435

Jag fyller snart år. 23 år. Herregud, jag kommer ihåg när jag fyllde 20 vilken extrem åldersångest jag fick på allvar. Har nog faktiskt aldrig haft ett sådant tryck över bröstet förr, och jag såg hela mitt liv spelas upp framför mig. Jag hade så många "måsten". Jag SKULLE ha ett bra jobb, en fet lön, ett hus, en bil, en hund, se världen, ha barn innan jag blev 25. Det blev inte så. Och det kommer verkligen inte bli så.
Jag är en väldigt stressad person, och kan bli irriterad när personer i min omgivning är "långsamma". Mest för att jag vill få gjort så mycket som möjligt - men jag har även insett att jag inte njuter av saker på samma sätt som jag borde.
Att känna all denna sterss och måsten är extremt jobbigt, mest sätter jag kanske press på mig själv och jämför mig med andra personer som har "lyckats bättre" än mig. Men samtidigt är jag just nu nöjd med att jag faktiskt har hittat en utbildning som jag kommer söka nästa år. Bara det är ett steg på vägen - att efter snart 5 år ifrån skolan veta vad jag faktiskt vill.
Men mina prioriteringar har ändrats lite - jag vill först och främst ut och se världen. Uppleva saker, se andra länder, kulturer, möta olika människor, äta konstiga saker, göra konstiga saker som jag annars egentligen inte vågar. Känna att jag "lever" innan det är dags för mig att ta tag i mitt liv.

Jag är inte gamal, och blir verkligen inte gamal på väldigt många långa år - jag har hela livet framför mig att utbilda mig, skaffa mig ett fint hus och skaffa barn.
Vem vet - jag kanske inte alls bor i Sverige om 10 år. Min dröm är att bosätta mig i New York, och vem har sagt att man inte ska sikta högt!? :)

434


vilka fina cupcakes - tur jag snart har födelsedag! ;)

433

Nu blev det sådär skrivtomt igen. Ibland blir man bara sådär tom i bollen, och det är precis vad jag är förtillfället. Är trött och har en konstig klump i magen. Varför vet jag faktiskt inte - och det är oerhört jobbigt att vara ovetande. Kunde inte sova inatt, varit vaken sedan kl 4 och har inte kunnat sova sedan dess. Fett när jag ska jobba till kl 9 ikväll. Good luck till mig.

Var på julfest med klubben i fredags, det var en trevlig fest och det var längesedan jag cyklade hem kl 5 på morgonen. Stackars Emelie som återigen fick stå för efterfesten, men det kom iaf inga grannar på besök denna gången! :)
Matchen i söndags vann vi med, skönt att vinna sista matchen denna säsongen. Nu är det ett litet "julbreak" nästa vecka från träningen, och sen veckan efter nyår drar det igång igen. Första matchen i vårettan blir den 12 januari, så det är bara att köra på.
Nu ska vi till final four iallafall!

432

Fyfan vad dagen har gått fort. Det blev lite halvpanik på jobb innan när det var mega många människor som skulle köpa sill och Harold stog inne i köket och hade sockerchock-attack och fortsatte äta munkar.
MEN - det löste sig. Han fick äran att försöka förklara om lite ostar för ett japanskt par som pratade lika bra engelska som jag pratar spanska. Jag höll på att kissa på mig av skratt tillsist när jag såg hans kroppspråk "COW - MUUUU".

Regnet fortsätter att komma ner från himmeln, var är all snö?? Inte konstigt att jag inte har någon julkänsla alls! Min julstjärna kan jag inte hitta någonstans så här är inget julpynt i min lägenhet iheller! :(

NU - kaffe, middag och laddning innan det är dags för träning.
Yey.

431

Jag har i ren panik gått igenom min garderob. Jag äger verkligen N-A-D-A att ha på mig när det är lite mer festligheter på G. Det är nog bäst att jag ger mig ut en sväng på stan imorgon och ger mig själv en liten julklapp så att jag kan vara festfin på fredag.

430

13e december. Lucia. Tiden går alldeles för fort!!
Vi hade luciatåg på jobb idag, en liten skara som kom och sjöng för alla resenärer. Trevligt att få se ett lucia tåg iallafall, mindre trevligt att de sjöng på danska. Låten går ju helt fel!
En sak jag har fått lära mig idag är att de inte firar lucia över hela världen som jag trodde innan. Det var många som frågade idag varför de kom ett litet tåg med vitklädda människor med ljus och jag skulle på min smarta engelska försöka förklara "Luschiijaa". OMG - gick väl sådär kanske?!

Har precis fått i mig en supersmarrig middag, tre koppar kaffe och lite choklad så nu är jag überspeedad och hyperaktiv. Känns som jag har en miljon saker att göra innan det är dags att slänga sig i sängen. Steg 1 är kanske att diska?!

429

Jag har inte skrivit på evigheter. Har inte haft tid. Lust. Någonting att berätta.
Det har jag egentligen inte nu iheller - mitt liv är inte sådär skitspännande precis!

Tiden går fort - alldeles förfort egentligen. Har nu varit i snart 4 mån på mitt nya jobb, och det är ju rätt så trevligt! Möter mycket konstiga människor varje dag, har ju blivit en expert på engelska och glömt bort danskan! ;) Eller nä, det är tyvärr inte sanning eftersom jag har en dansk chef som påminner mig om detta "fina" språk!
Min pappa påpekade att min svenska har blivit sämre när jag pratar eftersom jag vänder om på ord i meningar - eller ja, jag pratar skitdanskgramatik med svensk accent. Det stämmer, jag låter förtillfället importerad och gör därför allt i min makt för att få ur den danska gramatiken ur min kropp.
Det är inte lätt att vara internationell! ;)

Annars?
Jo, det har varit mycket träning, mycket match, en del fest också faktiskt. Jag har börjat komma tillbaka in i fest-världen och tror jag ska ta mig ur den igen. Att fara vilt på sin cykel i Malmö är inte Ok, speciellt inte efter att ha bott här i 3 år. MEN - lördagen var rolig, sällskapsspel, trevliga människor och gott vin!

HANNA

Wilcomen til meine blogen. Sjukt inspirerande - eller hur? Nåja, stanna om du vill och läs mina DJUPASTE tankar, mina läckraste outfits och mina sjukt roliga ideer - eller klicka vidare! :)

RSS 2.0