Lördag 29 januari

GOOOOOOOODMORGON!!!
Vilken strålande dag, (ingen sol dock) men det är endå en bra dag. Här sitter jag med en kopp kaffe, och min kära vän har ringt mig för en halvtimme sedan för att snacka lite skit. HÄRLIGT att småbarnsmorsor är uppe kl 5 och tycker det är ok att ringa andra halv nio en lördagsmorgon! ;)

Igår spelade vi laserdom, ja..jag följde med fast jag inte riktigt visste om jag vågade. Jag var väl lite halvnervös innan men det var faktiskt riktigt roligt! Det var ju inte alls mörkt där inne som jag trodde att det skulle va! Dock var jag riktigt jävla dålig, jag fick -3 och Gabriel undrade hela kvällen hurfan jag lyckades med det!! Menmen, blev rankade 39a och det var väl endå OK med tanke på första gången :P
Sen gick vi vindare till en jättemysig bar som ligger vid Värmhem "Southern Kitchen", och sedan rörde vi oss vidare till möllan.
På möllan satt det några herrar mittemot oss vid det andra bordet, varav den ena hade hål i HELA skrevet på sina jeans! TUR var väl att han iaf hade kallsonger på sig (de var gröna haha) och han inte körde en naked guy där under! Shit som vi flabba åt det hela kvällen!!

Gabriel har visat mig ett översättningsprogram på sin telefon, skitbra! Nu ska jag bannemig lära mig ungerska så det bara sjunger om det!

Egy szép nap!
(ha en bra dag!) :)

Fredag 28 januari

BAAAAAH!! Nu har jag äntligen helg efter en jobbvecka, och det uppskattas oerhört mycket måste jag säga! Hoppas bara att det blir lika strålande väder i helgen som det har varit de sista två dagara, det är ju väldigt skönt med lite solsken iaf! :)

Idag har det varit en väldigt omtumlande dag, först gick det inga tåg från Köpenhamn ut till där jag jobbar, så efter många om och meg hittade jag tillslut ett tåg som tog mig vidare - tyckte nästan det var lite synd..hade ju inte tackat nej till att åka hem och sova en stund till :D
På jobbet har det iaf varit full hålligång heeela dagen, massa att göra och tiden gick fort. Förutom den sista halvtimmen, men så är det väl när man bara väntar på att få helg!

Ikväll så ska min make ut och spela laserdom, men mesig som jag är så väljer jag nog att stanna hemma .. lär seriöst kissa ganska kraftigt i byxorna om jag ska springa runt i mörker och bli skrämd. USCH nej, önskar nästan att jag var lika häftig som Emelie, (som hon själv har sagt ska tilläggas!)

Nej, nu är jag sugen på en öl .. synd bara att vi inte har någon hemma!

Dagens fråga:
Varför är fotsvett den värsta svettlukten?

Torsdag 27 januari

Oj, klockan är alldeles för sent egentligen..borde nog sova. MEN jag kom hem från jobb för en timme sedan, fastnade framför "Djävulen bär Prada" och är helt uppe i varv. Inte kan jag sova nu inte, och eftersom min kära kollega AnneMette hade med sig chokladkaka idag är jag helt hög på socker!

Nåja, får väl tvinga mig till sängs nu .. ska ju förfan upp snart igen!

Dock har jag funderat på en sak idag, är teckenspråk likadant i alla länder?!

Torsdag 27 januari!

GUD vad fort veckan har gått, nu är det redan torsdag och jag ska snart iväg till tåget som ska ta mig över sundet hela vägen till Hoje Tåstrup där jag ska spendera min dag/kväll med jobb. Mindre roande faktiskt eftersom det är så fint väder - hade mycket hellre velat vara ute, gå en lång runda och kanske dricka en kopp kaffe eller två.
Hoppas det är lika fint väder i helgen då jag är LEDIG! Ska bli riktigt nice faktiskt!

Har på mig en ny skjorta från H&M - ser ganska kristen ut faktiskt. Detta blir nog den enda gången jag använder den! HAHA!

sålänge så bjuder jag på en fin bild på mig och min käreste från Fuertaventura. ÅH, vill bara iväg och sola igen igen igen!! :(

Onsdag 26 januari

Baaaaah!
Nu har jag inga krafter kvar alls i min kropp. Jag är trött, trött, trött och åter igen jävligt trött! Det är föresten ganska kallt att cykla hem mitt i vinterkylan utan vantar. Mina händer och fingrar åldrades från 22 år till små ihopkrymta russinpinnar på mindre än 10 sekunder!

Dags att sova nu kanske, det har varit en LÅNG dag! :)

skittråkigt blogginlägg, jag skyller på tröttheten! :)

Nejnejnej!

BAJSKORV!
Danmark vann, detta är INTE ok! Jag har varit ganska stor i käften och braverat om hur Sverige skulle vinna på jobb, ser ut som jag får stå i skamvrån hela dagen imorgon med en dumstrut på mitt huvud, eller så kommer kanske varje kund påpeka hur dåliga vi svenskar är.. =/

Påtal om kunder så hade vi en ganska rolig herre idag!
Evakueringssignalen/brandlarmet gick igång och efter ett tag så fick vi medelande om att det bara var ett test för att se att det fungerade (som man måste kolla ibland!)
Ett tag efter kom det somsagt fram en herre och frågade vad detta innebar, tjaa sa vi.. det var bara ett test för att se så att allt fungerar som det ska.
- Fan då, jag som ville bli evakuerad. Jag är trött på att handla här nu!
Sen fick han snällt gå efter sin fru som ville fortsätta handla! Haha, ibland är det synd om dessa män och vad de får "utstå" ;D

Nåja, dags att sova kanske.
Är ju trottsallt en dag imorgon med ..




Tisdag 25 januari

Redan tisdag, gud vad tiden går fort. Jag vet inte var gårdagen tog vägen, men den bestod mestadels av jobb, kaos med tågen och sen träning på kvällen. Det snyggaste igår var nog att jag hade ett korn mellan tänderna hela kvällen och att ingen sa någonting! Shyrre!

Vad det gäller tågen så ska jag ta och berätta vad jag verkligen älskar med att åka tåg:
- Det kostar mig 2580 kr i månaden!
- Det är aldrig garanterad sittplats, utan man står mest som en invikt calsone i ett hörn bland svettiga armhålor och dåliga andedräkter och gallskrikande barn/vuxna!
- Tågen kommer aldrig i tid, men det gör iof ingenting då jag verkligen tycker om att spendera min tid varje dag på perronger!

Där ser ni, inga problem alls med att åka tåg! :) Heja Öresundtågen, öresundsbron och framförallt att de vill höja priserna! JAA!!

Har förövrigt precis kollat på "Sofias Änglar" och blivit sådär sentimental och halvbölat lite, druckit en stor kopp kaffe, försökt att pyssla en sak (gick åt helvete) och nu kollar jag lite halvt på handbollen.
Sverige ligger under med 14-20 mot Danmark - förlorar Sverige kommer jag inte till jobb imorgon!

Söndag 23 januari

Jaha, då var det söndagkväll igen och åter dags för jobb imorgon. Helgen går så mycket snabbare när man jobbar och söndagen känns inte alls som en "helg"dag som det egentligen borde vara.
Dagen på jobb igår var verkligen KAOS! Hela Danmark hade lyckats hitta till IKEA - och jag har nog faktiskt aldrig varit med om så mycket folk på ett och samma ställe för..och vemfan har pengar kvar denna helgen innan löning, och efter både jul, nyår och mellandagsrea? Konstigt om ni frågar mig, men Danskarna tycks skita pengar!
Var helt död, var hemma kvart över sju och sedan efter lite köttbulltar i magen så somnade jag som ett barn på soffan kl 8. Vaknade halv nio imorse! Har nog tagit personligt rekord i sovtid!

Idag har det bjudits på match (vinst med 3-2) och lasagne hos familjen.Joo! Väldigt gott och framförallt skönt att inte behöva laga mat själv!

Nu solsidan, chips, apelsinklyfter och päroncider - en perfekt avslutning på denna söndagskvällen!

Hoffmaestro

Jag har hittat ett nytt favoritband får man väl säga.
Hoffmaestro - lyssna och njut! :)

http://www.youtube.com/watch?v=rll3wtr8Pwc

Gamal?

I fredags var jag ute en sväng på stan med min vän. Vi skulle ta "en öl" - och lyckades bli lite mer än så.

Då vi satt vid ett bort, kom det bort en kille och pratade lite, min vän trodde han ville ragga lite, men det enda han ville var att vi skulle byta bord med dem så att han och hans gäng kunde sitta tillsammans.
Detta satte igång någon slags tävling hos oss, vi skulle se om vi lyckades bli bjuden på någon drink för att se om vi fortfarande "got IT!".
Jag kan ju berätta att det enda den kvällen bjöd på var två bönder från staffanstorp, knappt könsmogna med lite pommesfjun under näsan, som precis hade fått veckopeng av deras föräldrar som de sparsamt skulle spendera under kvällen till både öl och inträde på nattklubb. 
Och då den ena fläker ur sig att jag har rynkor (VARDÅÅÅ??) så började jag genast fundera på om det verkligen står "upptagen" i pannan på mig, eller har jag helt enkelt tappat allt vad attraktion heter? Är man redan i 22års ålder så nedgången och sunkig med brösten nere vid knäna, hängrumpa och rynkor i ansiktet?

Nä, jag kommer visserligen aldrig bli uppraggad igen, men jag har ju som tur var redan hittat den finaste! :)

/
ihannashuve.

HANNA

Wilcomen til meine blogen. Sjukt inspirerande - eller hur? Nåja, stanna om du vill och läs mina DJUPASTE tankar, mina läckraste outfits och mina sjukt roliga ideer - eller klicka vidare! :)

RSS 2.0