399

Nu hittar jag inte programet på datorn iheller. FAN vad jag hatar tekniska saker!!!!
Svettig är jag också. ÅH!!!!!! Kan likagärna gå och sova nu.

398

Klubbkvällen har inneburit alldeles förmycket tacos och äppelpaj (som var magiskt god!!). Gabriel är på fest. Jag har tyvärr en oerhört störig rastlöshet i min kropp. För mycket energi? Vet inte - vill bara göra alla möjliga saker på en och samma gång, även fast jag faktiskt är lite småtrött.
Jobbig känsla, vet inte riktigt om det är för jag "känner mig ensam" här hemma och behöver lite sällskap eller för att jag inte har fått tillräckligt med stimulans i form av andra människor de senaste dagarna. Nåja, klockan börjar bli mycket och det är väl för sent att få något gjort åt den saker idag. Tur det kommer en morgondag imorgon då jag kan umgås med folk, får väl ta och stilla min rastlöshet sålänge med hjälp av lite "Nollor och nördan" + mjukisbrallor.

Ball. Fredag. Nej. Tror. Inte. Det!

397

Jag har sprungit på stan hela dagen med mina vänner. Längesedan vi gjorde det tillsammans och det har varit en oerhört mysig dag även fast vi har varit svettiga, klimakterieaktiga och inte fyndat ett enda skit. Det enda jag kom hem med var grejer till Gabriel från buttricks och en mascara till mig själv. Känner mig SÅ oinspirerad av kläderna som finns i Malmö och tycker butikerna mestadels har skit faktiskt =/.
H&M som brukar vara ett säkert kort har snörat in på boho/indian/70-tals trenden och jag klär tyvärr varken i något av dessa kläderna. Nåja, jag får väl anväda mina gamla trasor ett tag till då!

Nu är jag däremot oerhört trött, så satans trött så jag somnar snart sittandes. Men istället för att ta mig en blund ska jag nu bege mig iväg för att träffa Emelie för en fika innan det var dags för tacokväll.
Ge mig en öl?

396


jatack till en skogarderob som denna ..

395

OOOH vilket väääääder!!
Soligt och fint idag igen! Varför är vi så bortskämda nu och inte i sommras? Humm .. kan man ju undra!

Äter min vanliga frukost nu och lyssnar på musik. Ska bege mig till triangeln om en stund och mötas upp med Fizzy och hennes son och sen ha en dag på stan. Ska även fiza en outfit till Gabbe eftersom han ska på "USA"-fest ikväll och vill va guido!
Själv ska jag på taco kväll och frossa i tacos (och kanske lite vin haha?)

Spelade föresten träningsmatch igår, blev 2-2. Gick både upp och ner, och det finns absolut saker vi måste träna mer på. Men överlag ska vi väl va nöjda. Jag hade en supersmash och det får jag väl leva lite på (längesedan nu!)

394


"Det är gud som gör att du kräks nu .. det är Jesus som vill det"

Jag vet att det har skrivits otaliga gånger om Gunilla Persson - men - kvinnan är ju inte riktigt KLOK! Jag vet inte om hon bara spelar på denna rollen eftersom det är "bra TV", men jag tycker verkligen att dottern bordes ta ifrån henne. Hon är en riktigt hemsk, elak, manipulerande människa som bara vill att hennes misslyckade framgång som "skåderspelerska" ska lyckas bättre hos sin dotter. Tyvärr verkar inte det heller gå så bra eftersom hon fortfarande är kvar på 80-talet både vad det gäller sångval och klädval.
Usch, hur kan TV3 ens låta henne vara med? Fyfan, bort med kvinnan och ta hand om hennes dotter som inte verkar må bra för fem öre!

393

Åh ledig nu i 4 dagar! Najs!
Fint väder har jag lyckats så med mig också.. Ännu bättre! Det blir havregrynsgröt idag igen, försöker vara lite nyttigare än endast smörgåsar och sen tänkte jag nog faktiskt gå ut en runda.

Skulle egentligen spelat träningsmatch mot Lund ikväll men nu har en skadat ryggen igår så vi får se hur vi gör =/. Bajs, jag var riktigt sugen på att spela!

NU - Svenska hollywood fruar!

392


Årets turister! Bilder från vår resa kommer snart på facebook..

391

Usch vad dålig jag har varit på att blogga på senaste tiden. Men jag skyller på att jag inte har haft tid - är ju en så upptagen kvinna! ;)
Dagarna springer förbi i full fart, och jag funderade faktiskt igår på att jag är riktigt nöjd över mitt beslut. Har nog aldrig kännt mig så lugn, glad och välmående på väldigt länge! Känner att jag börjar bli mig själv inte, inte den som jag tyvärr blev under ett tag innan. En alltid arg, frustrerad, sur, trött, irriterad Hanna. Usch på den människan!

Sovit länge både igår och idag, enda till kl 10! Brukar inte vara normalt för mig. Har precis ätit upp min frukost, havregrynsgröt och en liten ostmacka till det och snart gå ut i det fina vädert. Känns nästan som vår - synd bara att det kommer snö om en månad!

Har även ÅRETS jävla träningsverk efter träningen i måndags (ett tag sedan nu!) men det är skönt att ha kommit igång igen! Imorgon är det träningsmatch mot lund och om två veckor är det premiär i serien mot Ängelholm!

390


Ah, jag vill tillbaka igen! :(

389

Ah - skitdålig uppdatering från min sida. Förlåt. Jag skyller på jetlagen! ;)

Helgen har som vanligt gått skitfort, i fredags var det babyshower för Emelie och jag tror att hon blev riktigt överraskad! Kvällen var rolig, god mat, lite lekar, mycket snack och otroligt fula gamla foton så vi höll på att kissa på oss av skratt!!
Igår hände det inte speciellt mycket, sov alldeles förlänge, ringde och sjöng för min mormor som fyllde år och var ute och åt på en brasiliansk resturang med Gabriels familj. Trevligt och gott!
På kvällen degade jag och Gabriel bara i soffan med mängder av clementiner och CSI NY avsnitt!

Idag är det fullt hus här hemma, håller på att tvätta förfullt sedan halv 8 imorse men nu får jag snart väcka lathuvudet så han får fortsätta och så att jag kan åka iväg och utföra mina plikter!

22 september

Jag är åter på svensk mark. Har varit det i en timme och 25 min. Är måttligt trött, 1½ timmes sömn på ett svettigt trångt flygplan är inte någon höjdare men jag måste hölla mig vaken tills ikväll om jag ska kunna komma tillbaka till dygnsrytmen igen!

Hur var då resan?
Jo - den var oerhört bra! Lägenheten var superfin (förutom att vi först hamnade i fel lägenhet!), vi har ätit god mat, druckit goda drinkar (passionsmojito!!), shoppat mycket, gått mycket, sovit mycket, druckit mycket öl, och shoppat lite till!

Brooklyn var ju helt fantastiskt, likväl Soho, Green Willage och East Willage! Mina nya favoritställen - speciellt Soho med alla mysiga gator och feta designerbutiker!!

New York - tack för denna gången!
Vi ses snart igen!

New York city...


Hello my love!

390

Ajaj mitt huvud! Varför i hela friden skulle jag bli sjuk NU?!?! Pommes!
Tur jag en gång har invensterat i näsdukar så jag kanske kan klara mig på planet, annars får jag bli den jobbiga passageraren som hela tiden ber om servetter!

MEN - nu åker vi. Eller ja, inte nu NU .. men snart!!
Ska äta frukost och dricka kaffe nu (så man kanske får igång mangen ;)) och snart kommer Petter hem till oss. Sedan börjar vår resa, första stoppet blir Kulladal och sedan nästa gång vi landar på riktigt så blir det Newark New York. Najs!
Denna semestern kommer bli skitbra!
Vi hörs!

Puss till alla här hemma!

389

BTW - det är plan med dubbla gångar - fett! Har aldrig åkt i ett sådant förut!

386

Ojoj vilken rövdag. Försov mig till imorse - fett när man är nu (??) tror inte det!! Har blivit riktigt mega förkyld och nu börjar det göra ont under ögonen och lite i öronen. Najs - blir till att prega i mig alvedon, dricka mycket vatten och soooova!!

MEN - skitsamma!
Nu är det bara typ 16 h kvar tills vi sitter på planet till New York! Det ska bli en riktigt rolig resa! :) Tänk att tiden går så fort - bokade resan i mars och nu är vi redan i September! Och tänk att det redan har gått ett år sedan jag och Gabriel var där sist!
Nåja, nu kommer vi tillbaka och det ska bli skönt att äntligen ha lite semester. Tror jag behöver det efter alla omständigheter som har varit på sistone!

Nu blir det en dusch, sedan ska jag packa färdigt och sedan sova!
Puss på er!

385

Stress stress stress .. snart åker vi! Har inte ens en väska som jag kan slänga ner min packning i .. omg! Nu blir det tvättning av fötterna (eftersom de luktar skitmycket svett efter en dag på jobb!!) och sen ska jag bege mig till Svedala för att säga hej/hejdå till min mor och far, hej/hejdå till Fizzlan och Willon + en pizza på det och SEEEN ska jag till Limhamn och hämta en väska som jag får låna av min syster!

Packning sker imorgon - skönt att tiden går så fort så jag inte hinner få resnerver iaf!

384

Idag är det 11 september, min bästa väns födelsedag (23 år idag hurra hurra hurra!) och 10-års minnesdag för terrorattackerna i New York!
Har suttit och läst lite på aftonbladet om minnesceremonin som kommer hända under dagen och tittat igenom bilder från den dagen, och bilden nedanför kom upp.

När vi var i New York förra året så besökte vi Madame Tossaeu (??) och dessa tre brandmän var vaxdockor där, precis som denna bilden + att där var en liten "minnesplats" där det stod lite text och dylikt.
Jag - som har ärvt blödiga gener blev helt bölig när jag var där inne ochsåg denna bilden - därför tänkte jag visa er den nu när jag såg den idag igen!

MEN - nu ska vi fokusera på det roliga och grattis igen bästaste bästa Alexandra!

383

Såg Gavin Degraw idag - OMG min första kändis!! Glad Hanna eftersom jag älskar hans musik!!

Nu - nudlar, cola och goda vänners sällskap!

382

Oh godmorgon denna underbara lördagsmorgon! Har precis spenderat min morgon med att koka pasta och steka köttfärs - måste ju ha med mig lite matsäck, ätit frukost och ska snart fixa till mig lite så jag inte ser ut som en monster längre!
Sedan ska jag bege mig iväg och sluta kl 7 ikväll. Trevligt!

Igår satt det två riktigt fulla/höga killar brevid mig och Linnea på tåget som skulle till växjö. Den ena personen pratade med sin flickvän/fru (han hade två ringar på handen?) och när vi var vid hyllie sa han:
- "Jag vet inte vart vi är .. humm .. oj .. här är ett blått TEFAT!" och syftade på vattentornet. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig.
Linnea berättade sen att tullen kom på centralen, stackars pojkar!

381

Åh - idag är det sånt fint hörstväder där iaf jag bara vill spendera dagen ute på stan, gåendes i skogen kanske och bara mysa! Fika ett x antal gånger, och få röda kinder av den höstkylan som nu faktiskt är påväg in!
Dock ska jag spendera dagen inomhus, men jag börjar inte förens kl 2 så jag kan ju gå på min promenad själv :D! Har precis ätit frukost, och ska snart göra göra mig iordning! Ser inte klok ut, och vårt hem ser inte heller klokt ut!

Kan inte riktigt förstå att det nu bara är 5 dagar kvar - det kommer ju gå hur fort som helst!! Åh, jag längtar som in i helvete - äntligen tillbaka till New York! I LOVE IT!

The list


Vad är den äckligaste mat du vet?

Sill, blodkorv, en ungersk gryta som bara är gjord på fett och benrester.


Nämn fem grejer du är nöjd med som du gjort i jobbet (hela livet)

1. Mitt första sommarjobb på COOP Konsum - skithäftigt ju!
2. Att jag faktiskt kom tillbaka en sommar till, men det bidrog ju iof till en resa till Turkiet!
3. Att jag började jobba på IKEA..
4. Att jag nu efter 4 år ÄNTLIGEN har kommit på vad jag vill göra .. så att jag har sagt upp mig ifrån IKEA!!
5. Att jag vet vad jag vill med mitt liv! (eller ja, de senaste fem åren iallafall :))


Vad ångrar du i livet (om något)?

Att jag spenderar mycket tid på att vara orolig över små saker..


Vad är det sjukaste rykte du hört om dig själv?

hum...

Vad kommer du ha för klädsel i höst och vinter?
Vet inte riktigt. De jag känner för .. eller man kanske ska börja följa modet?? Ska iaf invenstera i en riktigt bra och VARM vinterjacka!!


Vilket är
ditt dyraste klädesplagg?
Jag vet inte. En klänning ifrån Frankrike tror jag - flitigt använd dock!

Har du någon oanad talang?
Jag har många talanger. Berättar dem dock inte så ofta..

Vad gjorde du i helgen?
5-rätters med mina män, middag hos Robban Joo, OS-kval i Ängelholm, pannkaksfrukost x2, familjemiddag .. oj jag har visst bara ätit!!

Vad är dina fem viktigaste 2dos den här veckan?

1. växla pengar 2. Packa 3. Fixa min cykel 4. märka förådsdörren (annars slängs skiten!) 5.
Chilla

Vad har du på dig just nu?
Träningsoutfit .. svitt och trevlig!


Senaste låt du lyssnade på?

The tallest man on earth - pistol dreams

Bästa skönhetsknep?

Ansiktsmask - SÅ skönt!!

Vilken klädstil tycker du är hetast på män?
Lite vardagsklädsel med ett par snygga jeans, lite halvslitna kanske, converse, t-shirt. NAJZ!!

Och fulast?
Hårt stickade tröjor som har olika "utbuktningar". Skitsvårt att förklara men dem är SÅ fula!!!!! Annars - tubsockar is a big nono!!


Vem saknar du?
Många! :)

Om du fick en enda önskan uppfylld vad skulle du önska?
Evigt liv?

Vilka tre personer inspirerar dig mest?

....vet inte...

Bästa filmen nånsin?
Åh vet inte!!!!!!! Finns sååå många!!

Bästa boken nånsin?

Samma sak här .. finns många många!!


Vilka tidningar läser du?
Metro, City, Hänt Bild, aftonbladet (internet dock)

Vad önskar du att du var bättre på?
Tålamod...


Är du religiös?

HA - nej!


Vad är din största rädsla?
Att typ bara försvinna ..

Vad är det elakaste någon sagt till dig?
humm .. svårt att välja! ;)


Vilka personer betyder mest i ditt liv?
Mum, dad, sis, Gejb + alla my lovley friends!


Om du får barn vad ska du döpa dom till?
Åh jag har fått ångest med det ämnet för alla namn jag har tyckt om har personer som jag "känner" döpt dem till. Nu är det ju också inne med att ha väldigt ovanliga namn så jag får väl döpa min unge till tolnusli.

Om du fick köpa vilken bil som helst – vilken?
En JEEP! Eller minicooper. eller bubbla!

De tre finaste sms du fått i år?
Ett av min man, ett till av min man och ett av min syster! :)

379

Nu är jag en levande zombie faktiskt. Ska ta mig en dusch innan jag ska sova - tänkte kanske vara lite IQ-befriad och kolla på TV3play innan jag somnar .. den nya serien "sol, party och oroliga föräldrar" - mest för att se andra förnedra sig i tv.

Meeeeeeeeen...innan jag går och gör vad jag borde så ska jag avsluta med en lista. kände det var längesen nu! :)

378

04.30 är en omänsklig tid att vakna! Måste ta en powernap och eftersom det precis började att VRÄKA ner (igen!!) så är det väl lika bra att slänga sig under täcket i soffan!
Blir köttbullar och spagetti ikväll, najs! Sen träning efter det till kl 10 - tur jag börjar kl 2 imorgon!

Har föresten fileéat min första lax idag, gick väl bra med tanke på att jag fick använda en ostkniv!!

374


SEE YOU IN ONE WEEK!!!!! :D

373

Oh, sov riktigt länge idag! Vet inte om jag börjar hamna i vinter-ide-tid, men jag sover som fan och är alltid trött! Nåja, sitter och slevar i mig min skål med havregrynsgröt (skitbra för magen!!) och ska snart åka till mormor och morfar med min kära mor!

372

Jag har ett par nya skor på mina fötter som jag glömt bort. Vilken trevlig överraskning man får när man hittar något man glömde att man faktiskt ägde! :) Dock inga speciella skor, ett par mörkblåa sneakers - sköna!
Har precis gjort en matsäck och ska bege mig iväg snart. Det är blåsigt idag, men hellre blåst än regn! Usch på detta vädert!

Gillar förövrigt hur min pojkvän hellre skriver en massa strunt på facebook än svarar på mitt sms. Svin. ;D

371



Sköna sommarkvällar som vi spenderade vid brofästet genom att fiska. Det blev aldrig någon napp dock, bättre lycka nästa gång?

370

Man märker verkligen att hösten är på ingång, det regnar, blåser, är mulet, regnar lite till och blåser ännu mer. Man kan nästan tro att det fortfarande är sommar (eftersom vi tydligen inte har årstider här i detta landet längre!!).
Man märker också att hösten är på ingång eftersom det är premiär efter premiär med meningslösa program på tv. Idol startade igår, iof relativt roligt. Synd bara att det har blivit någon slags sympati-terapi-reklam-skit, när man innan fick se ca 30-50 pers / program fick man igår se typ 5. SKITBORING!
Andra kulturprogram som också har premiär är program om ungdomar som åker på utlandssemester där föräldrarna spionerar på dem, svärföräldrarna från helvetet - något humor program där man blåser folk, sommarspelen - svenska "kändisar" som tävlar i olika grenar, och det "bästa" utav allt - Fest i Båstad där man visar "finfolket" ifrån Stockholm när dem festar under Stockholmsveckan. Tycker seriöst det är jävligt synd att Båstad fördärvas utav en massa Stockholmare, kan dem inte bara hålla sig på Stureplan och sluta smuttsa ner den finare delen av Sverige? ;)

369

Rihanna är ju faboloosos bra!!

368

Godmorgon!
Lite ryggigt väder idag, skönt att sitta inne och dricka en kopp kaffe. Ska snart bege mig iväg, måste bara slänga ihop en matlåda. Undrar vad mrs. Wernberg bjuder på idag?
Har en vecka framför mig nu fylld med roliga saker, och på söndag fyller fina Fizzy 23 år. Yey, undrar om det bjuds på tårta?
9 dagar kvar till New York, kan inte riktigt förstå att vi ska dit så snart!! Men fan vad roligt det kommer att bli!

I lördags var vi på middag hos Robin och sedan blev det en sväng på stan. Hamnade på Gossip, och NEJ - gå inte dit! OMG sicket B-ställe! "25 år och vårdad klädsel" humm .. snarare "17 år och stora bröst". Alltså, jag kan inte riktigt beskriva stället, räcker kanske med att säga att Tim ifrån "mammas pojkar" är nattklubbsvärd där. HAHA! Still singel i guess??

The tallest man on earth - pistol dreams

368

Godmorgon!
Lite ryggigt väder idag, skönt att sitta inne och dricka en kopp kaffe. Ska snart bege mig iväg, måste bara slänga ihop en matlåda. Undrar vad mrs. Wernberg bjuder på idag?
Har en vecka framför mig nu fylld med roliga saker, och på söndag fyller fina Fizzy 23 år. Yey, undrar om det bjuds på tårta?
9 dagar kvar till New York, kan inte riktigt förstå att vi ska dit så snart!! Men fan vad roligt det kommer att bli!

I lördags var vi på middag hos Robin och sedan blev det en sväng på stan. Hamnade på Gossip, och NEJ - gå inte dit! OMG sicket B-ställe! "25 år och vårdad klädsel" humm .. snarare "17 år och stora bröst". Alltså, jag kan inte riktigt beskriva stället, räcker kanske med att säga att Tim ifrån "mammas pojkar" är nattklubbsvärd där. HAHA! Still singel i guess??

The tallest man on earth - pistol dreams

367

Varit och kollat på OS-kval, Sverige - Georgien i Ängelholm. Skittråkig match där Sverige vann överlägset!!
Måste dock tacka Emelie för den otroligt trevliga och goda frukosten imorse - pannkakor tillochmed! MUMS!

Nu ska vi bege oss till Robin där det bjuds på pörkölt!

366

Har haft en otroligt mysig kväll med mina två män, Gabbe och Petter på Elle boque (stavning??) - en fransk resturang brevid ölcafet på möllan! Supermysig resturang och vi klämde till med en 5 rätters middag där det ingick både marulk, kanin, morotsbiffar och kardemummaglass! Godast var faktiskt morotsbiffarna och glassen!
Sedan blev det en sväng till far i hatten där vi mötte upp marcus, anna, patrik och emil för en öl! :) Petter som var fin som fan idag klämde till med en cigarr och en öl för 130:- som han sedan drack med andakt!

Nu har grabbarna begett sig till en fest och jag sitter i min sparkdräckt och ska titta på Freaks and Geeks! :D

365


Sjal (ny) H&M // Tröja (ny) Gina Tricot // Jeans Gina Tricot // Klocka UR&Penn // Make up & Hairstyle made by H.W //

Redo för middag nu!

364


soooo good!!

363

Åh, kommer ni ihåg Nollor och Nördar (freaks and geeks) som gick 99/00?? I LOVED IT och ska kolla på det ikväll igen tänkte jag! En liten nostalgi kväll här hemma med popcorn, cola i min onepiece (yes, i've bought it!! :D)!
Jag längtar redan!

Men först - middag på möllan med min älskade man och vår kära vän Petty!

362

Så! En lång runda blev det .. lyckades ju gå förbi butiker på min powerwalk så jag råkade även komma hem med tre kassar! Fyndade 13 olika plagg för endast 340 kr. Jag ÄGER på att fynda smart och billigt! :) Blev lite olika tröjor, linnen, skärp så nu måste jag även omorganisera i min garderob. Det fanns även onepiece för endast 249:- .. kanske ska cykla tillbaka och slå till? Nja, det tåls att tänkas på iaf! :)

Nu ska jag städa lite innan min man kommer hem!

361

Fredag, fint väder, lång sovmorgon och nu är jag snart påväg ut på en powerwalk!
Måste även ta tag i lite "viktiga" saker, såsom att fylla i mitt inresetillstånd till USA mm .. men annars har jag en härlig ledig helg framför mig! :D

360

359

Flo Rida - Good Feeling

Sinnessjukt bra låt!! Om och om och om och om och om och om och oooom igeeeeen!!

358

Jag har haft två stora morgonproblem. 1, jag har varit så otroligt kissenödig och vi har inte haft ett enda pappersblad hemma (inte ens servietter!!) så jag har var tvungen att springa till ICA med korsade ben och ganska mycket kiss skvalpandes i magen. (detta är nu LÖST!) 2, jag tycks ha fått ett extra huvud brevid ögat iform av en mycket irriterande innebrännare. Den blir bara större och större .... hjälp??

Tränade igårkväll, gick väldigt bra! Mina knän börjar bli mycket bättre och jag tycks ha blivit stark som en oxe under sommaren! ;)
Frukosten är i min mage, jag lyssnar på lil Wayne - vet egentligen inte varför. Kan bero på att jag är en lill-gangster?

HANNA

Wilcomen til meine blogen. Sjukt inspirerande - eller hur? Nåja, stanna om du vill och läs mina DJUPASTE tankar, mina läckraste outfits och mina sjukt roliga ideer - eller klicka vidare! :)

RSS 2.0