Söndag 31 juli

Festen hos Emma igår var riktigt trevlig och rolig! Mår som jag förtjänar idag dvs - jag har "tungt huvud" och är oerhört seg! Var hemma halv två igår, de andra stack till etage men jag skippade den biten och är tacksam för det! Vid tolvtiden idag stack vi ner till västra hamnen igen för att kolla på semifinalerna och finalmatcherna i beach-sm. Sol+"tung huvud" är ingen bra kombination och fyfanken som jag har bränt mig!! Ser ut som en jävla tvättbjörn i huvudet!

Har dock fått en ny favorit när det kommer till beach-sammanhang: Nejc Zemljak

Sloven, snygg och bra! ;D

Nu tänkte jag poppa lite popcorn och njuta av kvällen här i soffan!

Beach-Sm

Har spenderat eftermiddagen i ett regnigt västra hamnen och kollat på beachvolley-SM. Spännande matcher och vi tjejer tackar gud för gåvan av Lawrence Montas mage ;D! haha!

Cyklade hem i regnet och blev såklart dyngsur! Eftersom det var ett jävla karnevaltåg precis här där jag bor så fick jag cykla VÄRLDENS omväg för att lämna filmer på hemmakväll som ligger ca 3 min gång från mig.

Har precis duschat och nu sitter jag och gör mig fin inför kvällens bravader. Blir lite festande hos en volleybollkamrat och kanske utgång?! Beror på! :)
Min man kommer snart hem och då får vi bestäma vad som ska ätas idag - drick ej på tom mage! ;)

Welcome to my crib

Jag har märkt att alla ni mina fans är otroligt sugna på att se hur jag bor. Jag hittade faktiskt gamla bilder som vi har tagit på lägenheten som jag nu tänkte visa. Enjoy!


Vardagsrum..

Matsalsrum där vi brukar ha skitstora middagar med ca 40 pers & vårt gigantiska kök!



Vår stora hall där vi välkomnar våra gäster..


Min walkincloset - sååå stor!!!


Vårt arbetsrum..

Så, nu har ni fått se lite av hur jag bor. Alla som vill är välkomna hem till dena enorma takvåningen!

Lördag 30 juli

Tidig lördagsmorgon. Har redan skeppat i mig två koppar kaffe och håller på förfullt med tvätten. Tycker det är skönt att ha en ensam stund på morgonen, i tystnaden så man hinner vakna ordentligt!
SMHI lovade sol och 24 grader idag - verkar tyvärr inte bli så. Att dem aldrig lär sig att hålla käften, dem ger ju bara folket förhoppningar som aldrig blir av.
Meteorolog måste vara världens enklaste jobb. Man går ut, sticker upp ett finger i vädert för att se hur vinden blåser, kollar lite på molnen och drar sedan en slutsatt som alltid är fel. Vad som är ÄNNU bättre är att ingen kan säga något till dig, inte ens stämma dig! Najs, jag ska nog sadla om och bli en väder-kvinna!

90-tal påväg tillbaka?

Under mitt arbete så möter jag många olika personer varje dag. Därför har jag nu skapat en "utelista" på vad danskar generellt borde lära sig är så jävla förbjudet när det kommer til mode!

- Spetslinnen:
Linnen med som har en tjock spetskant längst ner var inne -03 och alla tjejer sprang till Vero Moda och Gina Tricot som idioter för att köpa dessa. Men idag 2011 - please take it off!!

- Lång hästsvans:
NEJ killar, ni klär absolut INTE i lång hästsvans!! Det ser ovårdat och "trailer park" aktigt ut. Det värsta är när håret uppe på hjässan har börjat ramla av och det är lixom bara en "krans" som sen mynnar ut i en hästsvans. Nej, klipp av er håret och kom in i frisyrmodet igen tack!

- Tonårsmammor som försöker vara tonårsdöttrar:
Ni mödrar som har en dotter som är 18+ borde kanske tänka på att ni är ett par år äldre och därefter klä er efter er ålder. Eller ja, iallfall något som passar en kropp. Att försöka hänga på er dotters tonårsmode genom att klä er i skinnbyxor, nitbälte, någon form av slips kring halsen borde verkligen kolla er i spegeln en gång till innan ni går ut. It doesn't fit you at all!

- Avklippta t-shirtar som blivit till linnen.
Do i have to say more?!

Fredag 29 juli

Herregud vilken dag. Sprang från jobb till tåget - nähä .. då går det inte som det brukar så där fick jag vänta i 20 min, vilket i sin tur bidrog till att jag missade tåget med 30 sek och fick vänta ytterligare i 20 min på nästa tåg till Sverige. Åh! Störigt!
Nu njuter jag iallfall av att vara ledig i två hela dagar! Skönt! Ligger och kollar på csi new york och har lite halvmaraton med mig själv. Gabriel är ute och dricker öl med grabbarna så han ramlar väl in om ett par timmar och börjar välta ner mitt smink i badrummet igen som han gjorde sist. Dumhuvud - palla dra i hyllan när han letar efter ljusknappen?!

Beautiful pictures


weheartit.com

Fredag 29 juli

Skulle bara säga godmorgon för att visa att jag lever!
Häller i mig kaffet och klär på mig samtidigt som jag sminkar mig och kissar - humm .. sovit lite länge kanske?!

Well .. ett kvällspass kvar sedan är det H-E-L-G!!
Pax för att sova ganska länge imorgon :)

Torsdag 28 juli

Puh..är helt seg i kropp och knopp efter 11 timmars slit på jobbet. Har fått helt vattenfyllda-gravid ben på köpet! Påtal om gravida - PLEASE alla höggravida agressiva kvinnor - låt bli att bli hyper och skäll ut IKEA personal (dvs mig) som inte har gjort något! :D haha!

Borde tacka mitt största fan och läsare MORTEN (danskar skriver med O - skitfult! ;D) för den fina presenten jag fick häromdagen. En blomma!
Tyvärr var det bara en blomma ifrån vår avdelning som han kom och lämnade tillbaka - men han tolkade det som en present. Tja .. män alltså!

Torsdag 28 juli

Shit, redan en kraftig huvudverk - hur fan ska jag klara av 11 timmar på jobb? Nåja, vila får man göra när man är död :)
Ska springa iväg till jobb när jag har ätit upp min frukost, vaniljyoghurt med kanel är riktigt gott, borde prövas!

coco kanel

Onsdag 27 juli

Solen är här! Hurra hurra hurra!! :D
Nu ska den bara stanna här i några veckor så är jag nöjd och får förhoppningsvis lite färg på min kropp. Det komenterades idag över att jag var lite "gulaktig" men det är pga jag är svensk och blir gul eftersom jag vill visa mina landsfärger.
Danskar blir iof röda så det stämmer kanske att man blir i de färgen som man har på flaggan ;)!

Tågresorna har förövrigt bidragit i att jag läser mer än vad jag någonsin har gjort. 3 timmar om dagen - ja då hinner man med en del ;) Mina böcker är nu slut och jag behöver fylla på förådet!
Har hittat en ny författarinna (heter det så??) - Candace Bushnell - som har skrivit sex and the city böckerna. Tänkte att eftersom jag gillade serien/filmerna så mycket så kanske jag borde ta och läsa böckerna också? Hon har ju skrivit en del böcker, och om jag köper alla så räcker det ett tag framöver iaf! :)



Tisdag 26 juli

Skönt att denna dagen är över - iaf på jobbfronten. Tänk att det kan finnas så mycket diskutioner på ett och samma ställe. Någon lunch har jag heller inte kunnat få i mig då det hittades en äcklig sak i maten igår och jag tänker bara på det hela tiden. Nej - kommer aldrig skriva det för jag kräker bara jag tänker på det.
Ni som känner mig vet att jag har två riktigt stora fobier - det var en utav fobierna som fanns i maten.

Sitter förtillfället i vår skitsköna fåtölj och tittar på "supersize vr superskinny". Programledaren har den lamaste frisyer genom tiderna!
Kaffet står varmt i kannan, ska hälla upp en kopp till och det ligger ett choklad på kylning i kylen. Mm!

Gabriel är på någon klassisk musik konsert med sin familj. Tråkigt att jag inte följde med ;) höhö. Jag och klassisk musik är ungefär som tjaa..jag vet inte. Det går inte ihopa bara!

Måndag 25 juli

Har spenderat kvällen med pizza, cola och film. En riktig "tjockemolla" kväll helt enkelt :D Men det behöver man ibland. "I rymden finns inga känslor" är ju en fantastisk film och borde ses av dem felsta tycker jag!

Börjar bli väldigt trött - det kommer ju en dag imorgon med! :)

Måndag 25 juli

Gud, juli är snart över och vi kliver in i augusti månad. Augusti innebär skolstart, träden börjar göra sig redo för färgbyte på bladen och årets sommarbränna försvinner sakna men säkert ifrån kroppen.
Tyvärr att jag inte har någon sommarbränna som ska försvinna :( Jag har inte hunnit få sol på min blekfeta kropp alls igår! BUU!

Idag hade vi en tyst minut på jobb kl 12.00 för alla dem som föll som offer för massakern i Norge. Jag har lite blanade känslig för tysta minuter - ibland blir jag så nervös så jag blir extremt fnittrig (dummhuvud!!) eller så blir jag otroligt blödig, får gåshus och börjar böla. Idag klarade jag det galant ;)!

Ska gå in och hoppa på Gabriel nu - han har somnat och vi ska iväg =/

Söndag 24 juli

Denna dagen har verkligen varit en überslappedag. Det har inte varit särskillt många knop, och vi har fått god tacosmiddag hos min syster! Spelade även ett frågespel och nu är jag så proppad med information som jag inte visste innan ;)!
Kvällens roligaste tabbe stod Gabriel för:
- "Nämn ett miljömärkt märke på 4 bokstäver som sitter på matvaror i butiker"
- "ECO?"
HAHAHAHA jag höll på att dö av skratt!

Nu har vi CSI maraton - Gabriel inkasserade två säsonger igår (megarea på ONOFF som har gått i konkurs) så nu har vi något att göra när det är regniga tråk-dagar!

Highschool-crush?




Jag är väl inte ensam om att ha en liten "crush" på kändisar - och lik alla andra 14åriga tjejer så är det oftast
muskulösa killar eller lite halvmysko som får mitt hjärta i brand (förutom Gabriel höhö ;D)
Channing Tatum, Adam Brody och James Franco har länge varit ett förstahandsval i mitt liv - men det har dykt upp ett wildcard iform av Zac Efro.
Innan har han aldrig tilltalat, med sitt pojkansikte + stämlpen i high school musical tyckte jag mest han var en nörd. Men helt plötsligt, en dag så har han blivit en man. Skippat den "luggen-i-hela-huvudet-frisyren" och skaffat tre dagars stubb. Han har helt enkelt blivit en hunk!

Söndag 24 juli

Gårkvällen var lugn och sansad. Maten blev god, och till efterrätt fick vi rabarberpaj som Emma hade bakat. Mycket gott! Alla var lite halvkluvna till en kväll på fegans, så det slutade i soffan med godis och filmen "grown ups". Jävligt rolig film! :)

Idag har det mestadels varit en massa slapp i soffan med csi. Vi ska till min syster ikväll och äta middag och vädert är fortfarande i höst-tecken. Skit också! Var är solen?

Norgens dödsantal har stigit och nu har amy winehouse också dött. vad händer?

Lördag 23 juli - snart middagsdag

Puh, slit och släp med mat fram och tillbaka. Fick verkligen slå mig fram idag på möllevångstorget för att köpa paprikor till middagen. Väl hemma kom jag på att jag hade glömt handla typ mer än halva ingredienserna så det var bara att gå iväg igen och inhandla det sista.

Nu står maten på spisen och våra gäster är påväg hit!

Ha en underbar lördag!

Forever 21

Forever 21 - im coming soooon!! :D


Den blåa plånboken har jag redan blivit kär i!
Hoppas den finns kvar den 14e september :D

Lördag 23 juli

Precis varit ute på en löprunda och inhandlat mat inför kvällens middag. Blir kycklinggryta och ris :) Mums!
Har precis tagit mig en liten lunchfika - knäckebröd, filmjölk och kaffe. Festade till det med en vetebulle också. När jag var liten hade vi alltid vetebullar hemma - det var typ 90talets svar på 80talets pudelfrisyr. Dock har vetebullen moderniserats lite så där var lite choklad i också. GOOOTT!!

Det kryllar av poliser i hela staden, först trodde jag att det var lite pga tragedin i Norge igår (inte för att Malmö är Sveriges huvudstad, men nästan ;)) men sen visade det sig att det är ju fotbollsderby idag mellan Malmö och Helsingborg. Undrar hur många slagsmål det blir ikväll. Så jävla onödigt, att gå dit och slåss "för sitt lag". Tror inte en sekund på att varken klubben eller spelarna uppskattar denna sortens "kärlek".
Idioti!

Tillsist vill jag skänka en tanke till Norge och alla dem som har blivit drabbade. Det är fruktansvärt det som har hänt!

Lördag 23 juli

Adele är ju helt jävla  amazing!
Bättre sångerska (förutom Beyonce!! my love) kan man nog inte hitta ..

Nu är det dags för att sätta fart här hemma - damsugning och kanske en löprunda?!

Nu kör vi lördag!

Lördag 23 juli

Godmorgon!
Har varit vaken en stund och är i fullgång med att vakna. Min man har åkt iväg för att jobba så jag är ensam hemma ett par timmar med tvätten haha!

Får se vad som händer under dagen - nu är jag bara så jädrans trött så jag går nog och slänger mig i sängen en stund igen :)!

Fredag 22 juli

Fredag - sista arbetsdagen innan jag kan njuta utav två lediga dagar!!
Regnet och det dåliga vädert håller i sig och idag får det bli både en "guffig" tjocktröja och mina regnstövlar! Igårkväll när det regnade var jag otrolig läcker i ballerinaskor + strumpor ;) Vet inte varför jag behöll sockarna i - trodde att dem skulle skydda lite bättre från regnet och det spelade verkligen ingen roll. Jag blev dygnsur!!

Samtalade lite med en kollega igår hem från jobbet och skulle åka tillbaka till Australien igen till September och arbeta där. Åh - jag vill också! Vilken skön känsla att få se något nytt, ha sol varje dag, uppleva ett annat land, en annan kultur - göra något annat än bara gå här hemma i sin "svennabanan" vardag med jobb, jobb, jobb, ständig längtan till semestern och ännu mera jobb.
Det blir lätt att man faller in i "komfortzonen" och stannar där tills man om 15 år vaknar upp och frågar sig själv varför man aldrig gjorde det medans man hade tid?
Fast iof - vara borta så länge vet jag inte riktigt om jag kan.
Däremot så har jag och Gabriel pratat om en liten "längre" resa nästa år - Australien nämdes och även Nya Zeeland. Man får väl börja med det steget - ett steg i taget! :)

Nej, nu måste jag skynda mig till tåget och ikväll blir det suushiii hos PetteY!

Dress to impress


Denna långklänningen har jag tittat och klämt på ett X antal gånger i butiken. Nu är den på rea och efter ett stort velande fram och tillbaka så kommer jag nog köpa den idag endå!

Ser också att H&Ms katalog har kommit ut - när ska jag få den då? :(

Torsdag 21 juli

Har precis vaknat .. gud trött tjej! Somnade redan vid halv elva tiden igår. Nåja, har fått mig min skönhetssömn och ska nu avnjuta en underbar frukost!
En stor kopp kaffe och en leverpastejsmacka kanske? ;) Mmm .. yummie!!

Sommarens älskade väder håller fortfarande i sig - jag tror tyvärr inte att det blir bättre än såhär. Om det skulle komma sol nu så fördärvar det ju allt - hoppas att det inte gör det!!

Förövrigt så är det jobb sent två dagar i rad nu och imorgon har Petter bjudit in oss på sushi och saki kväll. Jag skippar nog sakin men äter mer än gärna sushin! Får väl se om det ens finns någon saki kvar när jag kommer vid halv elva eller om karlarna redan har hunnit "smaka" upp flaskan! ;)

Onsdag 20 juli

Kvällen har spenderats med lite beachspel i pildammarna. Gick förvånansvärt OK för att inte ha rört en boll på en månad - måste dock lära mig att det är fan inte lönt att damsuga innan man springer ut i sanden igen. Har en sandlåda i mitt badrum förtillfället.

My love!


Fining! :)

Late night ...

Har suttit och slösurfat på lite olika klädsidor. Shame on me - i know, men jag tycker faktiskt det är ganska roande att surfa omkring men endå inte köpa något.
DOCK!! - måste det sägas att inne på Ginatricot var givetvis en klänning jag har kollat på i en evighet men varit för snål för att köpa på rea.
Humm .. detta är något jag nog måste fundera ett tag på om jag ska slå till eller inte!

Men nu är det dags för mig att slänga mig i sängen och försöka sova .. eller ja, jag kommer verkligen inte ha några problem med att sova eftersom mina ögonlock bränner!

Godnatt!

Tisdag 19 juli

Jag tycks återigen ha drabbats av narkolepsi. Är konstat trött så jag vet inte riktigt vad det är med mig. Tror mestadels att det beror på allt byggdamm man andas in på jobb kombinerat med värmen vilket gör att det faktiskt är ett fruktansvärt klimat att arbeta i.
Märker dock att jag skriver ganska ofta om mitt arbeta här och det ska jag sluta med genast! Jobb är tråkigt och detta är en rolig blogg ;D

Var iaf ute och sprang in mina nya löparskor idag - det var väldigt skönt och ett perfekt väder att springa i. Sen att mina nya skor gör mig till Forest Gump är ju en annan sak ;)
När jag kom hem blev det en riktigt najs tonfisksmörgås och sallad (nya nyttiga jag tihihihi ;D) och ett låååångt bad där rövva tillslut domnade bort eftersom jag låg och läste i min nyinköpta bok!

Nu ligger jag bara i soffan och slappar - känner jag mig själv rätt så har jag somnat inom loppet av en timme och är förtillfället inte så speciellt social mot någon.
Igår spelade vi iallafall minigolf och jag var verkligen inte i mitt esse - fast jag var iaf bättre än en mr P.Yngvesson som kom sist och fick köpa sig själv en förlorarglass haha!
Tog en öl på "Far i Hatten" och lyssnade på två tjejer som bara sjöng godnatt-låtar. Efter 7e låten höll jag på att somna sittandes så då gick vi :)

Måste börja ta vara på sommaren mer när det väl är fint väder - ikväll är sista kvällen jag ligger inne och slöglor på tv:n, nu är det dags att ta tag i sena kvällar med korvgrillning och rosévin!

....

Tackvare min granne som har på sin tv 24/7 och dessutom är döv bidrar till två saker.
- Personen har volymen så jäkla högt så det hörs på 700 m avstånd innan man ens kommit in i trappen.
- Jag pratar snart flytande spanska eftersom det bara är spanska kanaler.

Söndag 17 juli

Dagen har rusat förbi och den har mestadels handlat om tråkiga saker såsom tvätt och damsugning! Tog ett snabbstopp hos fam.Joo och blev serverad coc au väääää, fast med kyckling istället för tupp.
Emma kom förbi med en inbjudan förut, och sen skulle hon ut på stan så jag hängde med en liten sväng och tur var väl det? Fyndade en mycket tjusig kjol på H&M för 30 kr! :)
Nu måste jag bara bli lite mer brun om benen så jag inte skrämmer alla när jag har kjol på mig. Är mer blå än vit snart om vädert ska fortsätta att vara såsom det är nu!

Tänkte snart gå och ta mig en dusch och sen gräva ner mig i en nybäddad säng! Finns inget bättre :D

Söndag 17 juli

Godmorgon - eller ja godeftermiddag kanske man skulle säga! Jag ligger i soffan och är verkligen riktigt jädrans seg efter igår. Allt sjungande/skrikande har gjort att jag låter som en som har druckit wiskey i 80 år utan stopp.
Men det är värt det - så jävla mycket! Gårkvällen var underbart trevlig, och det var skoj att träffa alla igen! :D
Tack till Fizzy och Jonas som återigen stod för förfesten och efterfesten! :D Korvgrillning kl halv två på natten är fan underskattat alltså!

Idag händer det inte så mycket för min del. Håller på att tvätta 80 kg tvätt och givetvis har det ena torkskåpet lagt av IGEN!
Kollar på Americas next top model och det måste verkligen vara den allra första säsongen för 10 år sedan. Herregud vilka kläder dem ligger inne med - HEELLOOO 90-tal!
Påtal om kläder så har jag sett en oerhört tjusig klänning på H&M som jag kanske ska ta och inkassera då jag ska på 40års-fest (20x2 födelsedagar!) i augusti!
Humm..får se om den beställes hem snart ;)

Lördag 16 juli

GODMORGON!
Var en mycket stilla kväll igår - spelade bara spel och snackade. Vi spelade bla Cluedo som jag inte har spelat på evigheter!! Då vi hade två tröga deltagare så tog det lite tid att förklara hur det gick till och många frågor kom under spelets gång! ;D

Nu ska jag gå in och hoppa på Gabriel - sen ska vi ge oss ut på äventyr för dagen. Första stoppet blir lite longboard ute vid bron, sen blir det systemet och tillsist Svidaoula! :D

Fredag 15 juli

Det var verkligen en oerhört hektisk vecka att komma tillbaka till efter semester - förtillfället känns det somom jag behöver semester igen! Kombinationen med brist på personal samt skitmycket kunder gör att man blir utmattad både fysiskt och psykist!
Skönt att jag är ledig nu i två dagar iallafall!

Har precis ätit en mycket god thai-rätt som jag själv kokade ihopa, och snart kommer det några vänner över på en spelkväll. En lugn kväll med inte så mycket bravader - precis vad jag behöver idag!
Känner att brist på sömn gör sig påmind och jag ska verkligen ta och sova länge imorgon!

Idag är det andra dagen av rocken (sommarrock i Svedala) och det känns konstigt att jag inte sitter och dricker öl med mina vänner och sedan dansar loss och sjunger (nja .. skriker!) med till artisterna som uppträder! Börjar jag bli vuxen som inte hänger där tre dagar i rad? Ja, lite vuxen har jag väl blivit eftersom det har varit jobb som har hindrat mig!
MEN - inte så vuxen att jag skippar det helt! För imorgon är det min tur att tillsammans med mina vänner ha en underbart trevlig kväll, med mycket öl, skratt och skrik! ;D

Torsdag 14 juli

Hade mer än gärna bara stannat hemma idag faktiskt. Legat i soffan hela dagen och bara kollat på en film under ett täcke. FYFAN för detta "sommarväder". Det är ju redan höst typ!
En kollega sa till mig igår "man ska njuta av sommaren nu för tiden går fort"...men alltså .. vad finns det att njuta av?!?

Blä på denna dagen!

Onsdag 13 juli

Dagar med regn = fullfart på IKEA. Och denna dagen har inte varit något undantag kan ni tro .. herrejävlar vad med folk där var och jag höll på att bli nersprungen när jag kom körandes med planter. ALLA ville visst köpa orchideér. Nåja, dagen gick iallafall fort och kan kom hem med livet i behåll ;)!

Har träffat min kära familj ikväll för lite bowling faktiskt! Jag vann första rundan men sen gick det inte alls lika bra så då vann Emma. Det viktigaste var att vår pappa inte vann haha! ;)
Hann även inom Monkey en liten sväng och OMG vad jag måste dit när nästa lön kommer! Har spanat in ett par skor som jag mer än väldigt gärna vill ha! Vet redan nu att dem kommer bli ett par favoriter minsann! :D

Nu är det Celebrity Rehab med Dr. Drew - faktiskt rätt intressant att kolla på!
Godnatt!

Tisdag 12 juli

Godmorgon mina vänner!
Skönt att vakna upp till en dag med strålande väder och 20 grader varmt - synd bara att man ska till jobbet! ÅH - ibland önskar jag att jag kan slippa få jobba, eller iaf bestäma själv hur lång semester jag vill ha men endå få in lön. Hade inte det varit en bra deal? Ska genast framföra den på jobbet - tyvärr tror jag inte att dem går med på det! :(

MEN - för att jag inte ska dö utav syrebrist idag så tänkte jag nog ta mig en liten promenad innan jag ska åka tåg. Skönt att få vakna till lite med frisk luft! :) Det enda som kommer in i mina lungor nuförtiden är tyvärr byggdamm, och man blir faktiskt jävligt trött utav det. Som en kollega sa till mig igår "det är ansträngande att andas frisk luft".

Till helgen är det sommarrock och jag tycker faktiskt att det ska bli väldigt roligt! Skönt att man har lite aktiviteter att längta till såhär under jobbveckorna! :)



Måndag 11 juli

Godkväll!
Första arbetsdagen efter semestern, och tjaa .. den hvar väl varit som det brukar vara försa dagen efter semester. SEG!! tiden har iof gått sjukt snabbt och det är ju skönt! :)

Dopet igår var superfint!! Fint väder, skitgod mat och tårta, och hela familjen Lindqvist/Lundberg var jättefina! Willon är nog det tystaste barnet jag någonsin har träffat (har iof inte träffat så många barn i mina dagar..) men han sa ingenting! Inte ens när prästaskrället drog igång skönsång på sin finsk-svenska reagerade han! Han tittade bara lite suspekt på henne haha :D
Grattis ännu en gång till er fina son och tack igen för ett jättetrevligt dop! :)

Kom nästan precis hem från ett kvällsdopp med Mile - och även jag som är mega chicken doppade mig! Stog väldigt länge på trappen och tvekade och ville faktiskt inte - men tack vare miles tjat så gjorde jag det! Dock stod hon aldrig på händerna som hon lovade om jag också badade!
Var iaf ute i Klagshamn - har aldrig varit där innan - och guud vad fint där är! Måste dit och bada snart igen! :)

Söndag 10 juli

Idag är dagen D.
Har precis ätit en ritkgit stadig frukost och ska väl snart börja göra mig iordning för dopet som börjar om 2½ timme! Kollar på NYC prep idag igen - alltså, även fast jag tycker det är pinsamt så kan jag inte sluta titta på det haha ;D.

Nåja, nu ska jag ta tag i denna dagen! :)

Söndag 10 juli

Har varit på inflyttningsfest ikväll hos Tove. Var iof hemma kl 11 men jag har pysslat och röjt undan här efter Gabbes mannekäng-problem. Har även försökt att stryka min klänning jag tänkte ha på mig imorgon men det gick inget vidare - jag kommer aldrig bli en bra husmor eftersom jag är skitdålig på att stryka!
Men inflyttningsfesten var trevlig, 30 personer i hennes etta gjorde att det blev jävligt varmt ganska snabbt haha! Superfin lägenhet dock! :)

Tittar på en film på kanal 5 där dem bara skriker, kollade precis på tv-sidan och det var visst Stockholm Boogie. Är faktiskt inte speciellt bra, men jag måste kolla på något så jag blir trött. Gabbe är ute och röjer som vanligt :)
Måste väl ta och sova snart så jag är pigg imorgon till dopet! :) Mitt första dop någonsin, jag är lite nervös och vet inte riktigt hur jag ska bete mig haha .. men det går nog bra!

Lördag 9 juni

Gud vilken rolig dag igår! Upp kvart i fem, kokade kaffe och körde sedan iväg för att hämta upp Marcus & Emma. Vi styrde bilen mot Ullared där vårt första stopp skulle bli. Efter lite frukost i bakluckan såställde vi oss i kö och kom sedan in efter ca 2 min. Alla fyndade ganska bra saker igår, jag fyndade bla en jacka för 75:- och en longboard för 379:-!! :) Yey!
Köpte även BERT-serien .. fyfan vilken nostalgi! Satt och kollade på det hela kvällen igår och så även nu :D

Andra stoppet igår blev Liseberg!
Där åkte vi en massa karuseller, spelade lite på chokladhjul (jag hade nr 12, 14 och tror ni inte det blev nr 13??) och åkte lite karuseller till! :)
Tyvärr så började det spöregna sen så vi var ganska blöta (eller ja - dygnsura!) när vi skulle hem!!

Var en riktigt rolig idag, hoppas bara man inte blir förkyld efter allt regn igår! Nu är det dags för mig att bege mig ut i solen och få lite solsken på min blekfeta kropp :D

Torsdag 7 juni

Att avsluta min dag med allsång i "stadsparken" i Svedala var ett mycket trevligt avslut! Där var faktiskt mer folk än vad jag trodde det skulle va, och jag och bröderna bus-holm matade även ankor! :) Wille blev så ivrig när han skulle ha mer bröd att han nästan sprang ner en anka haha!
Satt där i ca tre timmar - och sen cyklade vi hemåt igen. Fick låna Jessicas cykel dagen till ära och jag har ju inte cyklat på en sådan skithäftig cykel på flera år. Bakåttramp och allt ;D

Jag borde egentligen gå och lägga mig nu - ska ju upp snart igen! Kl 4.45 ringer klockan och 05.30 ska vi hämta upp dem andra innan vi styr kosan mot Ullared och sen Liseberg!
Jag kommer dock aldrig glömma min första gång på Ullared - det var tillsammans med min älskade vän Fizzy - vi körde vid halv sex tiden, hade matsäck med oss och riktigt hög musik i min dåvarande Ford Fiesta (denna forden var min första bil och gick fort som fan ;D)
Vi hade väl lite tankar om hur vi trodde det skulle va - men jag hade verkligen inte förväntat mig att folk var SÅ hetsiga om dem var .. vi hann inte ens parkera bilen innan vi såg hur människor sket i att både stänga av motorn och stänga dörren utan dem kastade sig ut för att ta en kundvagn och komma in i varuhuset.
Annars var det en ganska smärtfri resa, vi stog faktiskt inte alls i kö och vi kom där ifrån utan bråk eller blåmärken! :)

Nej, måste packa ihop min väska tills imorgon och sen ska jag läsa min Hänt Bild och sova! :)

Åka åka åka ..


SÅHÄÄÄÄR grym var jag igår!! :)

Craving nr 2


Craving nr 2 idag är ett par nya converse. Hade på mina vita igår, och gud vad dem är slitna! Men - somsagt .. jag håller mig i skinnet till New York!

Longboard..


Ååh..jag vill ha en egen! :(

Torsdag 7 juli

Jag är riktigt dum i huvudet.
Sprang ut innan för att slänga på pengar på bilen - inte bokstavligen slänga, utan lägga pengar på en biljett :) - och när jag stog där och tittade så fanns det en knapp för boendeparkering. "FETT" tänkte jag och tryckte på den - endast 20 kr (!!) för två dagar! Skitbra och superbilligt, att man aldrig tänkt på det!
Jag gick tillbaka, la biljetten i bilen och gick en liten runda. Medans jag vandrade så såg jag i andra bilar att dem hade lixom två biljetter. HUmm .. jag kollade närmre på det och såg att man är tvungen att ha en speciell boendebiljett för att kunna trycka den biljetten från automaten.
Skit, fick springa tillbaka och trycka en ny - fast denna gången för 70:- :(!!!

Pratade även precis med en vän - det är dop på söndag och dem har precis varit hos prästen och pratat igenom om allting. Hon tyckte jag kunde läsa ur bibeln för detta ska man tydligen göra.
Jag tackar vänligt men bestämt nej! :) Haha!

Nu ska jag väcka min käreste och äta frukost - i eftermiddag kommer Emma och vi ska baka chokladbollar till vår utflykt imorgon! Ullared och Liseberg - here i come!!
Planen var även att åka på allsång i svedala ikväll, men jag vet inte om jag vill sitta ute och frysa om det är sånthär väder?! :(

101 things to do before i die..

1) Skrivit en bestseller
To do..

2) Simma med ... (haj, val, delfin, tropisk fisk)
To do..

3) Vinn ett pris eller en trofé
vunnit många priser faktiskt. Massa volleyboll medaljer - men även en "teknik 8an" tischa i skolan ;) Är ju smart med!

4) Fånga en fisk med bara händerna
To do..

5) Gör en upptäckt
Vadå upptäckt? Av vad? Jag har upptäckt massa saker - var kanske inte den första människan att göra det .. men först för min egen del :D

6) Ha röjarparty när föräldrarna är borta
Har haft "hemlig fest" ja. Och då stals alla parfymer i hela huset. Dock lämnade idioten tillbaka dem igen på måndagen med våra + många andra som inte var våra hah!

7) Delta i en trekant
amen hallå .. nej! Och tänker verkligen inte göra det iheller! snuskeri-skit!

8) Förverkliga en barndomsdröm
Humm .. New york. Done!
Nu ska jag bara gifta mig, åka till austrailen, äga mitt eget företag och bli rik!

9) Lär dig ett instrument, till slut
HAHA blockflöjt och klarinett där igen ja ;)

10) Skapa dig egen grafitti
To do

11) Jaga ikapp en tornardo
To do

12) Få ett konstverk antaget till en utställning
To do

13) Träffa någon som heter precis som du.
Jaaappp.. det har jag nog gjort - många gånger!

14) Åk världens häftigaste berg-och-dalbanor (Top Thrill Dragster, Steel Dragon 2000, Colossus, Superman the Escape, Incredible Hulk, Son of the Beast)
To do

15) Prova stagediving eller publiksurfning
To do

16) Kom med i Guinness Rekordbok
To do

17) Skapa en onödig samling.
Alltså.. hade en period där jag samlade kapsyler när jag var liten..

18) Studera Kama Sutra och praktisera vad du lärt (skeden, lotusställningen, den vändande ställningen, Indras hustru, guldfiskskålen, den gapande ställningen, kurtisanen, stoets ställning, trädgårdsmästaren)
To do..

19) Lär dig poker och vinn stort på ett kasino
To do..

20) Ta dig in backstage och hångla med en rocklegend
To do..

21) Anmäl dig som försökskanin
To do..

22) Flyg luftballong
To do..

23) Bli gripen av polisen
To do..

24) Se en rymdskyttel starta
To do..

25) Fånga tillfället i ett prisbelönt fotografi
To do..

26) Hoppa bungee jump
To do..

27) Se ett vulkanutbrott
To do.. eller ja .. har ju sett det på TV?

28) Prova skydiving
To do..

29) Träffa din idol
To do..men vem är min idol?

30) Bo i bästa sviten på ett femstjärnigt hotell
To do..

31) Upplev tyngdlöshet
To do..

32) Upplev norrskenet
To do..

33) Slå en hole-in-one
To do..

34) Hitta på egen cocktail
Ska jag göra snart..

35) Få en roll i din favoritserie på tv
To do..

36) Besök alla världens länder
To do..alltså .. jobbar starkt på det!!

37) Gör upp en eld utan tändstickor
To do..

38) Se de här djuren i frihet (panda, noshörning, flodhäst, grizzlybjörn, elefant, kolibri, giraff, koala, sjöko, gorilla, lejon, apa, pingvin, känguru, tiger, krokodil, örn, orangutang, isbjörn, tofsstjärtsfisk)

To do..

39) Gå på hundkapplöpning (hästkapplöpning, brevduvetävling, kamelkapplöpning)
To do..

40) Bli uppgraderad på flyget
To do..

41) Var vän med ditt ex
Har typ inga ex..

42) Träffa rätt
DONE! :D

43) Kasta en pil på en karta och res till den plats pilen träffar
To do..

44) Gå på filmpremiär
Twilight! Sex and the city! Hangover!

45) Ta springnota på en lyxrestaurang
To do..

46) Lär dig dyka
To do..

47) Mjölka en ko

To do..

48) Var med när ditt land vinner fotbolls-VM
To do.. Händer det? Har det hänt?

49) Upplev både solförmörkelse och månförmörkelse
To do..eller nja .. har nog sett sol faktiskt!

50) Skriv ditt namn över en stjärnas på Hollywood walk of fame
To do..

51) Lär dig ett främmande språk (rättare sagt tre)

Humm .. kan ju engelska. Danska. Ska lära mig ungerska tycker jag :)


52) Läs världens bästa böcker
Beror väl på vad som är världens bästa?

53) Åk bil från kust till kust i USA
To do..

54) Köp något du inte alls har råd med (skuldsätt dig själv)
To do..

55) Skjut det vinnande målet eller skottet
To do..

56) Gå oinbjuden på en fin fest
To do..

57) Se världens bästa filmer
VAD ÄR VÄRLDENS BÄSTA FILMER??

58) Slå dig ner på din älsklingsplats
To do..

59) Säg upp dig från ett jobb du avskyr


60) Var med i en vittneskonfrontation
To do..

61) Genomför ett practical joke utan att bli upptäckt
To do..

62) Bli medlem i 10 000-metersklubben
To do..NOT!

63) Hamna på förstasidan i en rikstäckande tidning
To do..

64) Kör en bil så fort det går
To do..

65) Ropa "jag bjuder" i en bar
To do.. HAHA eller nej. Gjorde det i Turkiet men sen visade det sig att jag inte hade några pengar så mina vänner fick betala. HAHAHAH förlåt än en gång Mile och Fizzy!

66) Var med i en flash mob
?????????????

67) Besök (Colosseum, Uluru, Machu Picchu, Pyramiderna, Kristusstatyn, Operahuset, Taj Mahal, Stora barriärrevet, Golden Gate Bridge, Grand Canyon, Angkor Wat, Kinesiska muren)
Colosseum - tjeck! Allt det andra - to do..

68) Rädda någons liv
To do..

69) Lär dig att på flera språk säga (god dag, adjö, varsegod, tack, ölbeställning, förolämpning, svordom, annan fras)
Är väl helt hyffsad på några språk?

70) Hitta på ett ord som kommer med i en ordbok
To do..

71) Ha äventyrligt sex (färdmedel, under stjärnorna, framför kameran, på stranden, i en hiss, på jobbet, som någon annan, bortom all ära och redlighet)
Men NEJ!??!!??!?!

72) Bli så rik att du har råd att göra allt på den här sidan
To do..

73) Stå på den internationella datumlinjen
To do..

74) Lär dig flyga flygplan
To do..

75) Skaffa en tatuering eller piercing
To do.. tatuering då dvs.

76) Uppfinn någonting
To do..

77) Lär dig astronomi och att läsa natthimlen
To do..

78) Drick ett årgångsvin
To do..

79) Svara på en kontaktannons (internet räknas inte)
To do..

80) Tillbringa julen på en sandstrand
To do..

81) Bli portad från en pub eller bar
To do..

82) Bygg ditt eget hus
To do..

83) Bada naken i månskenet
To do..

84) Sälj ditt gamla skräp på auktion och tjäna pengar på det
Done! Loppis då ..

85) Besök världens högsta byggnader (Bank of China Tower, Central Plaza, Empire State Building, Shun Hing Square, Citic Plaza, Two International Finance Centre, Jin Mao Building, Sears Tower, Petronas Towers, Union Square Phase 7, Shanghai World Financial Center, Taipei, Freedom Tower, Three Empires Tower, Russia Tower, Burj Dubai)
Gälls rockafeller center? Jag SÅG ju empire state buildning iaf.. ;)

86) Spring ett maratonlopp
To do..

87) Besegra din rädsla
To do..

88) Gift dig på ett ovanligt sätt
To do..

89) Kasta bort snabbnudlarna
Kastar aldrig nudlar!

90) Bli medlem i rymdklubben
To do..

91) Publicera en kultförklarad hemsida
To do..

92) Köp ett konstverk
To do..

93) Gör en monopolrunda med glaset i handTo do..

94) Få något uppkallat efter dig
To do..

95) Hämnas
To do..

96) Var statist i en filmTo do..

97) Bo i en skåpbil
To do..

98) Gå i ett demonstrationståg
Nej - jag är inte så mycket för demonstrationståg. Tack endå!

99) Bekänn dina synder
Jag har inga synder..

100) Bli 100 år
To do..

101) Fortplanta dig
To do..

GODNATT

Onsdag 6 juli

Har spenderat kvällen hos fam. Lanevi med grillning, öl, cider + tårta från mor Yngvesson. Väldigt gott och trevligt! :) Jag provade även Marcus longboard och måste medge att jag tyckte det var jääävligt roligt!! Måste skaffa en egen och bli en riktigt skejtergirl! ;) Det var lite svårt i början att lära sig svänga "bakåt", men efter ett tag så lärde även jag mig det! :)
Jag och Emma åkte iaf en massa på området och ingen av oss ramlade en enda gång! Nu ska vi bara lära oss att få upp farten så vi kan åka lika fort som grabbarna! :)

Har fått några konstiga utslag i nacken och en jävla böld på min "nack-sena". Alltid något, och nej - detta är ikke för att jag är hypokondriker utan det finns faktiskt där! ;D

Nåja .. vad sägs om att avsluta även denna kväll med en lista?! höhö

Onsdag 6 juli

Heeeelloooo!!
Har varit uppe med tuppen idag, redan kl 9 hämtade jag Mile. Måste säga att jag är djupt imponerad över att HON var uppe innan kl 2 ;D höhö.
Körde ut till Svedala, köpte frukost och begav oss hem till familjen Lindqvist där vi skulle agera trädgårdsdamer. Lite mys med Willon innan han skulle hem till sin mormor, och han hälsade på mig genom att kräka ner min arm och t-shirt :) Mmm .. mysigt! Nu vill jag aldrig mer leka med honom :(

Sedan röjde vi satan i trädgården och gud vad fin den blev nu! Ogräset blev dödat och plattorna rensade. Rediga tjajor! ;)

Nu har jag precis duschat, (bort med barnkräk och lortiga naglar) och ska snart bege mig till ICA för att handla lite potatissallad. Ikväll blir det grillning hemma hos Marcus :) Trevligt!

100 questions..

100 frågor!

1.Vad är klockan: 21.35
2.Vilket namn stå det på ditt födelsebevis: Hanna + 2 namn + efternamn
3. Smeknamn: Inget, jag är smeknamnslös.. eller jo "HANNIIZZ" av bröderna Stör-Joo.
4. Vad heter dina föräldrar: Carre und Majkel

5. Antal ljus på din senaste tårta: Inga, när man är över 18 får man tydligen inga ljus i tårtan längre :(
6.Husdjur: Inga
7.Hårfärg: Mörkbrun (fejk ofcourse!)
8.Favoritfärg: Har fallit lite för orange/röd typ..
9.Piercing: Öron + navel
10.Tatuering(ar): Inte en enda - men vill gärna ha faktiskt..
11.Födelseort: Trellehulla
12.Bostadsort: MAAALLLMMÖÖÖÖ
13.Nuvarande bostad: Lägenhet
14. Har du varit kär: Japp, och är så även idag! :)
15. Har du varit i några andra värlsdelar: Europa, Afrika, Amerika
16. Har du varit med om en bilkrasch: Nej, peppar peppar ta i trä
17. 2 eller 4 dörrar (på bilen): Fyra tack. Hade två innan, riktigt jävla krångligt!
18. Kaffe eller glass: Glass. Kaffe faktiskt!
19. Snuttefilt eller kramdjur: Kramdjur
20. Salladsdressing: Är gott ibland..
21. Färg på strumporna: Svart urtvättade så det får väl bli gråtonade då ;)
22. Lyckotal: Var 12 innan, men börjar undra alltså..
23. Favoritfilm: Många olika :)
24. Favoritcitat ur en film: humm.....får ta mig en funderare..
25. Bästa semestern: New York!!!
26. Favoritmat: Köttfärssås
27. Bästa veckodagen: Lördag.
28. Senaste låt du har lyssnat på: Någon konstig låt på NRJ..
29. Tandkräm: Colgate
30. Favorit TV-program: Project Runway..
31. Favoritrestaurang: Finns lite olika :)
32.Favoritblommor: Gerbera...
33. Tycker inte om: Olika saker haha
34. Sport att titta på: Volleyboll, fotboll när det är landskamp..
35. Snabbmatrestaurang: Max..
36. Senaste sjukhusvistelse: När gabriel gipsade handen typ..mycket med den mannen ;)
37. Favoritdricka: VATTEN - hahahah näää.. COLA! men vatten är också supergott! :)
38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Tre vita och en vinröd..
39. Hur många gånger kuggade du på körkortet: OMG 2! Så dålig!!
40. Var är du om 10 år: En hemlighet .. :)
41. Vem fick du senast e-mail från: H&M typ..
42. Är du dömd för något brott: Nej, jag håller mig i skinnet ;)
43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja: Något riktigt skitfet butik som säljer saker som endast jag kommer ha råd att köpa
44. Vad gör du när du är uttråkad: Försöker slåss med Gabriel eller går en runda...
45. Fras/ord du använder (för) ofta: OMG - jag är en riktig OMG människa ;)
46. Vän som bor längst ifrån dig: Svidaoula vännerna
47. Vad retar du dig på: Några småsaker bara (typ allt höhö)
48. Det bästa du vet: Sova riktigt länge (typ till 9), ha en härlig frukost och sen bara ta dagen som den kommer..
49. Läggdags: När jag vill??
50. Vem tror du kommer att svara snabbast på det här: På vad?
51. Vem/vilka tror du kommer låta bli att svara: På vad?
52. Vad är klockan: 21.51
53. Favorit beatle: dunno..
54. Favoritlek: aaaah Kubb! Är det en lek?
55. Favoritfilmmusik: que pasa..
56. Skostorlek: 39/40.
57. Syskon: Japp, en syster..
58. Favoritpålägg: Ost. och salami :)
59. Om du skulle skänka bort S: Till barnhem i lite fattigare länder..
60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet: Vet inte, finns många fina betydelsefulla ord..
61. Bästa bok du läst: Många olika, dock är en favoritförfattare Sophie Kinsella
62. Är du internetberoende: Njäe, faktiskt inte..
63. Favoritdjur: hund kanske..
64. Gillar du snö: Ja, lite hatkärlek till snö. På julafton ska det såklart vara snö, men annars kan snön låta bli att komma eftersom tågen inte går på vintern. Är lite jobbigt att gå 7 mil ..
65. Favoritglaglass: Choklad!
66. När köpte du något åt dig själv sist: Idag .. hårfärg.
67. Är du långsint: Nej..
68. Favoritgrupp/artist: Ingen speciell faktiskt.. finns många bra! :)
69. Vilken är din bästa egenskap: Hela jag är top notch! ;)
70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv: Har många mål i mitt liv..
71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20.000 kr: Nej, faktiskt inte även om jag hatar katter!
72. Vad gör du: Kollar på "so you think you can dance!
73. Mest intressanta stad du varit i: New York.
74. Vilket djur skulle du identifiera dig med: En struts, lång, graciös, men gömmer mig när faror kommer, och har stora ägg ;D hahahaha
75. Vad fascinerar dig hos andra människor: Finns många saker, en sak är att aldrig vara rädd.
76. Senaste pojkvännen/flickvännen: Gabriel, still going on ..
77. Favoritgodis: Lakrits.
78. Spelar du nåt instrument: Nej, har spelat blockflöjt och klarinett haha ;D
79. Vilken/vilka sporter gillar du mest: Volleyboll - im a pro
80. Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa:Vet inte, låt mig återkomma!
81. Vilken film såg du på bio senast: Hangover 2.
82. Senaste köpa skiva: vet inte, köper aldrig skivor mer..
83: Roligaste konserten: The ark
84. Bästa känslan: Seger
85. Samlar du på något: Nepp..
86. Isåfall vad: Inget
87. Är du feminist: Nej, inga håriga armhålor här inte - men gör för guds skull inte skillnad på kvinnor och mäns löner om de är lika bra på attt utföra sitt arbete!
88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då: Vet inte..
89. Favoritskiva: Ingen ..
90. Bästa kompis: Finns några själar där ja :) .
91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig: Bäst såklart! :D
92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick: Att denna listan är skitlång och irriterande ..
93. Favoritlåt: danzaa koodurooo
95. Har du en mobiltelefon: Ja, en NOKIA E71. Suger ganska kraftigt..
96. Vem är du kär i just nu: Gabriel! :)
97. Vad är det vackraste som finns: Äkta kärlek.
98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka då: Austrialien eller Mexico
99. Är du homo- eller bisexuell: Hetro faktiskt..
100. Vad är klockan nu när du är klar: 22.04

Tisdag 5 juli

Dagen har spenderats med utflykt i Halmstad, Laholm och Båstad för att sedan avslutas med en kopp kaffe hos min mormor&morfar. Har varit en mycket trevlig dag där vi fick se min morfars barndomshem, och äta världens godaste räksmörgås. OMG - välkommen matkoma men det var SÅ värt det! :)


Kvällen har spenderats mestadels i soffan. Fick ett anfall innan och gick en liten sväng till H&M, skaffade hårfärg och färgade håret till en mörkare nyans. Nu efter en tid utan färgning och med solsken på så har håret blivit så jävla ljust så jag ser flintis ut på alla foton som har tagits den sista tiden. Inte så speciellt fint! :)

Imorgon ska jag en sväng till Svedala och hjälpa en vän i hennes trädgård (vafan - om du flyttar till ett hus får du väl ta hand om dig egna jävla trädgård?! ;D) och på kvällen ska vi grilla med lite vänner här i stan. Kanske lite kubbspel och en öl också hinns med hihi!

Eftersom Mile sa innan att hon tyckte mina listor var roliga så ska jag genast se efter om jag kan hitta en till - jag är nu officiellt en "list-girl". HEEEELL YEEEEAAAH!!

Goodnight!

Nu vräker regnet ner igen .. det är faktiskt ganska mysigt att ligga i soffan, nerbäddad under en filt och höra regnat smattra mot rutorna. Så länge det inte börjar åska så är jag nöjd :)
Gabriel sover sedan 4 timmar tillbaka och jag är uttråkad .. så uttråkad så att jag bjuder på ännu en kvällslista ;D
Enjoy!

Höger- eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Pigg-trött-rastlös-lathets-humör..

Favoritgodis: Lakrits!!

Är det nåt du absolut inte äter: Sill och blodpudding

Kläder just nu: Pyjamasbrallor och ett linne

Musik just nu: Ingen faktisk.. TV + regn mot rutan får duga sålänge..

Vad sa du senast: "Gå in och lägg dig i sängen om du är så trött.."

Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: järnåldern?

Sommarplaner: Chilla, grilla, dricka vin, umgås med nära&kära och sola om solen vill komma fram ..

Fisk eller badkruka: Fisk när jag var liten, men har väl blivit badkruka nu! :(

Längd och vikt: 173 (eller ja, 172½) cm och några härliga pannor ;D

Hur många kuddar sover du med: finns 6 stk kuddar totalt i sängen..

Favoritväder: Vårväder faktiskt :) då känner man att sommaren är påväg!

Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: Kniv, Ris och Gabriel.. 

Spelar du nåt instrument: Nej

Morgon- eller nattmänniska: Morgon tror jag..

Sparare eller slösare: Slösare

Vem är viktigast för dig: Finns några personer som får dela den platsen :)

Bästa film: Finns väldigt många, kan inte riktigt välja..

Tror på liv på andra planeter: Nej - tror inte på sånt förens det verkligen är bevisat!

Kommer du ihåg din första kärlek: Ja

Älskar du henne/honom fortfarande: Nej

Har du några homosexuella vänner: Japp det har jag :D

Tror du på mirakel: Ja

Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Absolut! Måste man vara otrogen??

Ser du dig själv som tolerant mot andra: Ibland ..

Ser du på kärleken som ett misstag: Nej

Hur många barn har du, vill du ha: Idag har jag inga, men kan väl tänka mig 2 iallfall så det finns syskon samt lekkamrat :)

Bio eller promenad: Promenad

Är du kittlig: Som fan

Snarkar du? Nej, men gnisslar tydligen tänder och pratar i sömnen..

Stjärntecken? Stenbock.

Rädd för insekter? Nja, lite

Äckligaste insekten: Vet inte, finns skitmycket äckliga saker..

Största svaghet: Har inga svagheter .. ;D

Det här är jag bra på: Danza koduroo

Bästa bok? Sophie Kinsella böcker

Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Bota blinda och cancersjuka

Vad vill du jobba som? Vet inte än, funderar på det än idag..

Chips, morötter eller godis? Chips

Pizza eller hamburgare? Pizza

Skriver du dagbok? Nej .. faktiskt inte!

Har du någon flickvän/pojkvän? Ja..

Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? Hål i öronen och 1 i naveln..

Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) Välstädat tack!

Gungar du på stolen? Gjorde det innan, men inte nu längre

Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? Alltså.. jag vill det så gärna men är verkligen en chicken så kommer verkligen aldrig våga!

Vilken hand håller du gaffeln i? Höger..

Hur många syskon har du? 1

Vad är du mest rädd för? Ormar

Är du rädd för blod? Nej

Saltar du på maten? Ja om det behövs :)

Gillar du att sjunga? Hellre än väl alltså..

Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? Samhäll/samhäll

Anser du att du är stark? Ja det finns väl lite muskler..

Brukar du sola? DET FINNS FÖRFAN INGEN SOL!! Och jag får klaustrofobi i solarium..

Vad gör du om du får hicka? Hickar..

Kaffe, te eller inget? KAAAFFEEE!!

Rose och popcorn!

Medans barnen sover (läs Gabriel) så passar jag på att dricka ett glas rose och äter popcorn! :)
Snart näst sista delen av project runway! iih, spännande vem som vinner!! :)

Fötter är ens bästa vän??

Jag har nog världens fulaste fötter - eller nästan världens fulaste. Efter många års fångenskap i ett par volleybollskor och kanske inte den del på kroppen som fått mest uppmärksamhet så har jag nuförtiden fått ett såkallat "fotintresse". Tyvärr så är fötterna dem som påverkas mest i ens vardag, man använder ju dem konsant, och då jag har ett jobb som kräver att jag har säkerhetsskor på mig (världens varmaste skitskor!) så är dem inprincip instängda 9 timmar om dagen.

Därför har jag nu börjat inskaffa en "fotdag" då mina fötter får en rejäl genomkörare iform av filning&peeling och lite finputtsning :)

Läste i en tidning att ifall man skulle ha nagelack så skulle man först ta ett "skyddsnagelack" innan man tog på den riktiga färgen för att inte få missfärgning på själva nageln. Då det är dags att byta ut min begravnings-svarta-färg mot en mer sommarglad färg så tänkte jag prova detta idag!

Allt för ett par gladare fötter :)

Måndag 4 juli

Dagen har bara rusat förbi idag igen .. hämtade Gabriel på stationen vid två tiden och sen har vi bara umgåtts. Ätit middag, spelat super mario och snackat.
Nu ligger han helt utslagen i soffan och snarkar .. det är hårt att sova på en flygplats i 3 timmar ;).

Tittar på reprisen av project runway från en gamal säsong, ikväll är det final från den nya säsongen .. spännande värre!! :)

Nu har min ena mandel börjat bli svullen, jag ska väl inte bli förkyld nu?!

Måndag 4 juli

Nu ska jag bege mig på en promenad .. ska gå och hämta bilen och senare hämta upp Gabriel på centralstationen!
Imorgon blir det en tur till min mormor och morfar på dagen - längesedan jag var där!

Måndag 4 juli

Godmorgon! Första dagen på semestern och vädergudarna och jag är väl inte direkt bästisar förtillfället... men det innebär väl att jag får en massa gjort och inte sitter ute i det fina vädert hela tiden .. får ta och röja undan här innan min make kommer hem igen.

Har precis ätit lite frukost, alltså jag är nog sämst i världen på att köpa vattenmeloner. Jag tycks bara få mjöliga hela tiden!! :( Åh, hur vet man om dem är mjöliga eller inte?
Please - help me!

Get to know me better on a sunday night..

Läste precis en blogg och tänkte fördriva min tid lite..hittade en lista, så nu kan ni som inte känner mig så väl lära känna mig bättre ;)
Here we gooo.....

Vad heter du? Hanna Wernberg
Vart bor du? Hyresrätt i Malmö
Trivs du där? Jmjoo jaaa... från och till?! :D Nära till billig öl och shopping, dock många med ADHD omkring mig!
Brukar du läsa horoskop? Ja, och tror fan på det för det mesta!
Har du körkort? Ja, i 3 hela år!
Äger du några Converseskor? Japp, tyvärr ett par som är gråa nu (var vita förr) och ska investera som fan i USA.
Favoritdjur? Nja .. är väl lite siochså med djur .. men hund isåfall. Hatar katter!!
Vad spenderar du dina pengar på? H&M, för dyra tågkort och cola.. kanske en öl eller två ibland.
Senaste konserten? Hoffmaestro för 4 mån sen ..
Festar du mycket? Nä. Är SJUKT ofestlig av mig förtillfället. BORING PEOPLE!



Sprit, cider, vin eller öl? Öl öl öl i mängder!! Kanske ett glas rött ibland :)
Brukar du bli för full? Njäää .. nej! Ibland (typ jävligt sällan!!)
Antal kuddar i sängen? 6, varför vet jag inte. 2 av dem är såkallade "mjölkuddar" och funkar bara som utfyllnad.
Kan du baka bullar? Nä.. scones när jag känner mig huslig.
Har du varit med i scouterna? Jomen visst .. har tillochmed "knivbevis" .. en gång scout alltid scout ;D
Bläck eller blyerts? Bläck
McDonald’s eller Burger King? Burger king!
Är du allergiskt mot något? Våta hårstrån som ramlar av huvudet i duschen och plåster .. fyfan!!!!
Äger du ett busskort? Ja, ett buss/tågkort som kostar halva min månadslön..
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Ingen alls. Laktosmage.com
Hur ser du ut idag? Schleten?
Nästa mål i ditt liv? Bli rik eller kanske en gud?
Vad såg du senast på tv? Två och en halv man..
Hur svarar du i mobilen? "hej det är hanna" eller "haallå" om jag vet vem det är..
Vem ringde du senast? Emilia
Vad sa den du ringde? "alltså...jag är SÅ JÄVLA lack!!!!"
Antal timmar sömn inatt? 6, whadapp tvättid kl 7!
Vad innehåller din favoritnattmacka? salamikorv och ost!



HAR DU NÅGONSIN...
Bråkat med ditt husdjur: Min dvärghamster HATADE mig .. så ja det var väl ett bråk!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag:Nej..
Är du ensam nu: Ja....
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta: en skitfattig jazzlåt som dem spelar på jobb 80 ggr/dagen..
Vill du gifta dig: Ja, någon gång :)
Vill du ha barn: Japp!!

FAVORIT...
Rum i huset: Vardagsrummet - världens skönaste soffa!
Typ av musik: Vet inte riktigt .. lite allt möjligt faktiskt! Dock inte dödsmetall och rejvmusik
Månad: Sommarmånader - fast vi har ju aldrig riktig sommar här så det får väl bli vinter eftersom det är den enda årstiden som tycks existera här.

DE SENASTE 48 TIMMARNA, HAR DU...
Gråtit: Nej..
Köpt någonting: Ja, lite förmycket kanske..
Varit sjuk: Nej
Sjungit: Jaaa ... singstar igår!
Sagt “Jag Älskar Dig”: Nej, men smsat dem :)
Träffat nån ny person: Nej .. faktiskt inte. Men gamla godingar :D
Saknat någon: Ja, Gabriel som befinner sig i London!
Kramat någon: Japp, många kramar igår


SENASTE...
Låt du hörde: John Meyer - who says
Film du såg: The social network (somnade dock efter halva som alltid..)
Drink du köpte: Mojito!
Sak du stal: Humm...inget faktiskt..
Mat du åt: Revbensspjäll i mängder!
Gången du åt en korv: Midsommarafton..



FÖRSTA
Första bästa kompis: Kajsa & Emelie&Linn (syskon)
Första inhandlade skiva: Typ...smurfhits
Första förälskelse: Nick från BSB .. who else?!
Första begravning: En gamal släkting..
Första piercing/tatuering: Svincool fjortispiercing i naveln 18år gamal :D En dag som alltid finns i minnet dock ... återigen tack till mile och fizzlan som orkade med mig och håll i mina ben då nålen skulle igenom mitt skinn :D
Första fiende: Tjaa .. det har väl kommit och gått en del? ;) Eller ja fiender och fiender, vanligt tjaffskit som pågår mellan tjejer i skolan..



SENASTE
Senaste människa du slog: Petter Yngvesson...var sugen på att slåss igår men han var inte riktig med på noterna..
Senaste stora bussresa: Åker aldrig buss..
Senaste dusch: igååår....
Senaste irritation: Nördbandet i Svedala som spelade idag..OMG!!!!
Senaste glass: Paradise förra veckan - fick dock asont i magen så har inte ätit glass sedan dess..
Senaste skjortan du haft på dig: Ser bara kristen ut i skjorta - can't pull it off....



Söndag 3 juli

Skulle egentligen ha laddat upp en massa bilder precis - men sidan segar som fan så det får bli en annan dag :)

Har spenderat min dag i Svedala - gick på Svedala marknad tillsammans med Emelie och hennes söta pojkar, hoppade i hopptorn och fick "djurballonger" av en trevlig "liten" dam som satt och gjorde det till barnen. Medans de andra bad om blommor, bin, katter, hundar och fiskar så bad William när det var hans tur om en anka! Efter en lång stunds väntan var ankan färdig, och vi kunde bege oss vidare med två nöjda barn som nu hade varsin anka och fisk :)
Jag fyndade ÄNTLIGEN ett par nya löparskor - 350:- fick jag ge för dem! Riktig stor high five till Jacks i Svedala!

Sitter och kollar på two and a half men nu - äter sourcream & sweet chili chips, dicker cola och har kontakt med en jävligt lack Mile på sms. Ball ;P Äntligen är det någon annan än jag som har anfall :D

Imorgon kommer min älskling hem - och det kommer bli ett mycket kärt återseende :)!

Söndag 3 juli

Godmorgon söndag! Tidigt uppe, tvättandet är igång förfullt, kaffet ligger varmt i min kaffemugg och jag kollar på "NYC PREP". Program om den unga brat-sociateten i New York vars största problem är om den inte får sitta på front row på modeveckan i bryantpark. Pinsamt! Nu är det bråk igen ..
Detta är ett sådant program som är skönt att titta på eftersom man inte behöer tänka såmycket ;) ..

Vädert idag är fortfarande lite siochså .. det är varmt men endå molnigt. Hoppas verkligen inte på sånt åskväder som det var igår ..

Nu får jag fortsätta med tvätten innan jag ska iväg på äventyr!

time to sleep..

Så, nu har de sista gästerna precis gått .. jag har borstat mina tänder och packat ner mig under både mitt OCH Gabbes täcke .. mysigt som satan att ligga här och lyssna på allt ljud som kommer från gatan.
Kvällen har varit väldigt trevlig, spelade "med andra ord", ett försök med TP och sen "sanning&konsekvens - den vågade verisonen" om Linn var mogen nog att ha med sig. Elin ville bara spela sanning och konsekvens hela tiden - mest för att berätta saker om sig själv tror vi! :)
Blev även singstar - första gången i mitt liv som jag har provat det och det var faktiskt roligt :) Sen att man sjunger som en kratta men ändå träffar rätt toner gör att jag börjar undra om jag inte sjunger bra endå ;) (eller om det är fel på konstruktionen??)

Ska ta och sova nu, ska upp igen om 6 timmar och tvätta 7 kg tvätt som vi har liggandes här. Puh, skittråkigt att tvätta! Och de hade inget flytade tvättmedel på hörnbutiken så imorgon är det första gången jag ska tvätta med pulver .. får se hur det går. Kan hände att det blir skumparty i hela jävla tvättstugan :D

Om två dagar ses vi igen :)

John Galliano..

John Gallianos nya parfym luktar SKIT! Tro mig - im wearing it right now .. and i smell like shit! Snåljåps-Hanna kom fram i mig och tänkte "gratis prov - fan vad nice!" eftersom saknaden av en ny parym finnes i mig. På pappert luktade den gott - men på mig?! NO WAY!

Nåja, tid finnes det ikke till att ta en ny dusch, jag får bedöva alla i min närhet ikväll med min skitlukt och vara nöjd med det. Får väl gå tätt bakom någon hela kvällen så att folk tror att det är den andra personen och inte jag som luktar ..

OMG!!
Kärrindoft.com!

Lördag 2 juli


Det är något över denna bilden som jag gillar skarp - kan inte sätta fingert på vad!


Bild från weheartit.com

True ..

Lördag 2 juli

Har varit en bra start på lördagen - träffade min syster i stan och inledde en liten shoppingrunda innan vi sedan träffade våra föräldrar på en liten fika (som blev en ganska lång fika haha! :)) Trevligt som satan och jag kom hem med ganska många godbitar i mina påsar.
Dock får jag väl säga att det mesta var på rea - "SÅ JAG GJORDE FAKTISKT BRA KÖP!!!!" ;)

Ikväll blir det vin och sällskapsspels-kväll här hemma med några vänner. Kan nog bli trevligt om inte en viss Elin lackar på allt och alla omkring henne! Kanske borde gömma finglasen så hon inte smäller isönder dem? ;)

Imorgon ska jag bege mig ut till Svedala för att umgås, gå på svedala marknad och sen avsluta med grillning hos mina föräldrar!
Blir en mycket mycket bra helg! :)

Fredag 1 juli

Åh, äntligen hemma efter en ytterligare hektiskt dag på jobb. När det är som mest stressigt fungerar min hjärna och jag bara på autopilot. Fort som fan ska det gå och jag reagerar inte riktigt när någon pratar med mig. Det är verkligen inte bra, måste lära mig att jag kan inte göra allting själv - något som tyvärr börjar kännas av i kroppen ibland! Knäna, ryggen och axlarna tar stryk eftersom det "ergonomiska" verkligen hamnar åt sidan! Vem står och tänker på att "göra rätt benböj när man ska lyfta en liten vas"-rörelsen?!

Nåja, nu har jag en välförtjänt semester och dettat firar jag nu genom att dricka en cider och äta supersega cheese crunshers. Det är CSI XL på tv - gud vad jag älskar det programet! CSI New York är iof det bästa tycker jag - får bara spel på "H" i CSI Miami. Han ska alltid va så häftig och speciell med sina mörka solglasögon!

Nu ska jag fortsätta ha mitt fredags mys här! :)

Jag saknar dig!

Fredag 1 juli

Nu ska jag bege mig till jobbet.
Det är lite kyligt ute idag så det blir bannemej långbyxor och ett par sneakers. Mina rosa/oranga skor från adidas är ju så fula så dem blir coola ;)

Ha en bra fredag!

Fredag 1 juli

Godmorgon!
Så var det juli redan, juni har bara försvunnit fortare än vad jag har hunnit byta trosor/dag nästan. Kan vara för att juni har varit en väldigt upptagen månad med resa, examensfest, midsommar, personalfest mm. Det värsta är bara att jag inte har hunnit vara på stranden EN ENDA gång denan sommaren! Dåligt! Väldigt dåligt!

Har dock semester nästa vecka, så jag hoppas att det blir solsken där .. annars blir jag väldigt ledsen. Behöver lite sol nu till min bleka hud.

Imorgon ska jag träffa min mor och far på en fika, kanske inhandla ett par nya löparskor. På söndag ska jag ta mig en tur till Svedala, träffa mina vänner och äta middag hos min mor och far (träffar min mor och far mycket nu märker jag .. jag har ett liv också ;D)
Kommer bli en bra helg, såläng vädret är med oss!

Nu väntar en kvällsvakt på jobb, sen har jag semester!
Måtte denna dagen gå fort!

HANNA

Wilcomen til meine blogen. Sjukt inspirerande - eller hur? Nåja, stanna om du vill och läs mina DJUPASTE tankar, mina läckraste outfits och mina sjukt roliga ideer - eller klicka vidare! :)

RSS 2.0