468

Hej på er! (0 personer som läser denna blogg ..)

Jag har ju glömt bort att jag ens hade en blogg, och inte heller kunde jag komma ihåg vad mina inloggningsuppgifter var. HAHA. Är man storbloggare så är man!

Jag tänkte bara skriva hej till cybervärlden, vintern gick fort, våren likaså, sommaren är över och nu har vi klivit in i hösten igen. Även fast hösten kan vara kall, regnig, blåsig så gillar jag verkligen denna årstiden bäst tror jag. Jag ÄLSKAR sommaren med, men perioden precis när det går över från sommar till höst är nog den bästa enligt mig. Det jobbiga är ju hur man ska klä sig, så nu sitter jag här och är sjuk istället!

Jag har även börjat skolan, roligare än vad jag trodde det skulle bli faktiskt. Det har även hänt en miljon andra saker jag inte ska skriva om här .. men livet kan få enorma vändningar ibland. Både positiva och negativa - även fast jag såg de flesta sakerna som hände i början som negativa så har det fasktiskt endast haft positiv inverkan. Det inser man ju längre tid det går - att trotts det har varit jobbigt under tiden så gynnade det mig i längden. Så.Jävla.Nice!!
Man inser även vem som är ens riktiga vänner - det är på tiden att man kommer till insikt med det någon gång i livet.


HANNA

Wilcomen til meine blogen. Sjukt inspirerande - eller hur? Nåja, stanna om du vill och läs mina DJUPASTE tankar, mina läckraste outfits och mina sjukt roliga ideer - eller klicka vidare! :)

RSS 2.0