357

En ny dag. En ny plats. En ny början. En ny Hanna!!!

356

Har inte så mycket att skriva. Har varit en otroligt omtumlande dag. Kan skriva den stora nyheten att jag har sagt upp mig från IKEA. 4 år har jag ägnat mitt liv åt detta företaget, har haft både bra och mindre bra dagar där. Känner väl att det är dags att gå vidare i livet, utbilda mig, jobba med det jag verkligen vill, komma närmre Sverige, ha mer tid åt vänner, familj, pojkvän, träning, spara tid på pendlandet.
Eftersom detta är mitt första "riktiga" jobb så har jag haft en otroligt stor klump i magen, inte riktigt vetat hur jag ska bete mig, stå, sitta, gråta, skratta, kissa, skita - ja .. ni vet hur det är när man är sådär orolig och nervös att man inte riktigt vet hur man ska bete sig.
Och nu, när det verkligen är över så är jag så slut i kroppen att jag somnar sittandes snart. All kraft har fan gått ur varenda sena i min kropp, och jag behöver sömn. Behöver kanske smällta att jag aldrig någonsin ska sätta min fot på IKEA Tåstrup igen, aldrig någonsin dra plantvagnar fram och tillbaka, aldrig någonsin förbanna mig över en kund som har tagit en utställning, aldrig någonsin få "torsdags-fisk", aldrig någonsin ha på mig den nya uniformen, aldrig någonsin åka buss 400S igen, aldrig någonsin skratta åt folk med Linea. Det är väl det också som känns jobbigt, att jag lämnar ett par personer som jag igenom åren har kommit riktigt nära och som faktiskt har blivit extremt goda vänner!
När man jobbar tillsammans 24/7 så blir man tighta med varandra, man lär känna varandra på ett helt nytt sätt. Jag kommer speciellt sakna Linea och Anne Mette. Två riktigt bra och fina människor som har kommit mig otroligt nära! Men återigen, det är bara ett jobb. Detta är väl inte första gången i livet jag säger upp mig - men det är jobbigt. Speciellt när man aldrig har gjort det förut.

Blev ett otroligt långt, tråkigt och deprimerande inlägg. Men jag känner mig inte så pepp för tillfället. Nåja, imorgon är en ny dag. Nya möjligheter. Ny Hanna! :) Och DET ser vi framemot!!

355

Är inne på 4e säsongen av How i Met yout mother för typ 69 gången. Ä-L-S-K-A-R verkligen den serien! Ska lägga mig i sängen istället och kolla avsnitten på datorn nu ifall jag skulle somna!
Gabriel ska till Stockholm imorgon över dagen med jobb, så jag ska umgås med min mamma och tvätta lite. Kan behöva komma ifrån detta råttboet och andas lite frisk luft ifrån landet! ;D

Mötet gick föresten bra ikväll, trevligt att många kom och att mina kakor blev uppätna med goda miner. Ingen som har dött än iallfall!

354

Lyssnar på Hoffmaestro - Ibracadabra (lite om Zlatan eller?) och har därför bestämt mig att visa top tre av hunk-fotbollsspelare!


TADAAAM - här har ni dem! Christiano Ronaldo, Gerard Pique och David Villa. Konstigt nog är top 3 hunkarna alla ifrån våra syd-europeiska länder (är man snyggare där nere?? ;))

353

Ojojoj, jag har bakat och stått i HEELA dagen lång!
Ska ha lag-möte här ikväll och då måste det bjudas på något gott.. kan ju berätta att jag har lyckats otroligt bra med mina kladdekake-muffins! Snart kommer min man hem, och då bjuds det på fetaost-biffar och bulgursallad! :) Mums!

2 veckor kvar till La New York!! :D

352

Godmorgon!
Dags att hoppa ur sängen för dagen och sätta igång med mina knäövningar så jag får den överstökade. Är tråkigt väder idag igen (tyvärr!!) och det finns inte så mycket annat att göra när man är halvt handikappad än att sitta med benen i högläge och sova. Får väl bli ett how i met your mother maraton :)
Ska ta och ringa mitt försäkringsbolag nu och se om dem täcker kostnaderna på cykeln, synd att stora företag ALDRIG kan erkänna när dem har gjort fel. Jobbigt för dem att punga ut med 500 kr för ett nytt bakhjul lixom. Stor egoism och idioti om ni frågar mig, och ja - det ÄR bara ett cykelhjul, men det är själva principen i detta fallet! JAG GER MIG INTE!!


Låt mig komma iväg till New York nu innan jag bränner hela min lön på dessa nykommna skönheter! :)

351


Matchjälte med 2 mål gjorda ..
MFF - Elfsborg // 2-1

350


Nu blir det brunch med min farmor och syster. Trevligt! Idag blir det en cassual söndags-klädsel.
Linne H&M // Kofta H&M // Sjal - Mamma, London // Byxor Lindex // Skärp H&M // Lugg Made by H.W//

Jason Mraz - Wordplay (mr. A-Z)
Good song!

349

Sovit otroligt dåligt inatt - sov mestadels av tiden på soffan, kan vara därför jag har skitont i varenda del av kroppen? Har fått lite "stabilitets"övningar för knäna av Petty. Ska köra på med dem som bara den nästa vecka .. nu ska jag bli stark som en oxe i knäna!

Vi hade lite New York möte igår, nu har vi bestämt lite vad vi ska göra iallafall. Detta firade Marcus igenom att försöka öppna en flska med "plommon"sprit som sedan sprängdes och färgade hela deras vita uterum bajsbrunt.

348

Har precis kommit hem efter en kväll fylld med skratt, supergenerad-Hanna, vin, snabbpizza och ännu mer skratt. GUD vilka minnen det finns alltså, tur jag känner så sinnesjuka människor som kan bidra med alla dessa minnen! :D Nä, det har bannemej varit en underbar kväll med mina bästaste tjejer!! (+ nya bekantskaper!)

Min man har stuckit ner på stan och ska kolla på The Arks sista spelning, det är fest på våran gård (kan alla typ STICKA HEM!!) och jag är trött. Borde slänga mig på sofflocket nu innan jag somnar sittandes i datorstolen! Godnatt!

347


Hej lugg..

346

Fick blommor igår av min man - superfina och vad snällt av honom! :D

Lyssnar på "moves like jagger" SÅKLART och har druckit kaffe. Sov enda till kl 11 idag - rekord av mig. Nästan lika länge som Mile sover ;)!
Påtal om Mile så fyllde hon ju 23 igår, idag har hon lite "tjejkalas" där hemma så jag ska dit ikväll med mitt träben och vara lite social! Blir nog hur trevligt som helst! :)

345

Maroon 5 ft Christina Agiulera - Moves like Jagger.
Ny favoritlåt - LÖÖÖVE IT!!

344

Nu kör vi ...

Har ätit alldeles förmycket polkagrisar. Jag har ont i magen. Ont i knäna (ja, fortfarande!!) och är hög på både koffein och socker. Dålig kombo.

Grattis till älskade Emilia som fyller 23 idag! Hipp hipp hurraaaa!!! :) :)

343

3 veckor kvar till NEW YORK!! 3 veckor!!!!
Ska bli SÅ skönt att komma iväg - hoppas bara jag kan gå ordentligt, annars får Gabriel bära mig!!
En sak jag verkligen ska invenstera i denna gången är converseskor. Jag ÄLSKAR converseskor - låga, höga, vita, rosa, lila, gula, röda, blå .. jaa ..alla färger!! :)
Det ska tydligen finnas ett skitbra outlet i Brooklyn där man kan köpa converse för 180 svenska kronor. Jag tackar!!



På lördag blir det "sittning" hemma hos Marcus, då han ska bjuda på revbenspjäll (efter att jag har tjatat om att världens goaste finns i New York måste han bevisa motsattsen att hans är godare!) samt upplägget om vad vi ska göra med våra dagar i love-land. Grabbarna vill kasta amerikans fotboll i Central Park, gå på Yankees match och dricka öl. Jag och Emma vill väl mestadels spendera tiden på shopping, cosmopolitans och sex-and the city tour .. blir spännande att se hur vi löser detta! ;D

342

Oförändrat läge. Ska göra knäböjningar nu så jag inte få samlade blodklumpar - eller ja, känner själv att blodet strömmar igenom där det ska. Just nu känns det bara som gele i mina ben! :(
Har precis lyxat till min morgonfrukost med att baka scones, gott! Dricker givetvis kaffe nu och har som vanligt tagit min c-vitaminpilla. Vanlig morgon, vanliga rutiner, inget ovanligt alls. Överväger att göra allting tvärtom imorgon för att få lite förändring. Drar till med en riktig rumpstek till frukost och avslutar dagen med scones i sängen. Najs!

Nu ska jag skriva till VASYD och be dem ersätta min cykel. Får se vad svaret blir, förmodligen en spark rätt i arslet att dem inte tänker ersätta något!

341

Jag håller på att bli sinnessjuk i huvudet av mina knän alltså. Såklart har det blivit en liten förbättring, men det är ju fortfarande dåligt. Pratade med min kloka syster innan och som hon sa "Det är lätt att känna sig som en myglare när man inte har ex influensa, men du är ju faktiskt sjuk i knäna och dem måste också bli friska". Kunde inte sagt det bättre själv, iom att jag har arbetat som jag gjort förra veckan så har det påverkat "läkeprocessen". Två steg fram och ett steg bak. Det är dags för Hanna Wernberg att ta fram sitt tålamod .. och jag äger inte ett sådant!

Kollar på Senska Hollywood fruar nu - I LOVE MONTAZAMI!! Dock gillar jag varken den nya frugan Gunilla eller Agnes Nicole!

340


Daniel Adams Ray - jag tycker han är snygg, Gabriel gör inte det. Tur vi är olika ibland jag och min man ;)!
Han var bra på Malmö festivalen, och "dum av dig" får 5 av 5 toasts av mig!

339

Har fått totaltnostalgi tackvare youtube! Tacka gud för dem personerna som spenderar tid och lägger ut sådan musik som jag satt och lyssnade på som 13-14åring och trodde jag var STENCOOL!!
Vad sägs om Lilleman, Fattaru, Beväpnad tjockis, Advanced Patrol mfl. Omg - BEVÄPNAD TJOCKIS! Ni ser väl bara på namnet att det är totalt B-musik?? Men, lite nostalgi skadar aldrig! ;)

338 - 4 pieces i would love to have



199:- / 299:- / 249:- / 199:-
These are more than welcome into my home .. iloveiloveiloveiloveilove!!!

337

Dålig uppdatering från min sida - det enda jag kan skylla det på är att jag har varit fullkomligt DÖD de senaste par dagarna! Utarbetat + knäproblem + starka piller + dålig sömn = en zombie Hanna!!
Gårdagens jobb á 10 timmar har inte gjort mina knän bättre (snarare sämre .. ajajaj igen!!) då läkaren rekomenderade "att ta det lungt och vila mycket". Det är inte det lättaste i världen att försöka ge knäna vila så att inflamationen kan lägga sig när jag har det arbetet jag har. Vad ska jag göra? Rulla fram? Hoppa på ett ben? Sitta i rullstol??

Vad har annars hänt då?
Tja .. i fredags spelade vi cluedo här hemma. Jag "gjorde en Petter" dvs. glömde vad jag hade för kort och visade inte ett enda under hela spelet. Detta gjorde - att när jag väl åkte ut (tack vare Emil) så trodde alla att dem hade rätt - men när det sen visade sig vad jag hade för kort så blev alla sura på mig och fick gissa om igen :(!!
Eftersom Petter har gjort detta innan så heter det nu "att göra en Petter" ;)

Igårkväll grillade vi i blåsten och umgicks lite här hemma. Jag kastade in handduken kvart i tolv då jag ett x antal gånger satt och höll på att somna i stolen. Usch - tråkig tjej men så blir det ibland!!

IDAAG däremot visar solen sitt ansikte för första gången på väldigt länge!
Håller på att tvätta det sista, dricker kaffe och försöker bli människa igen. Gabriel ligger och sover fortfarande och idag blir det nog en liten sväng inom Malmöfestivalen för att käka lunch - typ en langos??  ;)
Ska möta upp mina älskade vänner där inne, längesedan vi träffades allihopa och bara mös! :)

336


Demhär hallonröda skönheterna ifrån H&M kan jag tänka mig att äga.
Klänningen är dessutom på REA!

Klänning - 249:- / Väska - 199:-

335

Godmorgon!
Här sitter jag och dricker mitt morgonkaffe som vanligt - vädert är dock lite mer "soligt" idag än vad det var igår. Redan torsdag, och malmöfestivalen börjar imorgon. Tycker tiden går så himla fort, jag vet inte riktigt vart dagarna tar vägen..
Malmö tappade fotfästet igår i andra halvlek så matchen slutade 4-1. Skam, hade dem spelat som dem gjorde i 1a halvlek så hade det max blivit 2-1 eller lika.

Om en stund ska jag börja bege mig mot tåget, eller ja .. rulla fram kanske? Vet inte riktigt hur jag ska kunna jobba idag, och pillerna gör mig lite dåsig!
På pappert som ligger med i piller-lådan står det att biverkningar såsom mag- tarmproblem är vanliga. Bla "väderspänningar". Jag ska fan fisa på alla som är dumma idag!

334

Malmö FF - Zagreb: 1-1 efter 45 min.
Spännande match!

Annars är det som det var innan. Ont. Ont som in i helvete!

333

Oj, det blev en powernap på en timme - har precis vaknat och är alldeles yrvaken i huvudet. På med en kastrull potatis på spisen som förhoppningsvis är klar innan kvällen. Vår spis/ugn är inte riktigt som den borde fast den får vi väl leva med i 100 år till. Det blir potatismos (på Gabriels begäran!) tillsammans med fiskpinnar ikväll. Fick ett sådant sug på det innan och eftersom vi inte har ätit det på 5 år så kan vi likaväl äta det idag! :)

Fotboll ikväll och lägenheten fylls med fotbollstokiga karlar. Kl 20.00 är det championleauge kval mellan MFF-Zagreb och jag tror personligen att det kommer bli en MEGASKRÄLL och lilla Malmö vinner. Faktiskt, det är ju inte helt omöjligt iallfall!

332

Känner att jag borde ta tag i mitt liv, städa vår lägenhet och ja .. göra något vettigt helt enkelt än att bara sitta här. Lider av kronisk trötthet just idag och har nästan somnat sittandes nu hela eftermiddagen. En stor kopp kaffe och lite frisk luft gör väl det bättre, så det är dags att öppna alla fönster och vädra ut den instängda lukten som finns här!

Har äntligen köpt "Carrie diaries" nu, ska ta ett långt bad efter städningen och läsa lite i den. Är nog bra! Påtal om dagböcker så såg jag en otroligt bra film igår - "The freedome writers" Se den!!

331 - 4 veckor kvar!!


4 veckor kvar tills vi åker till älskade New york!!
Om jag längtar? Vad tror ni? :)

330

IT RAAAINING MEN - WOO HALLELULJA!!
Ännu en dag fylld med regn. Förfan, snart kommer det väl snö i September också. Låt oss ha alla årstider på en och samma gång.

Har haft en flitig morgon - först med ett besök hos ortopeden, fick nytt pencilin mot knäet och instruktionen "ta det lungt och belasta en knäet" .. humm .. belastar det ju HELA tiden. Dock är pillerna som jag ska ta stora som stolpiller och dem ska sväljas hela =/!!
Kom hem för en stund sedan, har bakat scones och pratat lite med Emelie i telefon. Trevligt värre! :)

329

Kanske ska börja med att be om ursäkt ifall gårdagens inlägg inte var det mest uppmuntrande jag har skrivit. Men ibland blir man (eller ja ofta!!) så jävla lack! Att Heimstaden ifråga inte vill hjälpa oss alls när vi ringde idag gör mig ännu mer förbannad. Ni är inte världens bästa hyresvärdar alltså!!

NÅJA!!

Kvällen igår spenderades hos familjen.Joo med köttfrossa, tårta och fotboll. Matchen mellan MFF och Milan var väl en given match att se - men Zlatan, var har hänt med ditt hår?? KLIPP DIG!!!!!
Annar en helt ok match att titta på, gillade dock hans komentar mest "tror jag mös lite väl mycket idag".

Har varit på jobb idag - första dagen på typ en vecka. Tycker inte voltaren hjälper sådär jättemycket, men vafan.. det läker väl med tiden. Blir hypernervös av att bara sitta hemma!!

Nu tänkte jag ta mig en dusch, poppa popcorn och titta på TVÅ gånger "Real housewives of Beverly Hills" I LOVE IT!

328 - skaffa lite respekt??

Jag är sur idag. Nej inte sur, arg - svinförbannad!!
Att jag - när jag flyttade in till storstaden, till en stadsdel där det är liv och rörelse skulle ha lugn och ro på helgerna hade jag faktiskt inte räknat med. Gatan vi bor på är en slags transportlinje för fulla och glada människor som ska in till stan eller hem ifrån stan - och ja, jag kan tycka det är lite mysigt att höra folk gå förbi på nätterna, lite liv och rörelse behövs det.
Vad jag däremot INTE skrev under på kontraktet var att jag uppskattade när det var rejv-fest på gatan. Detta är andra gången det händer, halv ett på natten kommer ca 40-50 människor och har "utefest" på vår gata med hård-techno-amfetamin-dans i ca en timme innan dem fortsätter till Jesus-parken för att sedan avsluta. Vad är själva grejen med det??
Det är lätt att dra alla folk över en och samma linje - men det är fan inte konstigt att man har fördommar mot folk från möllan som är rå feminister, dreadlocks, piercingar överallt, dricker öl, utslitna kläder, låginkomsttagare när det är NI som sitter mitt på torget - sjunger kumbaia my lord, röker hasch och sedan går och har rejv-fest mitt i natten.
Skaffa lite respekt för allmänheten, och om ni nu är tvunga att ha denna festen så ha det någonstans där ingen bryr sig - typ musikkullarna ute i västra hamnen. Där är det inte en käft som kan höra er!!

En annan tragisk sak är att min cykel har gått isönder. Eller ja, en sopgubbe (IQ-badmössa här med!!) har slängt den in i muren när han skulle hämta sina soptunnor för han tyckte den stod ivägen. Nu är alla ekrar av på bakhjulet, cykelkorgen är isönder och jag kan helt enkelt inte använda den! Tackar min granne för att han såg vad som hände - och imorgon blir det agressions-samtal för att få den ersatt! Omg på folk alltså!

327

Har spenderat förmiddagen i stan tillsammans med Gabriel. Har växlat lite pengar till New York, fyndat ett par nya jeans för 199 kr, köpt Voltaren och tagit en fika. Jag tog mina två första Voltaren för två timmar sedan och änsålänge så känns det inget annorlunda =/
Får väl se vad som händer sen, ska ta två till om två timmar.

Sitter och dricker lite kaffe nu, har tagit en dusch och kollar på "Tough love" - hahah jag döör!! Vilket program!
Ikväll är det middag på möllan, och sen ska grabbarna på wrestling. Jag kryper nog ner i soffan med en bra film istället! :)

326

Godmorgon!
Härlig morgon med mycket blåst och nada sol! :( Skönt att det är helg iaf, har precis ätit min frukost och ska bege mig ut och andas lite frisk luft ett tag. Måste bege mig till apoteket och handla voltaren så inflamationen i knähelvetet kan försvinna någongång - kanske skulle jag släpa med mig Gabriel så vi kan dricka en kaffe??

325

Kvällen har gått i syster-kvalitétstids-tecken! Emma kom förbi och åt middag, det blev köttfärspaj, majskolvar och sallad (otroligt gott!!) och sedan tog hon sig en ganska lång koll på mitt odrägliga knä! Vilken tur att man har en läkare i familjen :D! Hennes utlåtande var iallfall att det mest sannolika är en inflamerad slemsäck/säckvävnad som sitter under knäskålen och att jag ska köpa voltaren imorgon och sedan äta det i 5 dagar. Har det inte gått över efter den tiden så ska jag till en knä-människa och bli röntgad.

Hon har nästa precis gått hem och jag tänkte slänga mig i soffan nu och kolla på CSI XL! Det är TVÅ hela avsnitt på raken så jag har kvällen räddad innan jag lär somna om en timme ;)! Lite pringles i magen går nog också ner!

Imorgon ska jag och Gabriel på en shoppintur till apoteket och sedan ta en kaffe. Blir en otroligt lugn helg för mig, tråkigt men ibland måste man lyssna på kroppen! Bu! :(

324


H&Ms nya nagellack där man får två i en är ju genealiskt och kostar endast 29,50:-!
Jag har införskaffat det lila/guldiga och kommer förmodligen köpa de andra två också.
Roligt med många olika fäger tycker jag - och lite variation skadar ju aldrig!

323

Och HUR cool är jag inte i mina nya Raybeeaan brillor??? På en skala från 1-10 så är jag nog en 12a ;)


Ber dock om ursäkt för den "lilla-My" frisyren. Jag MÅSTE verkligen göra något åt mitt hår. Typ tvätta det är ju kanske en bra början?!

Nu blir det fortsättning i mitt pajbakande - blev bara så superhappy när mina brillor kom så jag var tvungen att springa iväg till posten med mitt träben. Borde byta namn till Thomas-Träben nu!

322.



Lovley väskor från Zara, Nelly och H&M! :)


Nu ska jag städa, och påbörja kvällens middag som blir köttpaj ala Hanna special! Blir nog bra! ;)

321 - Dagens mattips!

Avocado och äggsmörgås med lite salt på!
Gott, nyttigt och mättande!!
___________________________________


Har precis ätit frukost. Det blev just denna smörgåsen tillsammans med ett glas jüice, kaffe och en skål cocopops. ;)
Snart är det dags för Rachel Ray, och jag tar dagen som det kommer. Benet i högläge och massade så går det nog bra! :)

320.

Nu hoppas jag snart att Gabriel kommer hem från sin mor och far eftersom mina ögonlock hänger nere vid knäna. Han har inga nycklar (typiskt!!) så jag måste vara vaken tills han kommer.

Knäet är fortfarande oförändrat i status - och det tros vara fel på någon slemsäck (??) som finns där. Ett ben vid knäskålen har svullnat upp nu och imorgon är det dags för läkaren! Tjoho! Not! :(

319.

Regnet bara vräker ner utanför och därför har jag tyvärr redan kommit i höststämning! Har suttit och kollat på H&Ms hemsida och har redan hittat lite kläder som jag vill använda när det börjar bli lite kyligare!




Jacka 499:- / Halsduk: 99:- / Skor: 299:- / Väska: 299:-

318 - packningsdags

Alla vet vilken ångest det är när man ska packa inför en resa. Vad ska man ha med sig? Hur mycket? Vilka kläder passar bäst till vilka dagar? Vilka skor ska man ha? Ska man släpa med sig hela sminklådan, plattång? Reser man på sommaren så vill man såklart ha sommarkläder med sig .. men man vet ju aldrig!

Saker som jag alltid packar ner är:
- Minst ett par jeans. Ska man till ett land som har ungefär samma väder som här hemma veta man aldrig om det kommer att regna eller inte. Därför är ett par långbyxor bra att ha med sig!
- En jacka/tjocktröja. Nätterna kan bli väldigt kalla i olika delar av världen, därför är det bra att alltid ha med sig något tjockare som man kan ta på sig på kvällarna så att man inte fryser.
- Bekväma skor är A och O om man är på en semester där man promenerar runt mycket. Att springa omkring i sina high heels är kanske inte den bästa lösningen. Dock packar jag alltid ner ett par extra skor som är lite "finare" som man kan ha på sig om man ska ut antingen och ta en drink, äta middag eller dansa!
- Plåster: Tack gud för den som har uppfunnit plåster. Om man nu skulle råka få skoskav så är det alltid bra att ha med sig plåster som lindrar såren lite!
- Små flaskor: Istället för att packa ner stora shampoo, duschcrems flaskor så brukar jag ha små burkar som jag sedan fyller med de "krämerna" som jag vill ha med mig. Dessa små flaskor som jag har, har jag stulit ifrån ett hotell (ooopppss!!) MEN - just nu finns det ett "resekit" du kan köpa på H&M för under 50-lappen!
- Fula gamla handdukar: Om man nödvändigtvis MÅSTE ha med sig handdukar så brukar jag alltid packa ner en ful gamal som jag inte bryr mig om - påsåsätt kan jag slänga den när jag ska hem och kan påsåsätt få plats med mer shopping! ;D
- Reseapotek: Jag brukar alltid ha med mig ett litet reseapotek, man vet aldrig vad som händer. Det brukar innehålla småsaker såsom alvedon, plåster, handsprit och andra saker som kan tänkas behövas på resan!'

Hur ser er packlista nu??

317.

Har haft en vän här på fika innan - trevligt att någon kommer och underhåller en när man sitter som ett kolli. Dags att laga middag nu. Det blir tomatsoppa idag! :) Mums!
Sedan ska jag skriva ett roligt inlägg om vad jag brukar ha med mig på resor (med tanke på att det snart är dags!)

316. - vill gärna ha!


vivistyle.se


fashionpash.com. - Den oranga skon skulle jag aldrig någonsin sätta på foten tror jag - men den är ju sjukt cool!


Victoriassecret.com - pax för att köpa en massa krämer där när vi är i New York. Luktar så fraktansvärt gott!!

315.

Massage. Vila. Strechning. Massage. Mer Stretch. Mera massage. Lite stretch till. "Stödsocka" på knäet. Ja, det går framåt som ni märker. Det gör inte lika ont idag. Har gjort en massa övningar med knäet hela tisdagkväll, gårdagen och nu på morgonen. Min tub med smärtlindrande är snart slut, kanske borde ta mig en vända till apoteket och inhandla de värsta nödvändigheterna. Typ eb ny tub med kräm, alvedon och finkräm. Börjar bli lite knottrig i huden. Äckligt!



(BTW - frånochmed nu kommer mina blogginlägg istället för datum heta nr. Dvs - inlägg nr 315 som detta är. Fansy!)

95.

Kollar på en massa förlossningar, livet på BB och snart är det dags för Dr.Drew igen. Tycker det är ett intressant program, Celebrity rehab. Egentligen är det inte så konstigt att 90% av alla kändisar antingen hamnar i alkohol eller narkotika-träsket. Sorligt!!

Har gjort lite övningar med knäet - och nu bulltar det ännu mer än det gjorde innan. Det känns fortfarande som att det sitter en geleklump brevid min knäskål. Jag får bara fortsätta med massage, alvedon, tigerbalsam och "stödstrumpan" till knäet. HEJ HANNA 95-ÅR!!!!!!!

OMG!

Kom över en gamal låt innan. Första gången jag hörde den var när jag fick "Hits for Kids" skivan i julklapp när jag var typ 8år. Tyckte denna låten var SKITCOOL och tyckte väl även att grabbarna var lite halvheta.
Låt mig presentera:


THE MOFFATTS!

hahaha Jag dööööööööör!!!! Dock påminner han i beige/brun tröja lite om en ung Brad Pitt i ansiktet. Jag säger ju att jag har bra smak när det gäller killar ;D!

Lovelovelove

Vårt kräftgille är över - det blev lite plockmat med kräftor, aioli, vitlöksbröd, sallad. Har måttligt ont i magen nu - dock tyckte jag kräftorna smakade inte riktigt som de brukar, eller så har jag tappat smaksinnet!
Vi har även fikat med kladdekaka och nu dricker jag en kopp kaffe. Landskampen mellan Sveige-Ukraina har precis börjat och Gabriel sitter som klistrad framför den. Kan nästan inte få kontakt med honom. Han är föresten arg på mig för jag sa innan att han inte var svensk (svensk medborgare - JA, men hans föräldrar är ifrån ungern vilket gör gabriel till ungrare med ungerska rötter!!) - detta är en diskution som vi har haft ett x antal gånger - och slutsumman blir alltid densamma. Han blir arg och tycker jag är dum i huvudet och jag tycker jag har rätt och att han inte förstår mig. Kärlek alltså! Det är komplicerat ibland!

USA-fashion of fail?

USA-kläder har varit hett hela sommaren. Allt ifrån shorts, linnen, tröjor och skor har varit märkta med den röd/vit/blåa flaggan.
Att USA alltid har varit populärt är det ingen som tvekar på - jag är själv ett oerhört stort fan av New York (eller ja, förälskad snarare!!) men frågan är ju varför det har blivit så hett nu?


Vad tycker ni?? Hade ni velat använda något av detta? Jag personligen gillar linnet som fanken - men skorna och shortsen blir lite "to much" för mig!

kokokanel..


Kräftor!

Vi ska ha kräftgille här idag - jag och Gabriel!
Synd bara att det luktar .. humm..hur ska jag bäst uttrycka det .. ANUS i vårt kök!! Kräftor är så jäklans gott - synd bara att det luktar vidrigt!!

Lavendelfärgat


Åh! Vilken fin väska!!

Rolling in the deep

Uscha mig - har precis vaknat efter frukosten. Ligger hemma idag igen som ett jäkla kolli - ska snart gå och lägga mig igen så migränskiten + knäont försvinner!
Tänkte bara visa att jag lever :) - lyssnar iaf på Adele nu, Rolling in the Deep. Hon är en fantastiskt sångerska!

Tänkte bara tipsa om en sida: www.fashionlista.com
En sida där man kan spendera flera timmar genom att bara sitta och titta på alla inspirerande bilder och alla fantastiska kläder, väskor, smycken som finns världen över!! I love it!

Tisdag 9 augusti

Godmorgon!
Är redan vaken - har sovit lite halvkasst inatt pga knäet men så är det. Dricker iaf en hjumunguss kopp kaffe nu och lyssnar på Adam Levine, han som är sångare i Maroon 5.
När jag var yngre hade jag en riktig crush på honom - men å andra sidan - what is'nt there to love?? ;)




Måndag 8 augusti

Mitt knä är fortfarande dåligt, värre idag faktiskt. Doktor.Yngvesson (sjukgymnast) har gjort sitt uttalande och tror att det är lite fel på menisken. Nåja, det ska bara till med lite styrketräning av knäna och vila och sen är det väl ok igen. Hoppas jag iallafall - nu går jag somom jag har ett träben. AAAJAAAJ KAPTEN!!

Kollar på distraction nu och somnar nog snart, är helt slut!

Söndag 7 augusti

Trött. Seg. Myggbiten. Ont i mina knän. Rivsår vid armhålan. Cocacola-cravings. Behöver en dusch. Ska duscha. MÅSTE duscha. Hungrig.

Tja .. det kan väl sumera hur jag har det förtillfället. Tröttheten, myggbiten och segheten beror på 20-års festen igår. En riktigt rolig födelsedagsfest som bjöd på mycket godbitar! :) Att vara hemma kl 4 på morgonen kan ha sin del i tröttheten.

Ont i knäna kommer ifrån jobbet. Att jag dansade mycket igår har inte gjort saken bättre. HEJ SVULLNAD!

Rivsår i armhålan .. humm..tja. Jag har kliat mig som fan i sömnen? Det är det sjukaste rivsåren iallfall!

Duschen kommer nu. Är äcklig sedan festligheterna igår och tillråga på allt har jag städat toaletten. Måste duscha bort alla baciller! ;)

Snart dags för bakfylle-minigolf!
Jag tror jag vinner jag!

Blue bag!


Mmmm....ganska najs väska?! Kanske blir så att den blir min? Sitter nog bra på min axel ;)

Onsdag 3 augusti

Måste börja med att säga - FÖRLÅT!!
Jag har varit en väldigt upptagen kvinna de senaste dagarna och inte haft tid att blogga! ;)

I måndags var det CRAZY dag på IKEA med nyöppning av möbelvåningen - 12 miljoner klirrade in i kassan och sista kunden gick halv tre på natten!! På kvällen var det mys på debaser som har en riktigt skön uteservering med en liten strawberry darquini med några vänner! Igår var det återigen kaos på jobb - försöka få huset att se ok ut efter måndagen och kvällen spenderades med min älskade man.

Idag har jag haft en oerhört mysig kväll på stan tillsammans med Mile och Fizzy - gick en liten runda på H&M och polaren&pyret innan kl blev halv tolv och det var dags för lunch. Vi satte oss på TGIF, beställde mat och en flaska rosé som vi delade på (eftersom en flaska var billigare än ett glas - NOT!! ;D) efter maten var väl tanken EGENTLIGEN att vi skulle gå (eftersom jag var tvungen att köpa födelsedagspresent - inte blivit gjort än!!) men Mile proppsade på att vi skulle ta ett glas vin till och tur var väl det. Efter fyra timmar - en massa tjejsnack och skratt så vinglade vi alla tre därifrån. Tanken var DÅ att jag skulle köpa present, men Gabriel ringde när vi stog inne på pressbyrån och sa att jag hade låst honom ute. Oj, fick halvspringa med med Mile i släptåg och väl hemma så beställde vi thaimat och kollade på csi.
Kvällen har avslutats hemma hos Robin med fotboll och cola -för min del iaf, aj mitt huvud?!- och MFF vann tillslut matchen och gick vidare i champions legaue. Yey!

HANNA

Wilcomen til meine blogen. Sjukt inspirerande - eller hur? Nåja, stanna om du vill och läs mina DJUPASTE tankar, mina läckraste outfits och mina sjukt roliga ideer - eller klicka vidare! :)

RSS 2.0