Lördag 30 april

Så var aprilmånad snart över. Sista dagen idag, och som ni alla säkerligen vet så är det ju valborgsmässoafton idag! Vi har spenderat morgonen i Lunds stadspark - något som iaf jag aldrig har provat på förut. Det var väldigt trevligt, men fyfan vad mycket folk där var! Obeskrivligt mycket folk faktiskt!

Nu är det en liten powernap, en sväng till ICA för att köpa kaffe och cola och sen vankas det grillning i folkets park som avslut! Mycket trevligt!

Imorgon väntas det jobb, så nu var det slut på öldrickandet för min del! ;)

Vi ses!

Fredag 29 april

Godkväll.
Händelserik dag .. så mycket folk på stationen att jag inte ens kom med på tåget. Fick vänta på nästa och även på det var det kaos. Lönt att gå en timme innan och endå va hemma vid sex tiden =/ Tur jag träffade Andree så man kunde ha någon att prata med påvägen hem iaf!

Har precis varit en tur på ica och handlat lite picknick till imorgon, blir en sväng till Lund på dagen (har aldrig provat på att vara där - men man måste väl det en gång i sitt liv) och jag bävar för alla fulla studenter som kommer gå locko. Dock kommer det bli en väldigt lugn valborg för min del - ska jobba HELA söndagen, så det lär inte va livat där inte!

Nu blir det snart middag och en jävligt lugn kväll!
Vi hörs!

Torsdag 28 april

Usch, borde egentligen inte vara uppe nu. Men kom hem från jobb för en timme sedan och är fortfarande uppe i varv .. ska snart kolla på CSI så jag blir lite trött.
Dagen har varit lugn i sig men endå gått ganska fort. Det för tiden när man stänger själv, då man har så mycket att göra så springer tiden iväg.

Läste metro innan på tåget när jag åkte till jobb, på de sista sidorna så finns det "insändare" där folk skickar in tankar och åsikte om olika saker. Tyvärr så brukar det stå ganska ofta om hur dåliga vi köttätare är. Idag stog det återigen en insändare om köttätare och nu när det var grillsäsong så var det ännu värre. Personen i fråga tyckte att vi som äter kött var är somsagt dåliga människor, vi borde grilla NÅGOT istället för NÅGON (dvs inte bara grilla kött hela tiden utan typ majskolv) samt att personen även mådde dåligt av LUKTEN som kom nu när det grillas förfullt.

Jag brukar väldigt sällan reagera på saker som folk skickar in till tidningar, men detta tog fan priset!! Jag är jävluskt trött på att folk som är vegeterianer/veganer ska säga hur dåliga människor vi köttätare är. Jag yttrar mig aldrig om någon som inte äter kött - för jag BRYR mig inte! Vill man inte äta kött, så behöver man inte det. Men jag vägrar och vill inte sitta och lyssna på en jävla 15 min predikan om varför jag är dålig som äter kött!
Vi har ätit kött i alla tider - och kommer alltid att äta kött. Självklart är det INTE OK om djuren har blivit plågade innan, det är INTE OK att föda upp djur och ta död på dem för att bara ta pälsen, det är INTE OK att ta död på exotiska djur för att ta triumfer såsom tänder, det är INTE OK att plåga djur i onödan, det är INTE OK att låta hönor sitta på varandra i burar för att ge oss ägg!
MEN - VILL JAG ÄTA KÖTT SÅ LÅT MIG GÖRA DET! Utan att det ska bli en massa gnäll!

Och till dig som skrev denna insändare - du får väl starta någon "släcka-anti-grill"kampanj och gå och släck alla grillar som finns runtomkring i stan - eller stanna inomhus! Lägg din energi på att förhindra djur som verkligen BLIR plågade - istället för att gnälla på folk som äter kött 365 dagar om året!

Torsdag 28 april

Oooh, jag glömde föresten skriva att jag fick en ny fin cykelkorg av Gabriels pappa igår - dem snodde min andra här på gården :( - men nu har jag en skitbra en som jag kan ha alla mina shoppingkassar i! ;)

Torsdag 28 april

Gooodmorgon!
En ny dag, dock inte lika varmt som det har varit de sista par dagarna - whats up with the blåst lixom?! Har en skön och lugn morgon här hemma, har precis ätit lite frukost och sitter med en stor kopp kaffe nu. Ska bege mig till jobbet om en och en halv timme, tänkte köpa min vecko-skvallertidning och en god dricka så jag har något att roa mig med på tåget! :)


Läste Emilias blogg precis, där hon har skrivit ett inlägg om vilka gamla låtar hon har på sin ipod och som vi lyssnade på när vi gick i högstadiet - jag DOG av skratt när jag läste det:
- Hate that I love you - Rihanna fest NeYo
-
How Many Liks - Sisqo feat Lil Kim
-
Roger på Starshine - Roger Brun
-
Fuck Her Gently - Tenacious D
-
Milkshake - Kelis
+ många många fler. Läs istället hela hennes inlägg på miiilesliv.blogg.se ;)

Onsdag 27 april

Vilken mysig dag jag har haft det idag! Strosade runt lite en stund i stan innan jag mötte upp Fizzlan, gick i butikerna vid Davids Hall - att man aldrig går där annars? Där finns ju HUR mycket bra och spännande småbutiker som helst! Ska börja gå där lite oftare när jag är i stan faktiskt. Eftersom jag bara gick på smågator så lyckades jag på något sätt hamna lite vilse tillslut, men jag lyckades lokalisera mig och mötte upp Fizzy på stortorget för att sedan strosa vidare till lilla torg för en lunch på Fridays! En ost och bacon burgare samt två läsk (vin för vissa höhö ;P) senare så begav vi oss ut för en liten shoppning runda där dopkläder till Willon och Fizzy skulle inhandlas.
Det blev två jättefina långklänningar för Fizzy och en massa babykläder samt jättefina dopkläder till Willon. Sen fick hon panik och vi var tvunga att gå ut ifrån affärerna så hon inte skulle shoppa mer :P

Åh, när vi var inne på Zara så hittade jag en ascool blå väska! Måste våga använda lite mer färger alltså, jag har bara svart svart svart, lite vitt och beige, svart och grått. SKITBORING!! Fanns även en chockrosa kavaj som hade varit stencool! :D

Nu måste jag cykla iväg, ska hem till Gabriels föräldrar och äta lite middag innan det är dags för lite beachvolleyboll i pildammarna!

Onsdag 27 april

Nej .. nu orkar jag inte vänta på alle längre. Dags att ge sig ut i det fina vädert innan solen går i moln! Är extremt sugen på en cola med, så det är nog bäst att jag köper en sådan på vägen.

Gabriel har hittat en annan lägenhet som vi kanske ska hyra i Nwe York istället, den är billigare också och eftersom vi endå inte tänkte spendera tid i lägenheten annat än när vi ska sova, duscha, bajsa och dricka lite morgonkaffe så behöver vi ju inte speciellt stor lägenhet endå. Vi får sova på varandra helt enkelt :) Och kan vi spara nästan 1000 kr/person på det så röstar iaf jag på att vi ska hyra denna istället! Det är något speciellt med den staden, ja det landet som jag bara älskar. Har sagt det innan, jag vet, men jag är så fullkomligt förälskad i stället! Hade jag fått bestämma så hade jag och Gabriel tagit vårt pick och pack och flyttat dit redan imorgon ..
åååh .. 5 månader kvar!!! JAG LÄNGTAR SÅÅÅ!!!



Onsdag 27 april

Godmorgon!
Är ledig idag igen, onödigt att jobba en dag och sen va ledig igen haha! Igår stod jag ute nästan hela dagen och sålde blommor. Det var trevligt med en egen liten butik där utanför :)
Dock stekte solen på rätt bra så det slutade med bränd panna och en enorm fotsvett! Tog lite solkräm som våra stackars vagn-killar har, men den brände bara ännu mer?! Vad är det för solkräm man har i Danmark!?

Ska mötas upp med min vän Alle i stan idag, längesen vi gick där tillsammans. Dock är jag en riktigt fattig kyrkråtta så jag får agera smak-väninna istället :)

Tänkte kanske ta mig en liten löprunda nu, och sen ikväll är det dags för ännu en beach-match!

Måndag 25 mars

Åh, vilken mysig avslutning på denna påsken! Var ute vid brofästet med Gabbe, Robin och Matti och fiskade. Eller ja, försökte och fiska iaf. Vi hade bara ett spö till en början och ett som var söndrigt så jag fick använda min kreativitet och gjorde om det till ett metspö - och nej - det går inte så bra att meta där ute =P
Den enda som fick fisk det var jag, och det var en PYTTELITEN fisk som var 1 cm lång. Menmen, fisk var det iaf och det var mycket mer än vad dem andra lyckades att få ;)

Snart dags för BB, efter CSI som är måttligt spännande idag! Imorgon är det dags för jobb igen och jag hade inte tackat nej till att va ledig en dag till! Men, man måste väl tjäna in lite pengar nu till alla resor som väntar i sommar. Gabriel var lite sugen att åka ner till Ungern i juli, kanske är något att överväga endå? Ungern har ju trottsallt det näst fetaste H&M som jag besökt (Det fetaste ligger SÅKLART i New york!!)

Måndag 25 april

Ska snart åka iväg till brofästet och fiska med Gabriel och Robin. Håller på att göra en matsäck nu att ta med oss, kan bli skönt avslut på semestern att bara sitta där ute i lugn och ro. Sen om fisken nappar, ja det får vi ju se!

Måndag 25 april

Puuh, mina ben finns nog inte längre. Löpning igår och beachspelande idag i två timmar har satt sina spår. Alltså en enorm jävulsk träningsverk.

Ska ut i solen nu, håller på att tvätta och är sugen på en mjukglass! Får nog bli en sådan idag faktiskt.

25 april - Haircut?

Åh, jag sitter och funderar och funderar. Har funderar ett ganska bra tag och jag är så jävla trött på mitt hår. Har haft samma frisyr nu i typ 6 år och tycker det är dags att prova på något annat än medelsvensson-långt och leverpastejbrun hårfärg. Vill göra något HELA annorlunda mot vad jag brukar ha, något extremt. Kanske klippa kort? Vad tror folk om det?!
Det är ju bara hår och det växer ju faktiskt ut igen .. så man kanske ska våga prova sig på det?!


Typ lite Victoria Beckham stuk kanske?!

Måndag 25 april

Goooodmorgon! Ännu en strålande dag med fint väder, så jävla härligt!! Det blir att pressa idag igen efter vi har spelat beach. Ska i pildammsparken om en timme och ja - jag ska spela i sockar idag igen. Det är ju inte jättevarmt i sanden direkt! Man kanske tillochmed får ta och smörja lite solkräm på näsan så den inte bränns :) Det är redan 15 grader och klockan är bara tjugo i nio! LOVLEY!!
Det enda negativa med sommaren är väl alla djuren som flyger in, var tvungen att jaga ut en humla igår och ett bi imorse. Det är inte speciellt populärt ifrån min sida iaf!

Om 5 veckor sitter vi på ett plan till Franrike/Nice och St Topez! Åh, ska bli såååå jädrans najs!! Bara sola, bada, sola, bada, sola, bada, sola, bada och kanske inkassera en ny väska? ;) Känns dock sådär när man ska ner som en blekfet svensk bland alla gucci-modeller, tänkte därför gå all in och bli en riktig "Mobilia", dvs - crocs, för stor urtvättad t-shirt, veckogamalt smink under ögonen och urtvättade vita tajts som är allt annat än vita än. Som grädde på moset så tänkte jag även ha magväska och prata med VÄLDIGT grov skånska!
Jag hoppas dock på att kändis-spotta någon! ;)


Pildammsparken och St Tropez, eller "Troppan" som vi brukar säga! ;D



Söndag 24 april - godnatt!

Nu orkar jag snart inte hålla mina ögonlock uppe längre. Somnade på soffan innan vid fem tiden, helt utmattad efter dagens aktiviteter och vaknade igen vid kvart över sex tiden. Gick till Krua thai och åt middag med Gabriel och Petter, var god mat och skönt att sitta i den ljumna kvällsolen och jäsa. Gick en liten promenad påvägen hem (följde Petter hem) och sen gick vi igenom Folkets Park. Mycket folk som satt överallt på gräsmattan och grillade, drack öl och hade det allmänt trevligt.

Såg att dem hade byggt upp en ny minigolfbana inne på Folkets Park där varje "hål/station" var en känd Malmö byggnad. Där fann Turning Torso, Vattentornet, Kokums kranen, Kronprinsen mm. Inte för att jag är något speciellt stort minigolf-fan och spelar väl inte det sådär jätteofta (spelade kanske sist för 3 år sen) - men banan var faktiskt jättefin så jag och Gabriel bestämde att vi skulle spela en kväll! :)

Börjar bli lite sömnig nu, får väl ta och lägga mig i sängen och spela lite Angry Birds tills jag somnar, hur roligt är inte det spelet?
Imorgon bjuds det på lite beach-spelande tidigt på morgonen och sen ska den sista lediga dagen användas till att tvätta 8 kilo tvätt och kanske sola lite till :) Peppar-kake-färg är hjärtligt välkomen. Synd bara att jag blir gris-rosa.

Föresten, hurfan kunde Rodney åka ur Big Brother?! Gaaah .. bort med Katerina! Hon är RIKTIGT störig!!!!


24 april - Påskafton på debaser




Gårdagen på Debaser. Supermysig uteservering!

24 april - Påsken i bilder












Vi har fått så sjukligt mycket påskgodis. Hur ska vi orka? Någon som tycker om choklad?

Söndag 24 april

Ooh vilken skön dag. Har legat och degat i solen, sen fick jag och Gabriel ett ryck och sprang 3 rundor i pildammsparken. 3 rundor = 8,4 km och jag har bannemej ont i mina ben nu. Vi sprang inte hela tiden, gick lite också .. men är endå förvånad att jag faktiskt orkade 3 rundor och inte ställde mig och började böla på vägen.

Solen fortsätter skina, sitter och kollar på "Drakarna". Ikväll är tanken att vi ska ta och käka lite på Krua Thai (Thai mat är ju bäst!) - kanske ska slå till med en mysig kvällspicknick och köpa med oss maten?

Nu ska jag ladda upp bilden från helgen och kanske ta en snabb powernap!

Söndag 24 april

Godmorgon! Återigen en dag med strålande väder, kanske fläktar lite mer än vad det gjorde igår men sitter man bara någonstans där det inte blåser så är det varmt som satan! Har precis käkat lite frukost, druckit lite kaffe och håller på att göra mig redo för dagen! Ska bara passa på att chilla så mycket som möjligt ute i solen idag, kanske få lite bränna och avsluta dagen med lite grillad korv?!

Var en trevlig kväll på Debaser igår, satt ute ganska länge och tillslut kunde vi inte ignorera kylan längre så vi gick in en liten stund, drack upp vår öl och gick sedan hem. Kollade på Zorro när vi väl var hemma, fyfan vilken dålig film :D haha!

Igår när vi var påväg mot Debaser så var där 7 polisbilar, pressuppståndelse och tillochmed en pikebil. Jag undrar vad som har hänt eftersom de hade tagit fast kanske 6 ungdomar och det var världens kaos. Petter berättade att det hade brunnit lite i en kontainer, men blir det en sådan stor uppståndelse då?!

Nåja, nu ska jag ta tag i denna dagen!
Kommer en massa bilder ifrån helgen sen :)

Lördag 23 april

Glad påsk!
Är precis hemkommen från påskfirandet hos min mormor och morfar - lider för tillfället av matkoma och har fått påskägg. Min morfar vann visst 2000 kr på trisslotten som han fick av mig, och det roliga är att han vinner ALLTID när han får lotter av mig. Nu förväntar jag mig dock sjukt fina julklappar som tack ;)! Har även hunnit sola en hel del, känns verkligen som sommar och inte som aprilväder. Hoppas ni bara det håller i sig :)

Blir kanske en öl snart på Debaser med Petter och Gabriel. Får se om man pallar det.

Godkväll!

Fredag 22 april - Glad påsk!

Nu är kakan helt färdig, de två sista påskäggen är inhandlade och jag är väl nästan redo att bege mig mot mina kära morfäldrar för att fira årets påskafton. Min pappa kommer snart hit en stund innan mamma kommer och hämtar oss när hon har slutat jobba.
Det är ca 45 grader utomhus och hur jävla härligt är inte det?! Ååh, pressa pressa pressa! Jag ska gå ut ett tag i solen nu igen!

Glad påsk till er alla och trevlig helg!!




Fredag 22 april

Snacka om att vara effektiv. Har hunnit baka påsk-kaka OCH scones på mindre än en timme. Jag kanske byta karriär och bli bagare?!

Var ute och gick en liten morgonpromenad innan när jag skulle handla lite ingredienser till kakan, så skönt väder det var och man kan verkligen märka att våren/sommaren är påväg. Finast att se var att alla körsbärsträden längsmed konserthuset hade blommat ut. Så fint så fint!

Nu får det bli frukost i solen med nybakade scones och en zombi till sambo!

Ååh..



Åh, hur fin är inte denna jackan då?
Jag vill mer än gärna ha den! Någon som känner sig givmild?

Fredag 22 april

Oj, nu är jag visst uppe sådär tidigt igen. Kan inte hjälpas, är pigg som fan nu. Jag och min man tycks dock ha olika dygnsrytmer, medans jag går upp jättetidigt kommer han HEM jättetidigt (dvs halv sju imorse) efter att ha spenderat natten hos vänner och spelat poker. Nu ligger han halvt död och sa att han skulle komma och dricka kaffe med mig typ nu, haha jovisst!

Igår var det en oerhört mysig kväll, det blev grillat, potatisar i ugnen, sallad och vitlöksbröd. Till efterrätt blev det chokladglass och mintglass tillsammans med jordgubbar. Tyvärr tog jordgubbarna slut ganska snabbt eftersom en viss herr.Lundholm åt upp dem allihopa! Det märks att han inte är uppfostrad när det finns två stycken kvar och han mer än gärna roffar åt sig bägge! hahaha, sötnöt! Sedan tittades det på Musspigg, lektes med schackgubbar (haha den ena är numera benlös!). Det blev även en liten modeshow när Emelie fick kläder av mig, William var inte sen att roffa åt sig ett armband och en handväska och traska omkring som en riktig fashionista! ;D
Det var roligt att träffa BÅDE Emelie och Jessica samtidigt, det är inte ofta man gör det och dem är ju så härliga bägge två!

Det var somsagt en mysig kväll igår, påskharen hade visst varit förbi och lämnat två påskägg till killarna i trädgården fyllda med massa spännande saker som förhoppningsvis kan glädja dem ett litet tag iaf tills det kommer ut en ny spännande leksak på marknaden. :)
Var inne på BR igår, shit vad med leksaker där finns, jag vet ju knappast vad hälften av alla gubbar är för några =/ Nymoderniheter! ;)

Nu ska jag ta tag idagen, känner för scones till frukost så ska nog ta och baka det nu!
Ser ut att bli en solig dag även idag, så måste införskaffa lite solcreme så jag kan ut och få njuta av solstrålarna sen!

Torsdag 21 april - hej igen!?

Oj, hemskt vad mycket bloggande det blir idag. Nåja, så är det när man inte har några vänner och är ledig ;)! Satt precis i solen i 20 min och är redan röd (kräfta!). Jag har verkligen INGET pigment överhuvudtaget! Fan, ska spendera morgondagen och påskdagen hos mina morföräldrar och då kommer jag nog inte göra något annat än att sola. Får ta och köpa mig en solkräm så jag överlever denna sommaren också!

Nu ska jag ta och förbereda sallad, skära potatis och göra mig fin till gästerna kommer! Ska bli megamys att träffa alla på samma gång idag, längesen!

Min granne satt föresten ute innan samtidigt som jag, och till min fasa ser jag att hon har en ödla med sig ut. Öe, den ska inte vara i närheten av mig iaf!


Torsdag 21 april

Nu är jag färdig med alla mina ärenden på stan, har ätit en hemmagjord hamburgare och ska nu ta och masa ut min feta rumpa antingen på en promenad eller bara på jäsningstid på en bänk i solen. Börjar få lite färg i ansiktet nu, och färg i mitt ansikte = fräknar! AAAH, jag vill inte ha det!
Måste ta och städa undan lite också innan vi får finbesök!

Posten kom precis, fattar dem inte vad "EJ REKLAM TACK" innebär?? Det betyder att jag INTE vill ha någon reklam, och det innefattar så också partiernas 1maj skitreklam.


Torsdag 21 april

Varför är det alltid så att varje gång man ska rulla ihop strumpor (SÅ JÄVLA TRÅKIGT!) så fattas det alltid något par/strumpa?! Var tar dem vägen!? Nu är det dags för stan!

Torsdag 21 april

Godmorgon!
Det blev ju en "lång" sovmorgon för min del .. varför ska jag ALLTID vakna svintidigt när jag väl är ledig och alltid vara dödstrött när jag ska upp och jobba? Nu har min påskledighet börjat och det ska bli skönt att va ledig i 5 (!!!) hela dagar! Min man är iväg och jobbar idag så jag har en lugn och skön morgon här hemma ;) Dricker en kopp kaffe nu, ska ta och plocka undan lite för att sen ta en sväng på stan!

Ikväll blir det grillning här hemma hos oss med familjen Lundholm/Balkebo för at fira in påsken lite! Ska bli mysigt, längesedan jag träffade de små yrväderna nu! :)

Lyssnar även på Rihanna ft Britney Spears remix på S&M - seriöst, kan inte Brittan ta och göra egen musik? Tycker mest hon fördärvar låten. Sopa!

Igår på jobb började mina "gamla" kollegor prata om tv-serier såsom Knight Rider mm från 80-talet (det visade sig vara 1982 den serien kom ut efter mycket diskutioner om när bilen tillverkades!) och min kollega som är rfån landet klämmer ur sig att hon var DÖDSKÄR i han som var huvudrollen - dvs - DAVID HASSELHOFF! Jag höll på att sätta kaffet i halsen och fick sedan gå där snabbt ifrån medans jag förklarade för henne att vi absolut inte kunde umgås mer! David Hasselhoff - kom igen?!!

Tisdag 19 april

Det fina vädert fortsätter hålla i sig och jag hoppas även att det är så under resten av påsken så man kanske kan lyckas på lite färg i sitt ansikte!
Kom hem från ännu en häktiskt dag på jobb för en stund sedan och har ätit en lyx-tisdags-middag i form av korv med bröd (säger det åter igen, GUD vad underskattat det är!)

Tanken är att gå en kvällsrunda med Gabbe nu, kanske tillochmed köpa en glass och sätta sig i solen en stund innan den går ner? Sen är det favorit tisdagskväll med desperate houswives och big brother!

Bloggar mer sen! ;)

Måndag 18 april

Påskveckan har kommit med storm, och det var lika mycket folk (om inte mer??) som förväntat på jobb idag. Det var KÖ för att komma IN, innan vi ens hade öppnat!
Jag och min kära kollega Linnea har bara kört ut blommor HEEEELA dagen (jag skojar inte, från kl halv tio till kl fyra) eftersom det sålde sjukligt bra där ute ifrån. Och eftersom jag mestadels har spenderat min dag utomhus så har jag ju även lyckats få lite färg på näsan eftersom det var så underbart väder!!

Vi hade en grill utomhus idag där kunderna kunde köpa bla kyckling och potatissallad, och det såg så jädrans gott ut så jag ringde med detsamma till Gabriel och sa att ikväll var vi tvugna att äta potatissallad och rostbiff. GUUD vad gott det var, potatissallad är fan riktigt underskattat!

Nu ska jag snart iväg på kvällsträning, min mage mår dock inte som den borde och jag börjar på riktigt undra om jag börjar bli laktosintolerant på riktigt. Hur vet man med säkerhet om man är det? (Emelie, du kanske borde svara på denna frågan? ;))



Söndag 17 april

Full rulle hela dagen coh fint väder har vi haft. Har tillochmed fått bränna efter beachspelandet idag så nu har jag snygg solbrille-bränna! High five till mig!
Denna söndagen har inneburit:
- Beachspel i pildammarna i ca två timmar
- Bråk med grannen i tvättstugan eftersom hon tydligen inte kan läsa/förstå
- Stekning av korv som sedan åts ute på gården i solskenet
- Bilresa till Ängelholm där vi kollade på SM-final nr 3 mellan Engelholm och Katrineholm
- Smakade den nya nogger mint - betyg? SVINGOD!

Har precis kollat på Big Brother - skönt att Annie försvann! Nu håller dock mina ögonlock på att ramla ner vilken sekund som helst. Måste sova, imorgon lär det bli galet på jobb. Plantveckor + påsk = svinmycket folk. Det förväntas komma upp emot 60.000 kunder på 3 dagar - fattar ni hur galet det lär bli? Måtte jag överleva dessa tre dagar så jag kan få avnjuta en välförtjänt 5 dagars ledighet sen!

Söndag 17 april

Igår var det konsert med Hoffmaestro. Det visade sig vare på Swedbank stadium där man stod lixom utomhus fast under dag - och tacka gud för det var utomhus. Hade dött annars, shit vad folk vad galna! Det stod att dem skulle börja spela kl 19.00, förband och så, och sen kom dem in på scen förens kvart över nio. Dessa två timmarna innan förvandlades det visst till ett jävla uteställe och alla bara dansa hejvilt hela tiden. Kändes LIIIITE som en raveparty =/
När dem väl började spela stod vi kanske långt fram och gitaristen behövde inte ens spela introt klart förens ALLA stod och hoppade upp och ner. Det var lite obehagligt eftersom man kände hela jävla betonggolvet under en svaja + man stod verkligen klämt!
Efter ett tag i denna folkmassa började jag få ganska kraftig panik + klaustrofobi så jag var tvungen att gå ut därifrån. Ställde mig nästan längst bak där man kunde andas, och såg nästan ännu bättre därifrån för där behövde jag inte stå och titta i någons nacke! Men allt som allt så var det en trevlig konsert!

Nu ska jag iväg och spela årets första beachmatch.
Hej!

Lördag 16 april

Petter kom inspattserandes igenom dörren för en timme sen. Nu är det thai mat, öl och snart koncert som gäller. Tjohej för denna lördagen!

Lördag 16 april

Vilken nostalgi det är att lyssna på gamla skivor man hade förr. och GUD vilken musiksmak jag hade .. HAHA! :D

Lördag 16 april

Godmorgon! Är uppe jättetidigt idag, ska hem till mamma och pappa på frukost snart för att senare träffa vännerna en stund! Solen försvann lika fort som den var framme, och jag hoppas att den kommer tillbaka snart igen.

Ikväll blir det grillning, öl och hoffmaestro-konstert. Najs!

Måste kila, vi hörs!

Fredag 15 april

Jag sitter tjock som satan och ligger som en val på sofflocket. Är trött och orkar inte riktigt angagera mig i något speciellt. Köpte en kista idag på jobb (inte en sånn man ligger i när man är död, utan en sådan stor som jag ska ha grejer i. ska dock måla den vit!), en tomatplanta och en ny fin vit orchideé. Vad jag inte riktigt tänkte på var att jag sen skulle transpotera hem dessa saker med buss och tåg - och ja - det var besvärligt. Framförallt glodde alla människor runtomkring när det kom en kista med ett par ben gåendes.
Tyvärr klarade inte tomatplantan sig speciellt bra efter denna resan hem, den blev lite mörbultad och tappade två tomater på marken! Men nu står den i mitt köksfönster och mår väl förhållandevis bra!

Detaljer

Ojojoj, vilken matkoma! Usch, sushi + ost&kex är kanske inte den bästa kombinationen! Nåja, magen är mätt och glad iaf och nu ska jag ta och dricka lite kaffe som får agera kvällsvän tillsammans med Big Brother! Shit, jag höll på att dö av flabb igår när Martin och Simon hade deras lilla intima stund, dvs när Martin brömde Simon så mycket så han började gråta. haha! Så jävla mesigt! Skönt att "Basehunter" försvann. Finns det någon lamare kille än honom?



Till Ida Pedersen - Detaljer av mitt hem till dig! Snart kommer bilder på hela lägenheten! :)

Godnatt!

Sushi



Jag borde verkligen börja jobba som sushi-tillverkare! Ni förstår nog inte hur jävla gott detta är! Yey, go me!

Torsdag 14 april

Efter lite vilande så är mitt huvud inte så stort längre (inte mer än vanligt ;)). Det är fan fruktanstvärt att ha migrän, det känns ungefär som man ska dö. Har öppnat lite fönster så det kommer in frisk luft i denna instängda lägenhet. En kopp kaffe står brevid mig och jag hoppas jag ska orka vakna till lite sen.

Denna klänningen från H&M tycker jag är väldigt fin. Synd bara att jag hade sett ut som en gräddbakelse i den! Armbandet är också väldigt fint och även det ifrån H&M!

Torsdag 14 april

Godmorgon!
Hopps att ni alla har det bra och att alla har sovit gott. Återigen en dag med inte sådär jätteroligt väder direkt, synd! Mitt huvud är fortfarnde stort som en ballong och jag undrar egentligen hur många panodil som är bra för en. Oavsett var så har jag nog överskridit den gränsen ganska kraftigt för ett tag sen!

Sitter och dricker en kopp kaffe nu, den nya stilen här hemma är att dricka det svart. (Har ingen mjölk ju!) Men det smakar faktiskt helt ok.
Jag hade en vän en gång som sa att "man är ingen riktigt kaffedrickare om man inte dricker det svart". Undrar om hon fortfarande tycker så!

Förövrigt så välter det in med sommarmöbler, krukor och sånt på jobb. Jag vill så gärna köpa en massa krukor och blommor med mig hem .. men det finns bara ett problem, ja eller två:
1) Jag har inga gröna fingrar så mina blommor hade dött innan dem ens hade kommit hem
2) Jag har ingen balkong!
Nåja, drömma får man! :)

Onsdag 13 april

Hemma från jobb nu, idag tog tullen ytterligare tre små herrar som besökt "det förbjudna stället" i Danmark och köpt lite roliga cigaretter. Synd, 16år (ja jag tjuvlyssnade, vafan trodde ni? ;)) ball samtal deras föräldrar kommer att få! Tycker det har varit mycket människor som blivit haffade nu på sista tiden, eller så har tullen börjat komma oftare på tågen ...

Jag ska nog aldrig mer ha en kaffemugg med mig i väskan, speciellt inte när det är kaffe kvar i den. Hela skiten läckte ut i väskan nu på hemvägen så mina jeans, skor och väska är helt kaffe-ner-spillda. Ser ut som jag har kissat på mig!

Dags för lite kvällsmat, lite Big Brother och sen sängen. Har en envis huvudvärk som vägrar att släppa. Imorgon är det återigen dags för jobb, och bara en dag ifrån att ha helg! (Jag längtar till fredag kl 17)

Vi ses!

Fundering

Alltså .. är inte "Dagens man" ÅRETS töntigaste program!?!?
Jag dör .. vem vill medverka i det programet?

Tisdag 12 april

Så var det tisdag kväll, dagen har som vanligt bara försvunnit förbi och Emma har precis gått hem efter att ha varit här och ätit middag. Kyckling, ris och sallad bjöds det på .. så gott så! Nu är det dags för en skön tisdagskväll med Desperate Housewives, Big Brother och en ny Elle tidning som kom in i brevlådan idag!

Måndag 11 april

Är fortfarande uppe i varv efter träningen, precis kollat på Big Brother och nu är det väl dags för lite CSI innan det blir dags för att sova. Jag känner att jag behöver lite semester, men som tur är så är det ju påsk nästa vecka, och då jobbar jag bara måndag, tisdag och onsdag för att sedan vara ledig i hela FEM dagar! Oh, ska bli så jävla skönt! Ska inte göra ett skvatt förutom att åka till mormor&morfar på påskafton. Möjligtvis träffa en del vänner och bekanta som är hemma under påsken och som känner för att umgås med mig! ;)

Påtal om att umgås med folk så känns det som jag knappt träffar en enda människa nuförtiden. Det känns lite som att alla har fullt upp med sina liv, det blir ju så. Folk går vidare, man jobbar på olika platser, flyttar till olika ställen i landet, skaffar olika hobbys, vissa skaffar barn, andra lever singlar .. just nu känns det som jag somsagt bara jobbar, tränar, sover. Jobbar, tränar och sover. Iof så har det ju precis varit vinter, man orkar absolut inte umgås lika mycket då .. eller ja det finns ju inte så mycket man kan hitta på under vinterhalvåret. Det är skönare nu när det börjar bli varmare. Man kan va ute, grilla, sola, åka på utflykter, bada och bara ha sena sommarkvällar med ett glas vin! Najs, det är nu livet börjar komma igång igen! :)

Med det säger jag godnatt!

Måndag 11 april

Åååh, vilket underbart väder vi har idag!! Min temperatur här hemma står på 10 grader (det är iof i skuggan) men ute i solen så känns det som det är 25 grader (nästan iaf!)
På min vandring hem från tågstationen precis så möttes jag av 87293 fotbollssugna fans som var påväg till Malmö stadion med en öl i handen, alla lika glada. Och ännu mer folk var det på möllans uteserveringar. Det var helt fullsatt! Måste verkligen ta mig en afterwork öl endag och inviga uteserveringen!

Ska ta och laga lite middag nu, innan det är dags för träning.

Måste även passa på att skriva här på min skitpopulära blogg att det är oerhört synd om William, två brutna ben i foten resulterar i en gipsad fot. Inte så lätt när man är 2 år och full av liv! :)

Linns födelsedagsfirande

Här kommer nu lite bilder ifrån när Linn firade sin födelsedag typ en månad senare ;)


Kärt återseende ;)


Kvällens värdinna med hett förkläde & alla vid middagsbordet. (Otroligt god mat föresten :))




Födelsedagsgrisen fick världens finaste present iform av "handen" ;) haha


Söte-Fizzlan får avsluta detta inlägget :)

Grillning


Redo för grillning i trädgården...


Elin, Linn och Miles bakhuvud ;)



Marcus och Emma ..


Korvsugna..

Söndag 10 april

Så har även denna helgen kommit och gått i ett svep. Har haft en underbar helg med fint solskensväder, grillning, umgänge med vänner, mys med Gabbe och mycket mycket mer! Vi har även fixat bilen idag eftersom den ska besiktigas på torsdag - fick byta tre lampor som inte fungerade längre + storstädning. Nu är bilen så fin så fin och ser nästan helt ny ut ;).
Var även ute en sväng på Bo01 idag efter bilstädningen och satt i solen och jäste lite. Var skönt och extremt mycket folk ute! :)

Sitter och kollar på "amazing race nu", har precis druckit en kopp kaffe och väntar på att den efterlängtade söndagsfinalen av BB ska börja. Undrar vem som åker ut, Patrik eller Rodney??

Eftersom det är många som tjatar på att jag ska lägga ut foton så kommer det snart lite inlägg med foton från den senaste tiden :) .. håll ut!







Söndag 10 april

Godkväll, eller ja godnatt egentligen. De sista gästerna har precis gått och det har varit en väldigt trevlig kväll tycker jag. Den grillade maten blev så underbart god, och det var en mysig kväll med lite öl, vin och bara snack med trevligt sällskap!

Ligger i sängen nu och är ganska sömnig. Tänkte kolla lite på "how i met your mother" (läs somna till det) innan jag ska sova för att snart gå upp igen. Ska upp ganska tidigt imorgon för att fixa med bilen hos Gabriels mamma och pappa. Den ska besiktigas på torsdag, och det var lite smågrejer som skulle fixas innan vi ska dit. Hoppas dock på solsken imorgon så jag kan sitta ute och få lite färg i ansiktet medans männen jobbar på ;)
Kanske blir en power-walk med söta Mile också om hon kan slita sig från allt sitt pluggande haha!

Nä, nu bränner det i ögonlocken så trött jag är. Bäst att sätta på boxen så man har lite roligt att somna till (eftersom Gabriel tyvärr sitter och spelar CS så har jag ingen att somna med idag! :( )

Föresten, det roligaste ikväll var när Elin trodde att scientologerna hette "syntogogerna" HAHAHAHA! Vi dog av flabb!!

Lördag 9 april

Nu ligger köttet i marinad, salladen är färdig och städningen är klar. Det är mycket man ska göra när det väntas finbesök haha! Var även en sväng på stan, sprang en runda och har legat i solen och jäst ett bra tag. Lite röd färg på kinderna är väl alltid fint? ;)

Ska ta och hoppa in i duschen nu, behöver ju inte lukta svett när de andra kommer. Sen är det dags att tända grillen, trycka 7 bitar fläskkarré i huvet och njuta av att vårvädert är tillbaka! Blir roligt att träffa vännerna igen, nu är det ju ett bra tag sen - IGEN!

När jag gick på väg hem från systemet idag så blev jag stopad av en tant som var hemlös och ville ha pengar. Jag tycker inte om att ge hemlösa pengar när jag stöter på dem på gatan, och ger nästan aldrig pengar iheller. Inte för att jag ska va snål, jag klarar mig utan ett par kronor i plånboken, men jag vill inte stödja deras alkoholism genom att ge dem pengar. Tycker inte om att se hemlösa på systemet iheller, eftersom jag tycker det är tragiskt att de inte har något hem, och gör av med alla sina pengar på sprit istället för mat, kläder och försöka fixa upp sin tillvaro. Somliga är säkerligen nöjda med hur deras livsituation ser ut, men det finns dem som vill förändra sig och gör allt för att få tillbaka en så "normal" vardag som möjligt. Jag tycker det är mycket bättre att ge pengar till organisationer som hjälper hemlösa i Sverige, som använder dessa pengarna till något annat än bara alkohol!
(Nu blev det sådär seriöst igen)

Danial Adams-Ray: Dum av dig
Riktigt bra låt! :)

Lördag 9 april

Godmorgon!
Vilken fin dag, solsken, mindre blåst och värme. Precis så som våren ska vara! :) Sitter just nu och avnjuter en kopp kaffe, har inte riktigt bestämt mig för om jag ska ut och springa nu, eller ta en runda på stan först. Jag tror jag tar en runda på stan först, ska handla lite saker till ikväll och det är ju ganska skönt att ha gjort det innan kl blir allt för mycket!
Såsom det ser ut nu så kan vi grilla ikväll, och guuud vad jag längtar. Grillat ÄR ju godast!!

Jag har förövrigt en tid då jag har "dille" på olika saker. För ett halvår sen var det leverpastej (kunde äta det hela tiden till vad som helst), för tre månader sen var det kanel, förra månaden var det skor och nu är det ORANGE och GULT av alla saker. Jag fullkomligt älskar oranga och gula deltajer i klädväg, vet inte riktigt vad det har tagit åt mig .. jag är ingen person direkt som brukar tycka om /använda de färgerna. Men nu , tycker det är hur snyggt som helst.
Speciellt en knallorange väska som lyfter upp en tråkig outfit!



Nu ska jag ta tag i denna dagen! :)

Fredag 8 april

Sådär ja, så var även denna veckan avklarat. Tycker tiden går så himla fort nuförtiden, vet knappt vad jag gör om dagarna. Denna veckan har varit fylld som vanligt med jobb, lite träning och älsklings födelsedag!
Det blir lite födelsedagsfirande imorgon med grillning (om det inte är storm) och lite mys med vännerna. Kanske en öl eller två kan slinka ner i magen! ;)

Påtal om storm så har ju även detta påverkat tågtrafiken över sundet. Nu kan vi även skriva upp den anledningen på listan. Och med en nytillkommen sak på listan så är de bidragande faktorerna nu;
- För varmt på sommaren (spåren töjer sig)
- Ingen tågförare
- Ingen som kan klippa biljetter
- Vinter, snö och is på spåren
- Höst, blåst vatten och löv som gör spåren för hala
- Vår, blåst igen.
Jag undrar en sak bara - NÄR I HELVETE KAN TÅGET KÖRA?!?!

Nåja, jag ska va glad som kom hem iaf. Det är ju verkligen synd om dem som skulle högre upp i landet, eller som skulle till Kastrup och flyga iväg. Tyvärr, det gick knappt några tåg alls från Sverige till Danmark.

En annan spännande sak som hände på tåget idag var att tullen tog en stackars kille när han gick av tåget. Anledningen var väl misstänksamhet om narkotika tror jag? Stackare, han blev eskorterad där på perronen bland 3 tullmän och ALLA glodde på honom!

Men nu är det fredag, ledig helg och solsken imorgon! Blir en lugn kväll hemma idag, skönt att bara ligga på sofflocket! :)

Vi ses!

Onsdag 6 april

Aaah, thai maten satt där den skulle. Riktigt gott, och efter en stor bit kladdekaka lider jag för tillfälligt av matkoma!

Sitter just nu och kollar på efterlyst, jag kan inte hjälpa det, men jag får verkligen extrem ångest av att titta på det programet! Vet inte varför, men tycker inte riktigt om att veta vilka hemskheter som händer runt om i Sverige.

Nåja, får fortsätta vara social med födelsedagsgrisen nu!

Onsdag 6 april

HIPP HIPP HUUURRAAAA FÖR GABRIEL IDDAAAG!!!

Började dagen med skönsång för Gabriel, han fick tillochmed frukost på sängen och självklart paketer! :) Efter en lång dag (eller ja den kändes som en oändlighet) så ska vi nu fortsätta fira hans födelsedag med thai mat, kladdekaka och annat mys! :)

Tisdag 5 april

Goderafton!
Precis hemkommen från jobb, behövde inte jobba till nio trottsallt. Skönt som bara den! Tågresan hem var tyvärr inte så spännande, släpade på årets tyngsta påse från IKEA samt tåget saknade ett tågset. En snabb förklaring är att om Öresundståget saknar ett tågset under rusningstrafiken står man som en calsone, dvs dubbelvikt och kan inte andas. Det är heller ingen höjdare när man står så tätt inpå varandra då mänskliga dofter, som jag inte trodde existerade, plötsligt tränger sig in i min näsa!

Gabriel står och lagar mat ute i köket nu, blir så väldans enkelt som korv med bröd idag. Snabbt och gott! :) Imorgon är det somsagt Gabriels födelsedag, och jag får väl ta och träna upp min vackra stämma idag så jag kan sjunga fint imorgon på morgonen.

Ikväll händer det inte så speciellt mycket annars, lite slappande i soffan och givetvis .. BIG BROTHER!

Black and white


Måndag 4 april

Var en snabbt inlägg innan. Var helt död så var tvungen att slänga mig på soffan ett tag. Har kollat på alla "kulturella" program nu .. Project runway, CSI och det bästa utav allt .. Big Brother! ;)

Hade förövrigt en kund idag som inte var så smart? Han frågade om hon en ljuslykta välte om det blåste utomhus, helt utan förvarning ställde han sig och BLÅSTE på lyktan. Alltså, jag DOG av flabb och garvde rätt ut när jag såg det. Vissa människor alltså...

Imorgon blir det en lååång dag. Jobb i 12 timmar. Puh, längtar redan tills den dagen är slut.
På onsdag fyller Gabriel somsagt år och jag är färdig med paketerna nu. Tänkte att vi bara skulle gå ut och äta på kvällen och tja .. bara föra det han känner för helt enkelt! :)

Dags för ett till avsnitt av CSI nu innan det är dags för sängen!

Sov gott!

Måndag 4 april

Att springa med nyäten tacos i magen är inget att rekomendera. Trodde nästan jag skulle få återse min tacos på marken, men klarade mig utan!
Klarade dock hela rundan idag igen, och jag är fan mäkta stolt över mig själv..

Nu är det dags för Project runway, en chokladboll och en kopp kaffe!

Söndag 3 april - shopping

Är precis hemkommen från Entré där jag hade en liten shoppingtur. Fyndade ganska mycket, men som tur var var det billiga saker så jag gjorde inte av med SÅ mycket pengar! Fast nu får jag verkligen inte shoppa förens New York. Spara spara spara!!
Har även haft en liten fika med Gabriel, och snart ska vi bege oss ut till Kulladal för middag. Jag är sjukligt sugen på grillat, hade kunnat döda för en grillat korv nu.

Påtal om att döda så vet alla som jag känner om att vår granne, som bor ovanför är kroniskt döv eller så jävlas hos bara med folk. Inatt kl 3 vaknar jag av att bongomusik stod på högsta nivå och idioter skruvade nog inte ner förens halv fem imorse. Låg och funderade ganska allvarligt på att gå upp och kväva henne och hennes jävla råtthund med min kudde.
Ska ta och hänga ett par hörlurar på hennes dörr så hon fattar att ingen annan vill lyssna på hennes skitmusik!

Söndag 3 april

JAG SPRANG RUNT HELA JÄVLA PILDAMMARNA!!

För många kanske detta inte låter som en stor bedrift, men det är det för mig.
Efter att jag har lagt på mig några sambokilon de senaste åren, tappat all min kondition som jag hade innan samt levt kanske jävligt ohälsosamt så är det ett stort steg på vägen för mig! Nu jävlar alltså!!

Söndag 3 april

En tidig morgon för att vara söndag, men konstigt nog känner jag mig ganska utvilad trotts allt. Blev inte så sent igår, delade taxi in till stan med Samme redan vid 11 tiden, och var inte speciellt sugen på att gå ut och dansa! Hade en väldigt trevlig kväll hemma hos Linn, med god mat och gott sällskap! Måste nog erkänna att Linn är fan en riktig jävel på att baka kladdekaka!
Tackar så hemskt mycket för igårkväll och lovar att bilder kommer upp så fort som möjligt!

Vad händer idag då?
tja .. håller på att tvätta lite nu. Får väl se om jag får liv i Gabriel som ligger totaldäckad ute i soffan, undrar när han kom hem imorse  haha! Är lite sugen att åka till Nova Lund idag faktiskt, får kanske ta och bli en sväng dit där? :)

Men först tänkte jag gå ut och motionera en runda, det är skönt väder nu. Vill föresten även ha ett par nya Nike-skor, om det finns någon som känner för att ge mig det i present så är ni hjärtligt välkomna! ;)

Lördag 2 april

Aaah, det blev visst en lång dag på stan. Eftersom jag inte tycks kunna klä mig rätt, så var jag givetvis för varmt klädd idag igen så det slutade med att jag blev så jävla svettig efter allt slit och släpande med ungefär 9347 påsar. Mötte upp min kära moder i stan också, så vi hann ses en kort stund. Trevligt! :)

Har precis fått i mig lite mat, var så jädrans hungrig efter att inte ha ätit frukost idag. Sitter med färgning i håret nu och försöker göra mig lite festfin tills ikväll! Öl och cider står på kylning i kylen, och det kommer bli en bra kväll tror jag! :)

Nåja, nu skriver jag inte mer idag, utan vi får helt enkelt höras imorgon.
Kanske ses vi i nattvimlet i stan, kanske inte! :)

Lördag 2 april

Är uppe med tuppen idag efter ett telefonsamtal från käära Emelie som ringde och väckte halva hushållet haha! Nåja, kan lika väl gå upp.
Ska väl ta och handla lite frukost, sen ut på stan en sväng! Blir nog en rolig och bra dag :)

Fredag 1 april

Så var vi äntligen inne i april. Förhoppningsvis börjar våren komma igång på allvar nu!

Har haft en oerhört mysigt kväll tillsammans med Emelie och de älskade två pojkarna Lundholm. Det bjöds på grillat, något osmakliga potatisklyftor (som var min uppgift), beasås och lite gottis sen. Det fanns ju även tid till lite bus och dans, Wille är ju en hejare på tango! När pojkarna väl hade somnat så hann jag och Emelie även med lite tjejsnack innan det var dags för mig att köra hem!

Har precis tittat på reprisen av Big Brother haha! Riktigt jävla ball!
Ska ta och bädda ner mig i soffan nu med Gabriel. Är riktigt trött nu.

Imorgon väntar en heldag på stan, shopping av presenter och kanske även något litet till mig själv? ;)

Sov gott!

HANNA

Wilcomen til meine blogen. Sjukt inspirerande - eller hur? Nåja, stanna om du vill och läs mina DJUPASTE tankar, mina läckraste outfits och mina sjukt roliga ideer - eller klicka vidare! :)

RSS 2.0