Nytt utseende

Jag har ändrat på min såkallade "bloggdesign".
Tyckte den andra var så jävla ful så jag gick in på bloggdesign.nu och hittade en fin där. Är dock så jävla oteknisk vad det gäller kodmallad och skit så fattar inte riktigt hur man gör =/ ..

Men eftersom tjejen som har gjort den inte ville att man skulle ta bort hennes bildlänk/textlänk (???) och jag inte riktigt vet var det står någonstans så skriver jag in hennes blogg här; http://rebeccagidlof.blogg.se.
Tack för den fina designen!! :)

Torsdag 31 mars

Sista dagen i Mars månad nu. Shit, tiden går fort - och som jag skrev igår så vet jag inte riktigt vad jag har använt denna månaden till!
Tyvärr kan man tro att vi är i oktober eftersom vårvädert är som bårtblåst. Hejdå sol och värme, hej regn, blåst och kyla! :(

Ska snart ta och bege mig till mitt jobb, ska ta och stänga idag igen så det händer inte så mycket spännande saker för min del idag.

Gabriel fick besked igår att han skulle skriva svenskprovet till polishögskolan. Det ska iof alla som är "behöriga", men det är ju även ett steg på vägen. Jag hoppas verkligen, av hela mitt hjärta, att det går hela vägen för honom nu denna gången, att han kommer in!
Men samtidigt kan jag inte låta bli att tänka på vad som händer om han väl flyttar här ifrån? Ska jag klara mig själv med denna hyran? Ska jag flytta med? Ska jag flytta hem? Ska vi hyra ut ett rum? Ska vi hyra ut lägenheten?
Många frågor som kräver ganska många svar. Vi är inte i det läget än där allt står klart hur framtiden för två år blir, och till slut kommer vi få svar och lösa allt som måste lösas rent praktiskt .. men man kan inte låta bli att fundera på det redan nu.
Det viktigaste är att han kommer in och kan börja på sin utbildning, det andra få vi lösa när vi väl har problemet nära oss :)

Ha en riktigt bra torsdag,
jag ska gå och köpa min vecko skvallertidning, en påse lakrits och försöka göra tågresan så trevlig som möjligt :D

Onsdag 30 mars

Oj, så har redan mars gått snart helt förbi och vi är snart inne i april. Fanken vad tiden går fort, jag vet inte riktigt var denna månaden har tagit vägen och vad jag har gjort med den!

Har även varit dålig att blogga på sistone, men jag säger som min vän Emelie - jag har drappats av kronisk narkolepsi!

Är sjukligt sugen på att shoppa, får kanske ta och göra det till helgen då jag även ska handla födelsedagspresenter.
På lördag blir det partaj hos Linnsan och nästa vecka fyller min älskling 23.

Ha en fantastisk onsdag!

Söndag 27 mars

Solen fortsätter att vara framme, bättre finns det inte! Synd bara att vi skulle ställa fram klockan inatt, hade ju varit skönt att få sova en timme längre imorgon! :)

Igår var det en trevlig middag hemma hos familjen.Joo - fan vad gott det var med grillat! Åt nog 890 revben med en massa lalleman sås!

Idag blir en mys-söndag! Har precis ätit en lång och god frukost, tänkte städa undan lite här hemma för att sedan gå ut och gå en sväng med min man. Han behövde köpa nya byxor så vi tar oss en sväng på stan också. Måste även hämta våra cyklar hemma hos Gabbes föräldrar, vi ville inte cykla hem igår för det var för kallt så vi få hämta cyklarna idag istället!

En liten sommarglass kan väl slinka ner i magen idag också, (sol = glass) och ikväll är det som vanligt big brother! Jag har verkligen blivit fast i det! haha!

Nä, nu ska jag in och hoppa på Gabriel som fortfarande ligger i sängen. Lathuvud!

Lördag 26 mars

O-M-G WHAT A BEAUTIFUL DAAAAY!!!!
Fyfan, nu är det så varmt så man nästan blir lite sådär svettig under mustachen!! Hej solsken, hjärtligt välkomen och stanna gärna lääänge nu!! :D

Idag har jag en spännande dag framför mig. Ska först ta och slänga lite frukost i min mage, sen ska jag till min kära farmor och lämna tillbaka hennes symaskin. Efter min farmor blir det ett stop i Svedala, hem till Familjen Lundholm-Balkebo och födelsedagsfira och krama ihjäl William (och Zache med ;) ), och ikväll bjuds det på familjemiddag hemma hos Familjen.Joo med min familj som gäster (mycket familj i en och samma mening!) - där vi ska ta och äta GRILLAT!! Mmmmm...jag dregglar redan....

Ha en underbar dag,
för det ska jag ha iaf

(kanske ska ta och trycka en sommarglass i huvudet med! :D)

Fredag 25 mars

Godkväll.
Får börja kvällen med att säga GRATTIS till älskade lilla William som fyller 2 år idag! Hipp hipp hurraaaa!! :)

Nu är jag äntligen hemma efter en dag på jobbet.
Pizzan är snart här hemma.
och en fredagsöl på det.

God start på helgen!

Torsdag 24 mars

Återigen en strålande dag med solsken! Älskar när man vaknar och inser att istället för snöstorm så är det solsken och värme som finns utanför mitt fönster! :)

Igår hade jag en dag som man absolut hatar och man vill bara gå och lägga sig:
- Jag spillde kaffe över HELA mig själv på jobb
- Hissen ville inte fungera när jag väl hade fyllt den  med ca 927834 plantvagnar (som är tunga som fan!)
- Jag körde över min egen fot med en handtruck
- Jag tryckte fel pin-kod till min telefon så den ville visst inte fungera sen!

Nåja, det var gårdagen det och idag är det somsagt en ny dag! :) Jag har precis ätit lite frukost och ska bara ta och plocka undan lite här hemma. Ibland känns det somom man inte gör annat än diskar, plockar udan, damsuger, diskar, plockar undan, damsuger. Jobbar sent idag, och det var skönt att få en sovmorgon :)

Ha en bra dag allihopa, det ska jag ha iaf!

Onsdag 23 mars

Godmorgon!
Datorn stod på så jag tänkte bara skriva att jag lever ;)

Dåligt bloggande de sista dagarna, men jag har helt enkelt haft andra saker för mig! :) (rättaresagt inte orkat haha)
Ska ta och bege mig till tåget snart som ska ta mig till jobb, har gjort en liten knäckemacka med ost som får agera färdkost idag! :)

Vårvädert fortsätter hålla i sig (dock inte lika soligt idag .. ) och det är SÅ skönt att snön är borta för denna gången!

Nej, nu måste jag kila till tåget!

Söndag - solsken, promenad och vårstäd?

Börjar må lite bättre nu, halleluuulija!! :)

Efter en lång jobb/powerwalk runda så är mina ben sköra som två kokta spagetti nu, men skönt var det! Riktigt friskt början till vårväder, och solen tittade fram lite då och då! Det roligaste med att gå en runda i stan på söndagar är att man verkligen kan se att det är dagen efter då hela staden tycks ha festat och överallt ligger det gamla ölflaskor! Men det som är ännu bättre det är att kolla in alla människor såhär dagen efter, det finns tre typer:
- De som är ute på en "hurtig" joggingrunda eftersom de har ångest över alla kalorier de fick i sig igår.
- De som är påväg hem efter en liten visit på sjukhuset efter gårdagens alkohol-slagsmål. Blåa runt ögonen, en sprucken läpp och kanske tillochmed ett sprucket ögonbryn är väl tyvärr vardagsmat i denna staden på helgerna.
Och till sist med absolut inte minst:
- De som gör den trogna WALK OF SHAME när de ska hem. Man ser verkligen vilka personer som har haft bortamatch, eftersom gårdagens smink fortfarande sitter kvar, outfiten som de så nogrant valt ut igår är lite väl tilltuffsat med lite rödvinsfläckar på, och vandra hem bakfull på ett par stilettklackar är kanske inte det mest optimala!

Jag är iaf en riktigt stor lök nu, tänkte ta mig en dusch och sen är det dags att hitta på något annat! :) Kanske omorganisera i min garderob? Ja, det är en bra söndagssyssla :)

Söndag 20 mars

Vindrickandet igår har satt sina spår.
Aj mitt huvud ...

Ska avnjuta en ordentlig frukost nu. Nybakade scones, kaffe, yoghurt och juice står på min frukost meny. Hoppas på att må lite bättre efter det och kanske en promenad?

Torsdag 17 mars

Får börja dagen med att säga GRATTIS till Linn på hennes födelsedag! Snart ska vi ut och fira dig ordentligt!

Gårdagen spenderade jag i fantastiska Svedala tillsammans med Fizzy och Emelie. Var och fikade, snackade lite skit och hade det allmänt mysigt. Lilla söta Willon börjar redan bli stor, och pojkarna Lundholm är alltid lika busiga! :) Det blev en kaffe till hemma hos Emelie efter vi hade lämnat Fizzy och hämtat hennes pojkar på dagis. Sen körde jag och hämtade min man, korv&stroganoff till middag och på kvällen var det ingen träning utan alla hade bestämt att åka och se slutspelet mellan Svedala - Sollentuna! Först kände jag inte alls för det (ni som vet om vad som har hänt vet att min kärlek är inte så stor till Svedala volleybollklubb längre), men sen följde jag med iaf! Trodde faktiskt först att Svedala skulle vinna, men sen vände matchen helt. Det delades ut två gula kort (JÄVLIGT ovanligt i volleyboll) och Svedala förlorade med 3-2 i set.

Efter en god natts sömn, en stor kopp kaffe så ska jag snart börja göra mig redo att gå till jobbet. Jobbar kväll idag, och jag hade ju mycket hellre velat vara hemma idag. Har även lyckats få någora jävla utslag på min vänstra arm, äckligt!!

Jag var föresten inne på H&M igår - GUD vad jag vill shoppa!! :( Men nej, måste spara mig till New York .. kanske?! =/

Ajajaj..

Har precis pratat med min syster i telefon. Hon är i åre och åker skidor. Igår skulle hon dock vara cool och prova snowboard. Den snowboard turen slutade på akuten med en bruten underarm och nu ska hon va gipsad i 4 veckor. Stackare! Tycker lite synd om dig ;) Men tur i oturen så ska hon på intervju imorgon först i Mora och sen i (kommer inte ihåg det andra stället) där hon har sökt sin at-tjänst nu när hon är färdigutbildad läkare efter sommaren! Lycka till och hoppas du får en praktikplats på något av ställena! :)

Nu är det nog dags för mig att få på mig lite kläder, snart ska jag köra till doktorn. HJÄLP!!

Onsdag 16 mars

Gooodmorgon godmorgon, vilken underbar dag och vilket strålade vårväder! Det finns ju inget bättre än när man vaknar upp, ser solsken och vet att man har en underbar ledig dag framför sig!

Idag ska jag:
- Till läkaren kl 11.00 och se vad det är för fel på mig!
- Fylla i sista papprerna till New York
- Plocka undan och vika tvätten
- Träffa mina två bästaste vänner och fika, snacka skit och mysa!!
Det sistnämda kommer bli absolut bäst idag, längesen vi träffades!

Och eftersom det är så fint vårväder idag så blir det nog både converse och solbrills på! ÅÅH, som jag har LÄNGTAT!! Välkomen värme, sol och mysa dagar!


HAHAHA jag googlade precis på en bild "fika" som jag skulle lägga ut här på min blogg, och då kom denna bilden fram! Ser ut som något helt annat! HAHA

Tisdag 15 mars

Konstigt egentligen, här sitter jag i min lägenhet i "trygga" Malmö och vet att i andra delar av världen pågår det krig, kärnkraftsexplotioner och tsunamis! Jag hoppas innerligt att allt detta som pågår inte kräver så många liv, och att det snart är över med alla jordbävningar, uppror och allt annat skit som händer. Tyvärr kan man inte påverka väder och vind och tydligen inte diktatorer iheller! Skrämande att det finns vissa män/människor som tillåts ha såpass mycket makt som de har, och att dem - även fast de gör fel och behandlar sina medmänniskor som skräp - fortfarande har anhängare kvar som kämper och sätter sina liv till för denna människan. Jag tror personligen att det handlar om rädsla, man måste visa sig tillhöra diktatorns sida - annars är det adjö med dig själv. Jag förstår, hade nog handlat precis på samma sätt. Jag önskar bara att det snart är över och att människor runt om i världen kan få lite fred och ro.

Oj, vad seriöst det blev nu. Min blogg ska inte vara seriös.

Min tågresa hem idag var inte heller så speciellt roande. Där fanns tre irriterande personer som skulle vara precis runtomkring mig!
1) En sthlms tjej och en sthlms kille. Givetvis var hon TVUNGEN att prata, skratt och andas skithögt hela tiden samt smaska på ett jävla citronkex hela resa. Det stämmer verkligen, stockholmare ÄR dryga!

2) En herre på ca 40 år som tydligen inte hänger med i den senaste tekniken och innser att det FINNS hörlurar som gör att passagerare runt om en inte behöver lyssna på just den skitmusiken som du själv hör på. Jag var tvungen att lyssa på dålig synttechno hela vägen.

3) En herre (igen) som hostade rätt ut så tt ca 8756423 miljoner baciller landade i mina ögon, i min mun, på min halsduk och överallt!
Om man nu är så illa tvungen att hosta - HÅLL FÖR MUNNEN!!!! Nu denna årstiden är alla snuviga, hostiga och äckliga - men för att inte göra det så mycket värre så kan man faktiskt hålla för munnen så andra människor (speciellt när man står som flokdjur på bussar och tåg) slipper dina skitbaciller!!


Nu ropar min man att det är mat, det blir thailändskt idag!

Sen väntar en kväll med Big Brother, Ben&Jerrys samt min nya skitbraiga bok "Elsas mode"

Måndag 14 mars

Idag är det en fruktansvärt seg dag. Är sjukligt trött och klockan är ju bara tio i 8 för bövelen! Regnet har åter kommit tillbaka och jag måste erkänna att det är endå lite halvmysigt när man är inomhus och man hör hur det smattrar på rutorna!

Jag vill göra något åt min fula blogg, kan någon vänlig själv hjälpa mig?!?! :)

Söndag kväll

Lägenheten är färdigstädad, tvätten är färdigtvättad, pizzan blev äten på "piccolomondo" på lilla torg och en kaffe blev drucken på hemvägen. Har faktiskt varit en bra söndag idag, inte alls för krävande och det var fantastiskt skönt att gå in till stan innan. Vädert var inte för kallt iaf, utan det var en skön kyla!

Nu sitter jag bänkad i soffan, har precis kollat på Solsidan (så jävla bra!!) och nu är det dags för årets veckofinal i Big Brother. Det är nog bäst att det blir lite popcorn till!

Söndag 13 mars

Ah, nu är jag hemma från min lilla tripp på loppisen. Fyndade faktiskt 1 väska och två jackor. Billigt och bra! :) Jackorna får jag ju ta och tvätta innan dem används och väskan är en stor strandväska. Hoppas bara jag hamnar på stranden mycket i sommar då så jag får användning för den haha!

Det var så jäkla skönt när jag cyklade hem, det har börjat bli lite varmare och jag cyklade förbi pildamsparken. Det var bara så jädrans mysigt att cykla där, så skön autmosfär och man märker verkligen att vi börjar gå mot ljusare tider med alla dessa människor ute, fåglar som börjat titta fram och lite varmare i luften. Mmmm..jag gillar faktiskt Malmö ibland! :)

Nu ska jag ta och sätta igång med söndags-stor-städningen. Damsuga, diska undan, plocka undan grejer, dammtorka lite, och tvättning står på schemat. Mamma är ensam hemma en vecka (min pappa är och åker skidor) så hon var uttråkad och ville komma in och käka pizza. Hon kommer om två timmar och sen ska vi ta oss ut en sväng på stan och se var vi hamnar!! :)
Som ett riktigt bra avslut på denna söndagen så väntas Big Brother ikväll kl 22.00. NAJS!

Söndag!

Godmorgon godmorgon GODMORGON!!
Hoppas att ni har sovit gott :). Det har iaf jag. Har precis börjat dagen med en kopp kaffe och nybakade scones! Finns fan inget godare! Och det bästa utav allt är att det tar inte så speciellt lång tid att göra 10 min (men i mitt fall typ 20 eftersom vår ugn är totalt efterbliven!)

Vad ska denna söndagen bjuda på då?? Tja, eftersom jag stod på loppis igår så tänkte jag nog faktiskt kila dit och se om man kunde kanske fynda något. Jag tycker faktiskt om att gå på loppisar, sålänge det inte luktar helt jävla unket (såsom myrorna typ, där är bara skabb!!), men sådana här "öppna" loppisar är ju faktiskt helt ok! :) Sen vet man ju aldrig om man kanske fyndar en väska eller två ;)
Sen ska jag nog faktiskt hem och bara umgås med min man, är sugen på att se en film eftersom det tyvärr inte är jättefint väder idag! =/

Får väl ta och hoppa upp på min cykel i detta regnväder nu snart, det blir ingen bil idag eftersom det blev vin igår! :) Men en cykeltur skadar ju aldrig!!



Lördag/Söndag

Lördagen har försvunnit i ett svep. Stod en stund på loppis och sålde avdankade kläder, skor och väskor. Skönt att bli av med skiten och det gav ett extra klirr i kassan. Var och åt lite middag hemma hos Familjen.Joo och sen har det varit schlagerkväll här hemma med lite snacks, öl, vin och trevlig sällskap!
Natten börjar nu lida mot sitt slut, jag är trött och har ont i ryggen. Tror att en muskel är inflamerad sen min jävla rövförkylning. Nåja, det blir väl bara till att vila och göra lite övningar som sjuksyster (sjukgymnast) Petter har introducerat mig för! :)

Det bästa med denna kvällen är att nu har vi äntligen bokat våra flygbiljetter till New York! Efter lite panik med att vi var tvunga att fylla i pass-uppgifter idag så fick Petter äntligen tag på sitt pass och allt blev bra! Nu är somsagt biljetterna bokade, och jag ser verkligen framemot en vecka i September, i denna fantastiska stad, tillsammans med några oerhört trevliga människor! Marcus har redan utsett sig till toalett-GPS-man eftersom han känner att han måste veta exakt var alla toaletter ligger (om det skulle inträffa en olycka!) haha!
Jag och Gabriel var i New York förra året, och jag vet inte riktigt vad det är med den staden och vad den gör med mig, men jag är fullkomligt förälskad i New York!!

Känner det är dags att slänga mig i sängen nu, är trött!
Måste bara säga tillsist att jag saknar mina vänner oerhört mycket! Måste träffa er snart! Har lite abstinens nu!! :)

Fredag 11 mars

Godafton. Fredagen har bara sprungit förbi mig, tycker iof att hela veckan bara har försvunnit. Åt vad? Tja, om jag ska va helt ärlig så vet jag faktiskt inte riktigt. Nåja, nu är det iaf äntligen helg och jag hoppas på att det blir soligt och fint väder! Var lite konstigt idag när det började snöa hejvilt för att sedan återgå till fint solsken. Hej väder-spratt?!

Vi har tyska hantverkare som hjälper oss i varuhuset nu pga ombygning, givetvis skulle dem komma fram till mig idag och fråga om toaletten! Jag tänkte först bre på med min ikke befintliga tyska - men sen med hjälp av mitt fina kroppspråk så lyckades vi lösa det väl! :)
Min kära kollega lyckades även halka på en korv, och detta är något av det roligaste jag har sett på länge. Jag stod dubbelvikt en ganska lång stund och kunde inte andas så jävla mycket som jag garva!! Det roligaste av allt var nog att korven mosades så jäääävla fult!!

Nu kom min man hem med fredagspizza. Eftersom vågen visade minus några kilo så tycker jag väl att det kan jag unna mig en dag som denna!! ;D

Wooord!

Torsdag kväll - godnatt!

När jag gick hem från tåget stod det en ambulansbil mitt på möllevångstorget. "Oj vad har nu hänt" tänkte jag och gick lite snabbare för att jag skulle se om det var något spännande. Till min stora förvåning fick jag se att det hade inte alls hänt något spännande, utan det var bara två medelålders ambulansförar män med ölmage som hade "lunch" och hängde vid Sibylla och käkade korv!

Torsdag 10 mars

Gooodmorgon! Har varit vaken ett tag, druckit en kopp kaffe, tagit mig en dusch och ska bara plocka undan en liten snabbis i lägenheten för att sen bege mig till jobb! :) Synd att det regnar idag, ser ut att bli gummistövlar på fötterna för min del så att man inte blir blöt! Förkylningen är väl påväg bort, är dock fortfarande sjukligt snorig/hostig och jag ska nog bara snyta mig i 2 dagar till för att sen bli frisk! Det värsta är att eftersom jag har snytit mig så mycket (hela tiden) så är min näsa helt röd och torr nu i skinnet så nu ser jag verkligen ut som rudolf :D haha! Var hemma hos min mamma och pappa igår med, fick lite mat och fixade min deklaration från Danmark, nu slipper jag betala! Skönt! :) Nåja, ha en fortsatt bra dag!

Onsdag 9 mars

Jag ser ut som rudolf med röda mulen nu - så mycket som man snyter sig! Jävla skitförkylning! Inatt var jag klarvaken kl halv 5. Kunde inte sova för jag kunde inte riktigt andas, var så jävla febersvettig och hostig. SÅ jag gick och tog mig en dusch och somnade sen på soffan! Ska snart ta och väcka Gabriel, tycker innerligt så jävla synd om honom. Han gjorde ju sin laseroperation igår och det gjorde mer ont än vad han trodde det skulle göra. Så jag får va blindhund, droppkvinna och har helt enkelt jour här hemma :) kunde dock inte låta bli att skratta lite igår när han tog bodylotion istället för tvål när han skulle tvätta händerna! Nåja, hoppas han har det lite bättre idag .. dags för återbesök kl kvart över nio, och nu är det visst dags för droppnings-tid! Det verkar vara något sjukt konstigt med min blogg med, jag kan lägga in bilder, kan inte göra mellanrum mellan raderna (därför sitter allt ihopa som en enda text). SKUMT!

Måndag 7 mars

Host, snörvel, 7 liter snor, ingen röst, öroninflamation på ingång och sjuk igen. Har inte haft någon röst alls idag och jag har knappt kunnat prata. Fick ta lite hostmedicin innan, och eftersom jag inte har behövt ta det sedan jag var 5 år gamal så har jag glömt hur jävla vidrigt de är! - Som avslut på denna underbara jävla dag så fick jag ett fint mail om deklerationen i Danmark om att det finns en trevlig restskatt på 14564 kr som väntar på mig. Förstår verkligen inte hur det kan bli så, eftersom jag tillochmed har höjt min skatteprocent så att jag just inte skulle råka ut för detta! Fick ringa till pappa, så nu är han så vänlig och ska komma och hjälpa mig att reda ut detta skitet. Annars blir det visst ingen resa till New York för mig till hösten! :( Nu är det dags för Big Brother, sen är det nog dags för sängen för min del! Gabbe ska operera sina ögon imorgon, och jag håller alla mina tummar för honom!! :)

Söndag 6 februari

Gud så fort dagen har gått - redan kväll och jag sitter här i soffan och kollar på Big Brother. Min hals är sjukt svullen och det känns ungefär som ett rivjärn varje gång jag sväljer. Det har börjat klia lite i öronen också - hej öroninflamation?? Är det inte det ena så är det bannemej det andra! Tur Gabriel har hostmedicin för en hel familj här hemma, och immorgon får jag väl gå och köpa halstabletter! Efter en varm dusch sen känns det kanske ltie bättre! :) Har varit hos farmor en sväng idag också, där bjöds det på smörgåstårta och glass till efterrätt, gott som satan! :) Har även hittat mina drömskor idag, men fattiglapp som jag är så får jag ta och spara lite mer pengar och kanske inkassera dem nästa månad? Ja, det hoppas jag på iaf! :)

Söndag 6 februari!

GODMORGON! Har varit vaken ett tag, solen skiner och jag ska snart ut och gå en runda i vårvädert! Ska ta och väcka min man om någon timme, han somnade precis efter att ha jobbat natt. Måste köpa en blomma med, vi ska till farmor ieftermiddag och fira henne eftersom hon har fyllt år! Det blir en bra söndag detta! :)

Lördag 5 februari!

Ah, vi förlorade matchen. Tråkigt, hade varit skönt att avsluta säsongen med en vinst. Men vi slutade iaf 4a i allsvenskan, och det är inte så dåligt med tankte på att vi är ett riktigt hobbylag! :) Nu blir det välförtjänt chill i soffan!

Lördag 5 februari

Ojdå, nu har jag inte bloggat på nästan hela veckan - fy på mig! :) Så jag får väl ta och dra snabbt vad som har hänt under veckans gång .. - Jag vaknade kl 02.30, trodde jag var försenad, sprang upp i duschen och förstod inte riktigt varför jag var trött. När jag duschat färdigt, klätt på mig och skulle koka kaffe så kollade jag på klockan och såg att den var kvart i tre. Så det var bara att snällt gå och lägga sig igen =P - Det ramlade in en full kinestant på tåget, aldrig har jag velat garva så mycket när hon missade sätet och satte sig på golvet! Ja, det var väl det :P Annars har det bara varit jobb och träning som har stått på schemat! Gud vilket fint väder det är idag föresten, ska ut och gå en sväng nu i solskenet och passa på att svänga in på ICA för att handla lite. Kl 13 idag åker vi till Ljungby för att spela den allra sista matchen. Blir spännande att se vem som vinner den! Vi ses!

Tisdag 1 mars!

Oj, redan inne i Mars .. tiden går bannemig fort alltså! Två månader av 2011 är redan förbi, och det känns som det var nyårsafton igår! Mycket har dock hunnit hända på dessa två månader: - Pappa, Mamma, Emma, Elin och Robin har haft födelsedagar! - "Halv 8" hos Elin - Willon kom till världen!! Och påtal om Willon så fick jag träffa den söta lilla plutten igår. Så liten och söööt!! Var även hemma och träffade pojkarna Lundholm som var vilda små yrväder igår - Men det är alltid lika underbart och mysigt att träffa dem! Idag har det varit mycket på jobb, var hemma vid halv sju tiden och slängde i mig lite tomatsoppa. Sen kom Emma, Marcus och Petter förbi en sväng för att kolla på resor. Ser ut att bli en tripp tillsammans till New York i September. Blir roligt att resa lite fler personer nu! De senaste resorna/åren har jag bara rest med Gabriel ensam - och det är inte för att jag inte tycker om att resa med honom - men det är ju annorlunda att resa med kompisar, och det ska bli roligt att prova på det med! Sist jag reste med kompisar var Turkiet 2006 med Fizzy&Emilia, och det är en resa som aldrig ska komma ut offentligt ;)! haha Nu är det dags för mig att slänga mig i sängen, men tänkte först kolla på ett eller två avsnitt av "how i met your mother" säsong 6!!! Spännande och jag har väntat som fan på den säsongen!! Godnatt!

HANNA

Wilcomen til meine blogen. Sjukt inspirerande - eller hur? Nåja, stanna om du vill och läs mina DJUPASTE tankar, mina läckraste outfits och mina sjukt roliga ideer - eller klicka vidare! :)

RSS 2.0