Söndag 27 februari

Vi vann idag med 3-2. Sista hemmamatchen för denna säsongen!

Har precis duschat och väntar på att min man ska komma hem från sina föräldrar!
Idag är en bra tv- och mys-söndag med Top Model, How i Met your mother, amazing race och tillsist Big Brother!! :) Sen att Gabriel är här i hushållet gör det hela mycket mycket bättre! :) Fina snor-Gabbe!

Pratade precis med bästa vän i telefon också, känns lite konstigt att höra den lilla pojken ligga där och hicka i andra sidan telefonen! Ska ta och bli kvitt min förkylning snarast så vi kan åka ut och hälsa på honom i veckan!! :)
Fast hon fick lägga på sen eftersom han råkade kissa på henne haha! Så är det att va morsa :P och påtal om att va morsa så känner jag visst att det är dags att träffa min andra bästa vän Emme och hennes söta pojkar. Allt förlängesen jag lekte med dem nu!! Och jag vet att ni saknar mig med ;) haha!

Då tackar jag för idag, och önskar er en fortsatt trevlig söndag!

Söndag 27 februari

Godmorgon godmorgon!
Här är jag uppe med tuppen som vanligt - kan bero på att jag däckade kl 10 igårkväll i sängen! Var helt slut! Musikalen var jättebra, och efteråt så bjöds det på god middag hos Familjen Joo som avslutades med smulpaj!

Så därför är jag upp med tuppen idag!
Ska steka pannkakor nu tänkte jag, och snart blir det scones-frukost och sedan kl 1 blir det match. Spännande, sista hemmamatchen .. får vi se om den vinns idag eller inte!

Tråkväder! :(

Vi ses!

Lördag 25 februari

Jag och Gabriel ska snart iväg på en utflykt.
Är sjukt trött efter intensivt städande hela morgonen, så jag får nog ta och sova i bilen :)

Gabriel sa förövrigt precis att om vi två var med i Big Brother så "skulle han SÅÅÅ rösta ut mig".
Jävla apa ..


The Script - Breakeven har gått på repeat här hela morgonen.
Den är ju fantastiskt bra!

Lördag 26 februari

Goooodmorgon Godmorgon!
Vilken fin dag vi har med solsken och allt, lite småkallt fortfarande men det är skönt att det inte snöar! :)

Vad gör då jag uppe såhär tidigt? Joo, jag har tvättat sedan kl kvart över sju, druckit en rejäl mängd med kaffe så nu går jag på högvarv! Ska fortsätta städa lägenheten nu eftersom den är ganska snuskig (skitig som fan dvs). Så är det när man är två fulltidsarbetande människor, det blir mest snabbstäd i veckodagarna, snabb damsugning, snabb dammning mm .. så idag tänkte jag faktiskt storstäda! Lite vårstäd kanske? :P
Gabbe ligger fortfarande och sover, tror inte han är lika döendes idag som han var igår, men man vet ju aldrig med dessa karlar!


Jag önskar mig en sådan här väska, hade ju varit trevligt om någon hade kunnat ge mig den :P

Fredag 25 februari

Har inte så mycket att skriva denna fredagskväll. Var hemma vid fem från jobb, ätit pizza och druckit en corona! En perfekt avslutning på en hård arbetsvecka!

Nu ska jag fortsätta denna fredagskväll med mycket mys med den jag älskar mest! :)



Trevlig fredagskväll!

Torsdag 25 februari

Baaaah!
Jag är hemma från jobb, höll nästan på att blåsa iväg och mitt ansikte blev visst till en istapp .. när är denna otroligt långa vintern och kylan borta? Kan det försvinna nu tack?
Det har varit lungt på jobb idag, fick stänga själv iof .. men det var ingen fara eftersom det knappt var några kunder på jobb. Det värsta är att jag börjar bli jävligt trött i ryggen nu efter allt tungt arbete, det finns folk som av olika själ inte kan lyfta saker (graviditet mm) vilket innebär att man ibland är ganska så ensam om allt det "tunga" .. inte bra, inte bra!
Det andra mindre roliga är att jag nu två dagar i rad har stått som en jävla calzone/sardin på tåget. De har bara ett tågset och man står seriöst på varandra där i rusningstrafiken. Och jag som lider av lite smått klaustrofobi tycker inte alls om detta och blir sådär hypersvettig i mustaschen =P haha

Imorgon är det äntligen fredag igen. Veckorna går så jävla fort nuförtiden, känns som det var måndag igår? Helgen är nästan fullbokad, och jag hoppas på att få träffa lilla Willon snart nu när de väl är hemkomna. :)

Har precis kollat på Big Brother - jag LOVADE mig själv att jag inte skulle kolla på det .. men endå kan jag inte låta bli. Hoppas dock på att "Gurkan" kommer in, han kommer lätt göra KAAOOOSS med stället. Han är fan dum, men så jävla skön haha!

Dags för sängen, men först får jag kolla klart på Criminal Minds :)


Torsdag 24 februari

Oj, vad dålig jag har varit att skriva på sista tiden .. men jag har varit så sjukligt trött denna veckan så jag har gått sovandes igenom dagarna! Men idag börjar jag sent, så jag har fått sova LÄNGE idag. SKÖNT! :)

Det har ju egentligen inte hänt så speciellt mycket, mer än jobb och så .. igår när jag gick utanförporten och såg all jävla snö som kommit igen så fick jag stor lust att ställa mig och skrika julsånger. Fan, fattar inte vädert att det inte är jul nu, utan dags till varmare grader och sol?!

Förövrigt är Lidl sjukt bra, dem är den enda butiken som har bagels!! Min lycka är fulländad när jag hittade det där inne!

Nu ska jag gå och diska, plocka undan lite för att sen röra mig mot arbetet!

Hej!

Söndagkväll - dags för sängen

Gud, jag är så trött så jag snart somnar såhär. Sittandes med laptopen i knäet ute i soffan framför TV:n .. som en riktigt säck potatis! Har precis kollat på "big brother" - the grand opening och det är ju bara IQ-badboll människor som är med. Men så är det väl alltid i sådana saker .. man kan ju absolut inte va smart om man ska va med i ett sådant program!
Är riktigt jävla utmattad nu .. efter en natt med knappt ingen sömn, en tidigt morgon, en match som vanns med 3-1 och tankarna helt någon annan stans hela dagen så tror jag visst att det är dags för mig att sova nu.

Har efter många timmars väntan äntligen fått se en bild på älskade Willon! Så fin, så söt, så mysig!! Har inte pratat med varken Alle eller Jonas, mer än ett snabbt sms .. men jag väntar ivrigt i kö (precis som alla andra :P) på att dem ska komma hem och att jag ska få va där och klemma och peta lite. - Ja..på Willon då förståss :P


Nej, nu säger jag i detta hushållet iaf godnatt!

Söndag 20 februari

Som vi har väntat, tänkt, oroat oss och väntat åter igen.

Men nu, kl 09.39.
Grattis på födelsedagen Willon och välkommen till världen!

Längtar tills jag får se dig, och grattis till min älskade vänner med! Nu är även ni föräldrar! :)

Söndag 20 februari!

Gud vilken omtumlande kväll det har varit! Är nyss hemkommen från Elins fest, oerhört roligt! Roligt att träffa alla gamla människor som man umgicks med innan! :D Rasmus är ju en man i sitt eget folkslag, men fyfan vad han alltid kan göra mig glad alltså! Helt sinnesjukt så rolig denna människan är! Ja, det var ju roligt att träffa alla dem andra också ju såklart!

Men det mest omtumlande var nog att nu är det verkligen dags, min älskade vän är inne på BB nu och snart kommer deras lilla skatt till världen! Shit. Vid två tiden innan idag pratade vi med varandra och då sa hon att hon nog skulle titta förbi en sväng hos Elin, och sen när vi snackade på kvällen så hade vattnet gått och förvärkarna var på plats! Nu är det verkligen på riktigt, 9 månader har gått så jävla fort, det känns precis som det var igår vi satt och pratade och hon berättade att hon var gravid .. nu är det verkligen på riktigt! Snart är dem hemma igen med deras lilla bebis, och jag längtar verkligen tills den dagen är kommen!!
Du ska veta Fizzy, att jag har tänkt på dig hela kvällen och gör det fortfarande!! Lycka till nu, både till dig OCH till din man (fast mest till dig förståss ;D) och det kommer gå så bra så bra!!
Älskar dig min vän, och mina tankar är just nu enbart hos dig!!


Måste bara avsluta denna sentimentala stund med att ställa frågan och avslöja min och Linns hemlis; Var är handen?! ;)

Lördag 19 februari

Sådärja!
Vi vann matchen med 3-0, Falköping åker hem med en skitarg tränare och här sitter jag redo för fest nu! Konstigt att jag kom hem för 40 min sedan, redan är färdig medans en viss MILE alltid är så JÄVLA långsam! Jag håller på att dö av hunger, så hon får snart ta bussen!! :)

Nåja, nu är det dags för fest hos Elin, har hört att det lär bli en fattig fest! ;)



Jag och Gabbe är iaf redo för fest!
Vi ses!

Lördag 19 februari

Gooooodmorgon!!
Idag är det ju en strålande dag, och det finns nog inget bättre än att vakna till solsken! Är inne på min andra kopp kaffe, ska snart bege mig ut och gå en runda, köpa lite frukost och sedan är det dags för att spela match! Ikväll vankas Elin födelsedagsfest, och jag tror att detta kommer bli en riktigt bra dag! :)

Nu får jag ta och lyssna på lite Hoffmaestro, så man vankar till på riktigt. Kanske lyckas väcka gabbe med skithög musik med? HAHA!

Torsdag 17 februari

Goooodmorgon godmorgon!!
Stårlande solsken, 26 grader varmt och jag ska bara packa badväskan och bege mig till stranden. NEJ tyvärr, det är molnigt, -23 grader och kallt! :( Men snart är det varmare iaf, hoppas jag på, så man kan få lite solstrålar på sin blekfeta kropp!

Nu ska jag snart bege mig till jobbet, har precis plockat undan det värsta här i lägenheten så nu ser det ok ut igen :P! Var skönt att sova länge idag, jobbar sent och sedan är det bara en arbetsdag kvar innan helg! Ooh, längtar!! På lördag har Elin födelsedagsfest, ser framemot det .. speciellt snittarna ;) haha!!

Nej, nu ska jag röra på mig!
Vi seeees!

Onsdag 16 februari

Idag säger vi GRATTIS till min kära mor som fyller 49 år. Hurra hurra huuuurraaa!!

Dagen annars har bestått av jobb, skulle egentligen varit ledig, men när man blir tillfrågad om att jobba dag-pass och vara ledig på söndag (!!) så tackar jag ju absolut inte nej!

Ramlade i trappan på köpenhamns centralstation idag när jag skulle skynda mig upp och springa till nästa tåg. Jag gav även ifrån mig ett ganska högt TJUT och det var så jääävla pinsamt. Man vet inte riktigt hur man ska bete sig när man är själv och en sådan sak händer. Kan ju inte direkt börja skratta :P

Nu är det mat, och sedan träning.

Godnatt!

Alla hjärtans dag

Jag och min man "firade" alla hjärtans dag igår med lite otypsik-alla-hjärtans-dag-ostbricka. Men vi vågade oss även på att fritera egen camenbert. Riktigt gooott!! Och tursamt nog så började inte köket eller någon av oss att brinna! :)


steg 1: Lägg osten i mjöl, sedan ägg och sedan ströbröd


steg 2: se koncentrerad ut som Gabriel
steg 3: Lägg ner ostbitarna i olja och låt dem ligga där i ca 2-3 min.


Färdigt resultat!


och SÅHÄÄÄÄR glad blev Gabriel när vi var färdiga!

Tisdag 15 februari

OJ! Nu var det längesen jag skrev något, men igår var det ju som alla redan vet alla hjärtans dag och inte finns det tid till att sitta framför datorn då inte!

Jag börjar med att buda på några bilder från lördagens "Halv 8" hos Elin! :)


Förätt: Mustig kräftsoppa Huvudrätt: Kotlett ;)  Efterätt: Hallon (?? kan ej stava)
Gott var det iaf!!



Riktigt bra kväll med världens härligaste tjejer!! :)

Söndag 13 februari

Startar dagen med att säga GRATTIS till min kära far som fyller 51 år idag! :) Hipp hipp hurraaa!!

Och sen vill jag även säga tack tack TACK till Elins "halv 8" igår. Det var RIKTIGT roligt!! Maten var god, underhållningen var fantastisk och sällskapet ännu bättre! Det var längesen jag hade en sådan rolig kväll, och längesen jag var uppe så sent :P haha (pensionär).
Jag och Emilia var väl hemma vid halv 3, sen var jag fortfarande uppe i varv efter kvällen så jag somnade inte förens nästan halv 5 (efter lite bry med fullegabbe som klampade in vid 4 tiden och var dräggig) ;)

Jag ska ladda över bilderna från min kamera snart, och då får ni se foton från igår! :)


Idag ska jag och Gabbe på "Comedy festival" som hålls på slagthuset. Vi fick det i julklapp av min mamma och pappa, och det är någon heldag med massa av stand up komiker! Blir nog roligt, fast vet inte om jag orkar flabba mer idag :P och sen får vi ju se hur min käre käreste mår, om han klarar av att vara där utan att kräkas :P

Lördag

Emilia kommer om en timme och jag vet inte vad jag ska ha på mig. Har inte någon fantasi iheller, tror ni att det uppskattas om man kommer naken? Eller skrämmer det middagsgästerna då?!

Emilia har med problem verkar det som:
"jag har med problem.. det ena linnet får jag strutar
kan ej ha kjol för då måste jag raka benen :(:(
klänningen jag har nu glider ner från bhn hela tiden"





Jag är uttråkad, så bjuder på dessa fina bilder sålänge ;)

Lördag 12 februari

Idag är dagen D med ett jävligt stort D - idag är det Elins tur att ha "halv 8" hos sig. Ska bli spännande att smaka denna "ljuvliga" menyn! Och ser verkligen framemot en helkväll med massa vin, skitsnack och de bästa tjejerna jag vet!

Har spenderat min förmiddag ute hos familjen Lundholm/Balkebo där vi var ute i solen (så jääävla härligt väder!!) och lekte, dock är William en oerhört trött herre så han somnade på lekplatsen (roligt barn att leka med?? =/), och sen var det dags för fika där de båda små pojkarna smaskade i sig KAVIAR mackor med god aptit. Jag förklarade vänligt för Emelie att mina barn ska aldrig få äta kaviar eftersom det luktar oerhört dålig -fultord-. Som efterätt fick vi kladdekakemuffins som Emelie hade varit så huslig och gjort helt själv, SÅ JÄVLA GODA!!
Sen körde jag hem till min kära man som åter var i livet efter gårdagensnatt, och nu är jag färdig duschat, redo att göra min fin inför kvällens bravader! :)

Som ett avslut kan jag berätta att idag har jag och herr.Joo varit tillsammans i 3 år och 1 månad (auuuuuuuuuuw tänker ni ;)).
Men ja, det är auw och han är den som jag tänker tillbringa mitt liv tillsammans med. :)


Jag älskar dig!

Fredag kväll

Så här sitter jag i min ensamhet! Gabbe ska visst på någon slags form av återträff med lumpenvännerna så det blir nog en skoj natt. Sålänge han inte kräker i trappen igen så är en viss Hanna nöjd! ;D haha!
Emilia tjatar som fan att hon vill gå ut och dansa, och det orkar inte jag så hon får bannemig hitta någon annan som vill ut i svängen! Jag tror att hon har lyckats hitta någon nu, och hon har även lyckats hitta sin bankdosa som lyckades ligga bland soffkuddarna av alla ställen? Konstigt tycker jag att man lägger saker där, men Emilia svarar som hon brukar göra:
"Det är väl inte så konstigt, det är värre när det hamnar saker i kylen. "Tryckaren" (fjärrkontrollen) brukar hamna där"
Humm..hon har huvudet under armen ganska ofta, tur hon är så snäll så det väger upp dumheten ;D haha!

Fredag eftermiddag

ååh, jag är SÅ uttråkad!
Har kollat på mängder av "how i met your mother" avsnitt, gick en liten runda och fick lite frisk luft, druckit kaffe, druckit red bull och jag mår lite bättre nu! Kanske eftersom jag har tryckt i mig mängder med koffein? Det värsta med att ha druckit så mycket koffein är att jag springer och kissar HELA tiden! :) Det är tråkigt väder, vart tog solen vägen?! Men, snart är även februari månad över och vi är snart påväg in i vårtiden! Ska bli så underbart härligt att få på sig en vårjacka istället för den tjocka tunga vinterjackan som jag fortfarande går omkring och bär på!

Roliga grejer att se framemot i detta tråkiga vädert:
- Snart föds lille Willon (kanske det viktigaste)
- Hoffmaestro konsert i April
- Frankrike en vecka i Maj

Sen hoppas jag ju på att återse mitt kära New York en gång till detta året! Varför?! Joooo, varför inte?!?! :)

Fredag 11 februari

En skämtbråkig konversation på facebook mellan mig, gabbe, gabbes bror och en vän till dem har gjort att Gabbes pappa tror att vi har gjort slut =/ Fan som facebook kan förstöra. Och nej, vi har inte gjort slut för dem som undrar!

Kväll, dags att sova kanske?

Nu har vi ätit våra hamburgare, riktigt gott med fetemat en onsdag. Det behöver man ibland! Gabriels hårddisk gick att laga så ingen större skada skedd där och nu har jag kollat på både "Livet på BB", "Halv åtta hos mig" och "Efterlyst".
Är riktigt trött, så överväger att gå in och slänga mig i sängen nu och läsa lite i min bok :) Febersvettningarna pågår och jag undrar snart om inte det är klimakteriet jag har hamnat i!

Emelie, jag tackar så hemskt mycket för ditt samtal!
Du är verkligen SKITBRA på att ringa tillbaka, YOU GO GIIIIRL!! :)

Onsdag ..

Jag har precis råkat ta isönder en sak på Gabriels dator. Hoppas han inte dödar mig =/
Det hände precis när jag skulle sätta in viktiga papper i min "viktighets mapp", då kom ett äckligt djur ut där ifrån (då märker ni hur ofta jag sätter in papper där i", och eftersom jag satt i stolen precis vid datorn så fick jag ett enormt anfall och smällde till med både armar och ben här och där. Så det råkade lossna en sak .. fast den har nog varit isönder sedan innan för den kan ju inte bara gå av så, eller kan den!?

Till middag idag blir det iaf hemmagjorda hamburgare, var riktigt sugen på det!! Har tillochmed varit och inhandlat "frisco" bröd så det blir nätan som max-burgare! På tal om mat så har menyn, som vi ska få hemma hos Elin, kommit upp nu. Den låter såhär:

Förätt: Mustig kräftsoppa (Tomatsoppa till Fizzy eftersom hon är pussy ;D)
Huvudrätt: Dragonpanerad fläskytterfilè med klyftpotatis
Efterrätt: Hallonparfait med vispgrädde och riven choklad

Kommer bli spännande att smaka det!!

Nu är det nog dags att jag går och lägger mig igen, känns fan som jag har duschat så svettig som jag blev av att gå från soffan in i datorrummet. Inte nog med att jag är tjock som jag svettas, utan ett rejält lassa av feber gör det heller inte mycket bättre!

Tack & Hej, leverpastej

Onsdag 9 februari

Jag är hemma idag igen, hurra hurra! Mitt huvud är fortfarande stort som en ballong och jag har sovit ganska länge så det känns lite bättre nu iaf!
Idag ska jag återigen spendera min dag på sofflocket och sova, kolla på "how i met your mother" och bara ta det lungt.
Om ett tag kommer min man hem igen och då är det inte lika tyst här i huset! :) Igår var det föresten sjukstuga här då jag är sjuk, och Gabbe kommer hem och har både lyckats få någon spåga i ögat och skurit sig ganska djupt i handen - eftersom han är man så var det ju mest synd om honom och han var nog nära döden! ;)

Min blogg ser förövrigt ganska tråkig ut, jag får väl se om jag lyckas att få ordning på den .. kanske kan jag göra något åt den själv?!
När man var aktiv på Lunarstorm så var det ju samma typ av kodmallar hit och dit, och på "lunis" så var man ju ett proffs på det :P haha! Får väl se om det är likadant här ..

Jag borde föresten göra något åt min naglar, de ser inte riktigt kloka ut! Kanske ska måla dem i en glad och uppiggande färg!? :)

Tisdag kväll

En snabb sumering av min tidigare matlagning.
- Vår ugn är riktigt störd och tycks inte alls fungera
- Potatisarna var i ugnen i ca 1 timme och var endå inte klara (de var inte alls stora ska det tilläggas)
- Jag stoppade potatisarna i micron istället med folie om dem och PANG så kom det fina blå gnistror i micron

Jamen det gick ju bra endå, lägenheten har inte brunnit ner, det smakade endå helt OK och vi blev mätta. Gabbe åt iaf två potatisar så jag kanske ska tolka som att det blev helt ok iaf?

Min pojkvän är förövrigt oerhört romantisk. Jag frågade honom om han visste vad det var för dag nästa måndag;
- "Det är den 14e februari" sa jag som en VÄLDIGT bra lettråd ..
Aldrig har jag sett någon fundera så jävla mycket som han gjorde då .. och han lyckades gissa på en rad olika dagar
- Internationella kvinnodagen (vemfan tänker på det??), Dagen då vi träffades + några andra olika högtidsdagar. Allt förutom alla hjärtans dag!
Ooh, jag känner på mig att det kommer bli romantiskt iår ;D haha!

Cougar Town är på TV och det är ju fantastiskt bra!
Ska kolla vidare på det.
hej!

Tisdag 8 februari

Oj, nu börjar det blåsa på igen .. mitt huvud känns fortfarande stort som en ballong och jag är redan uttråkad. Fan vad tråkigt det är att vara sjuk alltså =/. Kryper snart på väggarna! Vilken tur att Gabbe snart är hemma så jag har någon att umgås med .. :)

Ska väl sätta igång med maten snart så man får något att äta iaf .. blir bakad potatis idag med räkor, rödlök och gräddfil! Mmmm .. vad gott! Längesen man åt bakad potatis!

Tisdag 8 februari

Buuuh! Är hemma idag, är sjuk IGEN! Feber, snorig och hosta är inte så trevligt att ha! Men så är det när man jobbar i butik och åker komunalt denna tiden på året. Exakt alla sitter och hostar, snorar och nyser rätt ut i luften så ca 87 miljoner baciller flyger omkring i luften och in i min kropp!
Har precis pratat med Fizzy i telefon i en timme, längesen vi snackade så tiden bara gick! Snart föder hon, ska bli såååå mysigt när lilla Willon väl är ute! Jag började nästan böla i telefonen precis för jag blev så sentimental!!

Skönt att solen är framme iaf, dock är det en jävla storm! Blir sofflocket för min del idag, överväger att kolla på sex and the city boxen igen! Bara för att ha något att fördriva tiden med lixom =P

Måndag 7 februari

Måndag kväll redan, gud vad denna dagen har gått fort! Jobb, hem, var på ICA i typ en timme eftersom först stod jag i kö i typ 10 min en gång - deras koppling till betalkortgrejen hade slutat fungera - ut och ta ut pengar - tillbaka in på ICA - stå i kö igen i hundra år - deras kortgrej fungerade fortfarande inte - betalade med kontanter - hem! Allt för att vi var tvunga att ha köttfärs!
Chilicorncarne till middag och nu kan ni tro att jag har ont i magen :D haha! Men gott var det iaf!

Avslutar måndagskvällen med lite tv-tittande, familjen annorlunda är nu, och sen vet jag inte om det kommer något mer spännande!
Såg att "Gullivers resa" har bio-premiär den 18e februari och ni kan tro att jag ska se den!! Kommer va sjukligt bra!

HEJ!

Söndagkväll

Dagen har gått oerhört fort! Först en jävla match som vi tyvärr precis förlorade och sedan 29års kalas ute i Svedala hos min mor och far! Där bjöds det på sjukt god mat, och till efterrätt blev det så enkelt som vaniljglass med en massa tillbehör. Så jävla gott, glass är sjukt underskattat!
Eftersom det var ett jädra snöoväder när jag fyllde år, så kom aldrig mormor, morfar och farmor - så det var inte bara min syster som fick presenter idag utan så även jag! :D Haha, så är det när man är lillasyster, då får man också paketer så det inte "är synd om en"! Fick två kokböcker och en jättefin svart vas!

Imorgon är det dags för en ny vecka, dags för att släng sig i sängen så jag orkar ta mig upp imorgon! Denna veckan är iaf fylld med jobb, "halv 8" hos Elin på lördag och sen fyller min kära far år på söndag! Ja, februari är den månaden jag känner flest människor som fyller år. Fizzy - kan du inte hålla inne Willon till mars?? :D haha!

På återseende!

Söndag 6 februari

Här sitter jag uppe med tuppen en söndag! Varför? Jo, för jag ska snart spela match mot Ljungby! Efter matchen blir det återigen kalas, fast denna gången ute i Svedala och för min kära storastyster som blir 29 år! Så det blir full rulle även denna dagen! Tur man fortfarande är ung och orkar ;) haha!

Åh igår när jag satt ensam hemma så surfade jag runt på lite olika hemsidor, hittade två halsband som jag mer än gärna hade velat ha här hemma hos mig!


Tycker det till höger är så fult så det är coolt, men frågan är när man ska använda det?? Aja, det finns säkert en massa tillfällen man kan bära ett Pocahontas-Halsband :D

Nu ska jag äta frulle!
Vi ses!

Lördag 5 februari

Gaah! Idag ringde klockan kl 05.45 - dags att stiga upp och köra till jobbet! Efter en lååång dusch så lyckades jag äntligen vakna till liv, och med en kopp kaffe senare i bilen så gick det helt ok! Fyfanken bara som det blåser på bron, ett tag var jag nästan lite rädd att bilen skulle lyftas över räcket och ner i vattnet! Som tur var så hände inte det utan jag kom oskadd fram till jobb. Där var det dock mer kaos, alla "järn" grindar som ska vara skydd för byggnadsplatsen (vi bygger om hela huset) hade blåst omkull överallt så såg ut som om det hade varit fullt krig där.

Nåja, dagen har gått snabbt och efter en välförtjänt födelsedagsmiddag hos Familjen Joo så sitter jag nu här hemma med årets magknip. Vet inte riktigt om det är för att jag har ätit lite för mycket, stress mage eller något annat. God mat fick vi iaf, "beef wellington" och världens godaste choklad-mouse-cheesecake aktig med massa av färska bär på. MUMS!



HAPPY BIRTHDAY!

Fredagkväll

Sådärja! Som jag brukar skriva (tyvärr) så är jag precis hemkommen från jobb. Har jobbat till nio så även denna kväll och eftersom jag ska jobba imorgon IGEN så är det snart dags att gå upp igen! Inte mycket sömn här inte, får väl tvinga mig till sängs snart haha! Livet hade varit så mycket skönare om jag varit hemmafru, Gabbe .. kan du inte sponsra mig!? :)

Innan idag när jag gick ut så var det faktiskt fint väder, tillochmed solsken kom fram!! Ooh vad härligt tänkte jag, jag trottsar den lilla kylan som finns kvar och tar på mig en tunnare vårjacka. Det var faktiskt skönt, synd som fan bara att det regnar som bara den nu! Får väl bli den trötta fula vinterjackan imorgon igen! Nåja, i den är jag varm iaf! :)

Men längtar det gör jag tills dessa gråa månaderna är över. Jag vill ha vår, så att jag kan använda mina converse skor igen! Finns inga skönare skor än dem! Är sjukt sugen på att köpa nya converse, men vilka då? Det finns ju massor av olika, låga, höga, vita, hallonröda, gula, mm .. det ska jag nog klura ut lagom till våren :D!

Nej, nu får jag ta och masa mig till sängen snart, efter jag har sett klart filmen på kanal 5 haha.
Vi hörs!

Fredag 4 januari

FREEDAG!! Äntligen helg kan man tänka, men nej tyvärr. Jag ska jobba kväll idag och jobba imorgon innan jag får en liten minihelg bestående av lördagkväll och söndag! Fast det är endå skönt att det är fredag!

Eftersom bussarna inte körde igår är det fortfarande lite siochså om de kör idag, så jag flirtade med min kära man och fick på så sätt lov att ha bilen idag till jobb! :) Skönt, behöver inte stressa/springa till tåget från jobb igenom Tåstrup-Getto områdena och jag är inte hemma så sent iheller!
Ska snart ta och köra, eller snart och snart .. om två timmar typ! :) Men eftersom klappjakten inte gick speciellt bra igår får jag väl ta och köra in en snabb sväng på 80tals Mobilia och se om man kanske har en liten chans att hitta något där? Sannolikheten är ju oerhört liten, men Mobilia har ju chockat förr!

Jag brukar inte läsa speciellt ofta, men ibland får jag bara ett ryck och då kan jag läsa 6 böcker på en vecka typ. Har fastnat för en speciellt författare "Sophie Kinsella" som bla har skrivit "En shopaholics bekännelser". Har läst alla hennes böcker nu i shopaholic-serien, och nu har jag hittat ytterligare en på internet! Trodde inte det fanns fler, men tydligen så finns det en till! Är nog bäst att jag läser den med!

Nu måste jag göra mig iordning, och eftersom grannarna tydligen spelar bongotrummor mitt i natten så tänkte jag ställa mig och sjunga nu .. lika illa! ;D



(den gula är den nya boken)

Kaos Torsdag

Jahapp, då var jag äntligen hemma efter en dags arbetande igen då! Det bästa med att jobba där jag jobbar var att nu strejkaar busschafförerna i hela Danmark så det kör visst inga bussar! Nehepp, det var bara att traska från tågstationen till jobb, en trevlig liten tur på 20 min. Det var också riktigt trevligt att gå tillbaka till tåget kl 9 ikväll! Efter att ha jobbat i 10 timmar, gå till tåget, gå hem så har jag lyckats få gravid-pålar till ben nu!
Det var föresten en skitkonstig kille på tåget, jag och min arbetskamrat började tro att han var hög eller hade något olagligt i väskan - normalt att man ber några man inte känner passa ens grejer och börjar traska runt i tåget?? =/

Nåja, nu är det snart dags att slänga sig i sängen och sova! Ska bli naaajs!
Fizzy har föresten klippt lugg idag, riktigt tjusigt! :)

Och jo Emilia, eftersom all grönska som kommer innanför min lägenhets dörr tycks dö på en dag så MÅSTE jag ha en fin plastblomma som inte dör! Det enda jag behöver göra är att damma den! :)


Still Thursday

Eftersom jag är speedy Gonzales så har jag även hunnit med att plocka undan våra nytvättade kläder sedan igår. Alltså, antingen så äter vår tvättmaskin upp våra strumpor eller så är det någon som själv dem .. för det finns fan inte ETT ENDA par!! Alla är en ensam strumpa, hur fan lyckas man alltså? Tur att vi bara har svarta sockar så att man kan para ihopa dem endå. Och föresten, faaaaaaan..finns det något tråkigare än att "rulla" strumpor?? Borde vara förbjudet!!

Jag tänkte vara lite tidigare på jobb idag, men jag har faktiskt tänkt om. Måste köpa presenter eftersom 75% av min familj fyller år inom loppet av en vecka. Jag tror att min mamma och pappa har planerat det, stöter ut mig och låter mig fylla år i December helt själv. Shysst!!
Det är faktiskt sjukt svårt nuförtiden att veta vad jag ska köpa, känns som jag bara ger min mor en massa sjalar hela tiden (hon har lite mani på det). Sjalar på sin födelsedag nu i tio år, sjalar i julklapp, sjalar i påskägg, sjalar hit och sjalar dit. NEJMEN jag vet, jag köper en SJAL!! :D
Nåja, jag hittar nog på något bra! Har ju redan köpt klart till min syster, nu ska jag bara hitta på något till de två gamlingarna :D



Torsdag 3 februari

Här sitter jag och dricker en kopp kaffe och lyssnar på lite musik! Jag ska börja göra mig iordning så snart som möjligt för att sedan bege mig till tåget och åka till mitt kära jobb.
Jag måste nog stanna till och köpa min torsdags-skvallertidning "Hänt bild" så att jag kan roa mig själv på tåget, har ju som tur var köpt lite nya böcker med som jag kan få tiden att till att gå med. Det gäller att passa på att vara kulturell när man har chans! ;)

Idag blir en lång dag, ska jobba kväll och är inte hemma förens senare ikväll. Som tur är har det ju slutat regna, så man kan iaf cykla till stationen utan att se ut som man precis har duschat. :)
Påtal om cyklar så tror jag att min ärvda cykel från 70talet har gjort sitt, jag skulle så gärna vilja ha en ny, eller en bättre begagnad iaf!
Hur mycket kostar en bättre begagnad cykel? Någon som vet? Eller ska man vara sjukt kriminell och sno en på centralstationen? ;D hahaha

Ha en bra dag,
för det ska jag ha iaf! :)


Onsdag 2 februari - fortfarande

Kom hem från träningen för en timme sedan och har hamnat framför tv:n. Är fortfarnade uppe i varv efter träningen och det är svårt att gå och lägga sig när man känner sig pigg och när det är något bra på tv! :D Just nu är det criminal mind och eftersom det är så sjukt spännande så måste jag ju se klart på det!
Gabriel frågade häromdagen varför det bara är bra program sent på nätterna, typ CSI New York, Cold case, McGuyver haha mm! Jag tycker han har fel, det otroligt kulturella och allmänbildade programet Jerry Springer går ju faktiskt tidigt på dagarna, så det är ju tur att man hinner se det iaf :P!



och som ett fint asvslut på denna dagen så bjuder jag på bilder och personer man blir GLAUD av :D



Onsdag 2 februari

Nu var det längesen jag bloggade så idag är det dags igen! Nu är vi redan inne i Februari, och denna månaden kommer bjuda på månda spännande saker!
- Hela min familj fyller år = många kalas (om man blir bjuden)
- "Halv åtta" hos Elin
- Fest återigen hos Elin fast denna gången är det en "fattig" födelsedagsfest
och det bästa med denna månaden ääär..

- MIN BÄSTAVÄN SKA FÅ EN BEBIS!!! :D Åååh vad roligt det ska bli!!!
(eller ja, en av mina bästa vänner. Förlåt till dem som känner sig sårade ;))

I lördags hade vi en "babyshower" för Fizzy, och hon blev verkligen överraskad! Det var en oerhört rolig kväll som innehöll mat, cupcakes, massa presenter, en sång och ett avslut som var det roligaste på länge. Det är inte så lätt att berätta en historia med lite (ganska mycket) vin i kroppen så man glömmer poängen ca 7 gånger! haha! Trevlig kväll var det iaf!

Idag har jag varit ledig från jobb, det var skönt som fan! Jag har spenderat min dag i Svedala och fikat för första gången på Kaffe&Sånt tillsammans med Fizzy, Emelie, Emilia och Emelies två kära pojkar! :) Vi satt där ett ganska bra tag, sen var Emilia tvungen att åka tillbaka till skolan så vi andra shoppade loss i Svedala city ;D. Emelie köpte en present till sin moster, Fizzy köpte lite smink och jag köpte en 80tals adidaströja inne på Jack sport! Gabbe tyckte jag såg ut som en i "The Firm", dvs att tröjan är sjukt 80tal, men jag blir ju glad av den och det är det viktigaste! ;D

Nu dricker jag kaffe och ska snart träna.
Det är sjukt kallt, jag vill ha sol! :(

VI SES!

HANNA

Wilcomen til meine blogen. Sjukt inspirerande - eller hur? Nåja, stanna om du vill och läs mina DJUPASTE tankar, mina läckraste outfits och mina sjukt roliga ideer - eller klicka vidare! :)

RSS 2.0