462

Oh. Aj. öööh. urk. hulk.
jag har så extremt ont i mitt huvud. vill bara gräva ner mig i en sandgrop och aldrig någonsin mer komma fram. 
vad är då anledningen till att jag mår så jävla dåligt?

JOOO, det dracks vin igår. Inte konstigare än så. JAG DRACK VIN!! För mycket kanske nu när jag väl tänker efter, men det var värt det.
Vi hade "clothesforchange", dvs bytte bort kläder till andra som man inte använder speciellt mycket. Alltså, jag har nog fått en helt ny garderob känns det som! Roligt att alla fyndade såpass mycket som de faktiskt gjorde, inte mycket som blev över!

Det ROLIGASTE under hela kvällen var när Stina skulle gå hem och trodde att vår garderobsdörr var ytterdörren. Gott folk, det var längesen jag inprincip låg dubbelvikt och kissade på mig av skratt. WOUNDERFUL!

461

Att vakna kl 7 en lördag, en ledig lördag dessutom är inte speciellt normalt. Men jag har väl en tidsinställd klocka i mig som gör att vaknar jag senare än 7 så känner jag mig stressad och att jag är sen till jobbet. Hur ska det gå om jag någonsin börjar få "normala" arbetstider igen?

Jag hade pysselstuga här igår. Gjorde en "pung" till mobiltelefonen och en plånbok. Blev faktiskt fint! Är så händig så!
 
Nu - frukost!i

460

a day in new york. saknar det!

459

Oh vad jag har promenerad fort. #Hurtigtjej88 - är seg som en geleråtta i mina ben nu och ska bege mig in i duschen.
Egentligen vågar jag inte gå in i vårt badrum eftersom jag hittade världens största spindel innan (detta är sant!) och nu vet jag inte var den är. Jag gjorde ett tappert försök genom att vara sådär tjejig och försöka döda den med vatten, men tror inte det gick så bra. Vi får väl se om jag överlever eller om jag har råkat vattna den så den har växt upp till ett monster och dödar mig. 
 
 

458

Godmorgon. God morgon. Go'morrn. Go morgen. Gutten morgen.
Nåja, min morgon har väl varit både ond och god. Gabriel har en tendens att alltid "försöka" vara tyst om han går upp innan mig, men eftersom han har en hjärna likt en valnöt ibland så brukar det sluta med att jag alltid vaknar endå.
Förutom att panikleta efter saker, brukar han vara ute i sista minuten till tågen, och idag hann tillochmed hans väska gå isönder så hela remmen flög av och väskan i marken. Detta innebar att Gabriel ryckte upp ytterdörren, fick ta en ny väska, mumlade något, panikcyklade till tåget och skickade sedan ett sms "tåget inställt. sätt på kaffe."
MEEEEEEEEEEEN - han kom hem igen och nu har vi haft en mysig morgon med kaffe och en rostemacka! 
 
Nu är kl dock bara 7, och jag undrar vad jag ska göra med hela min dag. Måste ta hand om min arm. Ajaj, svullen.com för tillfället. Kanske ska gå ut på en morgonpromenad? Ja. Motionera mera är numera mitt motto. YO'GO'GAL!

457

STAAAAARSHIPS ARE MENNNTTHHH TOOOO FLYYYYY!! 

jag tröttnar fan aldrig på den låten.
never ever. Never ever. NEVVAH EVAAAH!

456

My music.
Detta spelas ur mina högtalare nuförtiden - kan även kalla det "2012 favvizarh"
 
- Calvin Harris - we'll be coming back one day
- Conor Maynard ft Ne-Yo -
turn around 
- Nause - hungry hearts
- Asaf Avidan ft. the Mojos - one day
- The grisworlds - heart of a lion
- J Boog - lets do it again
- Ryan Montbleu band - Songbird
- Nicki Minaj - starships
- Nicki Minaj - pound the alarm
- Nicki Minaj - moment 4 life
 
med fleeeeeeeeerrrrraaaaaaaaaaa!!!!!!
 
Hitta min lista på spotify; Hannapanna. 
Fyndigt namn btw. 

455

OM det är någon som undrar så drog jag armen ur led förra helgen under en match. Har sedan dess gråtit var och varannan dag, först för att det gjorde ont och nu mest för att jag är frustrerad. 
Frustrerad nått så in i helvete helt enkelt. Kan inte använda min arm ordentligt. Kan inte träna. Kan inte jobba ordentligt. Mest frustrerande är att det sätter sig på psyket, och alla som känner mig väldigt väl vet att tålamodet verkligen inte finns hos mig.
Ringde min syster igår och bölade ut. Stackars människa. Så många samtal hon har fått ang det ena efter det andra - men hon har sig själv att skylla. Inte jag som bestämt att hon ska bli läkare :)) hoho. Bra med läkare i släkten iallafall, slipper man alla dyra jävla avgifte och väntetider för att sedan få höra "du får gå till vårdcentralen". OK TACK FÖR HJÄLPEN KÄRA DOKTOR ARNE SOM INTE BRYR SIG OM ATT JAG HAR ONT!!
 
 

454

453

Oh freeking lord.
Såg precis att Anna Dello Russo ska göra gästdesign för H&M, kollektionen ko,,em dem 4e oktober!! Kan någon skänka mig lite pengar? SÅ JÄVLA COOLA SMYCKEN!! 

 
LOVE IT LOVE IT LOVE IT LOVE IT!!!!!!!!!!!

452

Åh, nu märks det verkligen att hösten är kommen. Regn, blåst och rusk både igår och idag. 
Det är bara att snöra på sig stövlarna för min del för jag måste köpa en blomma till min mormor som ska ha födelsedagsgille imorgon .. typiskt gamlingar att ha det på söndagar! 
Tänk egentligen förritiden, typ 40 år tillbaka .. då var ju söndagar något speciellt. Alla mödrar (möjligtvis fädrar i vissa hushåll, men jag tvivlar .. ) lagade dendär fina söndagsmiddagen i 7 timmar som hela familjen sedan ska njuta av!
Nu består ju söndagar mest av bakfyllechips, bakfyllepizza och möjligtvis lite sallad (pizzasallad). Jag kommer aldrig bli en bra husmor!
 
 
 

451

Glömde berätta att vi har haft inventering idag på jobb. Jag fick äran att räkna rittersportchoklad. 
Hej terapiarbete!

450

Kaffe. Det är nog det bäste valet jag har gjort i mitt liv - det är att börja dricka kaffe. Inte speciellt hälsosamt kanske, men det är ju något av det godaste som finns. Har precis druckit upp min andra kopp, och nu börjar det bli dags att fixa sig inför en chillkväll på soffan!
 
Har varit duktig och vikt tvätt idag, samt skrubbat golvet kring vår spis. Det är fan det enda negativa med en gasspis plus att vi inte har en köksfläkt - det hamnar tillslut ganska mycket stekflott på vårt fina trägolv

 

449

Regnet hänger i luften. Snart öser det väl ner igen som vanligt. Synd, det var ju SÅ fint väder igår, varmt också!! Nåja, det gör visserligen inte speciellt mycket att det är dåligt väder eftersom jag börjar bli sjuk - så då kan man ligga inomhus med gott samvete utan att behöva känna att man missar för mycket sol, jag menar .. det gör ju ingenting om man inte är ute i regnet en dag eftersom det endå är 345 regninga dagar om året :)

i

448

Ojojoj, nu är jag mättad till max. Var tvungen att knäppa upp byxorna när jag var inne på efterrätten, så nu ligger jag som en strandad val i sängen och lider av en klassisk "matkoma". 
Element är ett oerhört mysigt café som ligger i rörsjöstaden, precis mittemot Pauliskolan. Brunchen som vi åt idag, kostar 119:-, och själva utbudet är inte stort, men gott! Gratis påfyllning av dricka, och det finns våfflor (!!) till efterrätt.
Negativt dock att det tyvärr blir dyrare och dyrare att bruncha samt att man blir skitstressad av att stå i denna jävla våffelkön = geggamojavåfflor. 

Nåväl. Det är fortsatt söndag-slappe-mjukis-ställning som gäller, så nu ska jag fortsätta med mitt Jersey Shore-maraton. HEHEHE. 

447

söndag. igen, helgerna går alldeles för snabbt tycker jag. 
Igår var vi bjudna hem till en väninna där det bjöds på mat. Soppa. Morotssoppa med sjukt mycket chili, kände mig precis som min mamma när jag satt och snorade pga hettan, MEN, det var riktigt gott! 
Resten av kvällen spenderades med gott rödvin och spel! 5 av 5 toasts!
 
Nu ska jag på brunch, nomnomnom!!i

446

1. Vad heter du? Hanna

2. Vad kallas du för? Ingenting..booring.

3. Vad vill du att folk ska kalla dig? Funnygal.

4. Vad gör du just nu? Sitter med mina fula fötter på soffbordet, skriver denna listan och tänker på att jag verkligen måste måla om mina tånaglar.

5. Vad skulle du egentligen vilja göra just nu? Shoppa, fika och ligga på en solstol någonstans.

6. Vad har du på dig? En otroligt vacker röd morgonrock i froté..

7. Vad har du gjort idag? vaknat. handlat mjöl. ätit frukost. gått ut. sprungit. kommit hem. duschat. kokat kaffe. ätit choklad. tittat på tv.

8. Vad var det roligaste med din dag? Ja dagen har ju knappt börjat så just nu får jag säga att det var när jag åt choklad. Tragiskt egentligen. att det kan vara det roligaste jag har gjort - dock blir det en fartfylld afton så kanske ska återkomma med svar på denna frågan imorgon?

9. Vad var det tråkigaste med din dag? Springa i blåsten.

10. Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara? Jag vaknar, slår på tv'n och ser att man kan vinna en resa till New York i något jippo program. Jag vann, och tog sedan ett plan dit tillsammans med min käreste. ULTIMATE-DAY, finns det någon chans tror ni?

11. Om du tittar åt höger, vad är det du ser? en mobil, en kaffekopp och ett par soffkuddar.

12. På tal om höger, är du vänsterhänt eller högerhänt? Höger!

13. Om du hör ordet perfekt, vad förknippar du det med? mig själv :)


14. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?  Vår, då får man börja klä av sig alla tunga vinterkläder och vet om att sommaren är precis runtom hörnet!


15. Vilken högtradition är din favorit, julen, midsommar, påsk etc? Och varför? Midsommar. Och julen. Midsommar för att det är fest med vänner, en härlig fest och man har på sig en fjantig krans, äter samma mat som på julen och påsken och firar att nu är sommaren på väääääg! Julen, ja vem gillar inte julen? Äter gotte hela dagen, kollar på tecknat, umgås med familj, glor på en massa julpynt, och tja .. man får ju även lite klappar om man har varit snäll :)

16. Beskriv den perfekta outfiten? Något som sitter som en smäck, och ger dig en "jagharinteansträngtmigmenärsnyggendå"-look

17. Välj något inom modeindustrin som du skulle vilja rädda svenska folket ifrån genom att banna, som t ex gröna strumpbyxor, boyfriend jeans etc? Alltså. Jag hatar seriöst folk som har på sig spets.

18. På tal om mode, din favoritbutik? H&M. God bless!

19. Favoritplagg som du har i garderoben? Har ett antal godbitar!

20. Favoritoutfit som du har haft på dig hittills i ditt liv? Oj, jag vet inte.

21. Favoritplagg på en man? lite halvschletna jeans och tischa. NAJZ

22. På tal om killar, vad föredrar du, svenskar eller utländska? "utländska"

23. Beskriv en egenskap hos en man som du skulle vilja ha, t ex mörk röst, synliga ådrar etc. Alltså, synliga ådrar (vilket bollhuvud har skrivit denna listan!) och mörk röst är väl ingen krav. Sålänge han inte har ljusare röst än mig, är snäll och behandlar mig väl är allt väl bra.


24. Vad är det mest romantiska en kille gjort för dig? tjaaaaaaaaaaaaa jag vet inte riktigt. När min käreste ljög för mig (så jag först trodde han varit otrogen), och sen berättade att han hade fått tag på biljetter till Rihanna. BEST DAY OF MY LIFE (som paulyD hade sagt.)

25. Vad är det mest romantiska du gjort för en kille? Hela jag är ju romantisk alltid. 

26. Vad är den perfekta presenten? Ifall du skulle fylla år imorgon. en resa till New York. Komsikomsikomsi!

27. Vad är den hemskaste presenten du fått? En brun tröja som min mamma köpt i julklapp engång. Jag.kunde.inte.ha.den.på.mig.vad.tänkte.hon.på?

28. Cola eller fanta? Cocacola utan rom. (hur utalas det föresten? RUM.RÅM.ROMM.)

29. Choklad eller sur/salt godis? SALT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

30. Sallad eller McDonalds? Sallad faktiskt. Gottigottgott.

445

NU mina vänner. Nu ska jag aldrig någonsin mer lämna denna blogg .. jag ska istället börja fläka ut mig ännu mer vad det gäller mina tankar jag har i mitt huvud, och ja. Jag kommer känna mig naken, "exposed" som Maria Montazami hade sagt .. men det är det värt!
 
Idag har jag sprungit en sväng, har rejält jätteont i benen just nu och jag firade min löprunda genom att äta choklad när jag kom hem. SÅ - resultatet var plus minus noll för den rundan. 
Laddade ner Agnes nya låt också, "Got me Good", som jag varmt kan rekomendera. Riktigt bra faktiskt!
 
Nu ska jag googla fram en lista som jag kan använda här för att fira att jag är "back on track". Föresten, när man googlar "back on track" bilder så kommer det bara upp en massa bilder på skydd till nacken och hästar. wierd.

HANNA

Wilcomen til meine blogen. Sjukt inspirerande - eller hur? Nåja, stanna om du vill och läs mina DJUPASTE tankar, mina läckraste outfits och mina sjukt roliga ideer - eller klicka vidare! :)

RSS 2.0