Lördag 28 maj

Mamma och pappa har precis gått härifrån efter en lång och mysig frukost! Nu ska vi snart börja tvätta, packa klart det sista och växla lite pengar till Gabriel. Sen är vi redo för en vecka med sol och förhoppningsvis bad i Frankrike! :)

Ikväll blir det avslutning med volleybollklubben och vi ska spela brännboll och kubb i pildammsparken samt grilla lite korv och andra godsaker. Blir nog en trevlig kväll :)

Har fått en ganska stor kärlek till Mumford&Sons nu!

Nu ska jag ta och sätta lite fart här hemma!

Lördag

Efter en riktigt trevlig kväll med trevligt sällskap är jag helt slut och ska snart gå och lägga mig. Har precis kollat på gårdagens avsnitt av big brother och som Martina sa "vad ska man nu göra när det snart är slut?!" Haha ja, det kan man ju undra sig. God mat åt vi på T-Bone, och filmen då? Den var helt jävla fantastiskt rolig!! Oftast så brukar ju uppföljare vara lite sisådär och kanske inte lika roliga, men denna var minst lika rolig om ibland kanske inte mer! Värd varenda krona och detta är en film jag kommer se om och om och om igen flera gånger!

Nu väntar sängen, saknar dig min man som är ute och svirar som vanligt! ;)

Fredag - bio


Adios .. nu drar jag på middag och bio med mina älskade vänner!

Fredag 27 maj

Såja .. då har man växlat pengar och inhandlat nya shorts till Gabriel. Superfina-halvgay-stek shorts som kommer passa honom perfekt! :)
Blev även pålurat ett jävla "medlemskort" på exchange, tja .. det är väl bra? Fick iaf bättre växlingskurs :) Hurra!

Ska ta mig en dusch nu innan det är dags för att göra sig fin och möta upp tjajorna i stan på lite mat innan filmen! Min kära syster var förbi här innan också, hon skrev sin allra sista tenta idag! HIPP HIPP HURRA!! Nu har vi äntligen en doktor i familjen och tur är väl det eftersom både jag och min mor lider av hypokondriker-mani ;)

Nu dricker jag en cider och firar att jag faktiskt äntligen har semester. Najs! Nu kan det bara sluta blåsa så är det ännu mer najs!!

Agnes - Release me spelas ganska mycket på repeat. Den är ju faktiskt jävligt bra! :)

Fredag 27 maj

Godmorgon mina vänner.
Idag är första dagen på min semester, skönt! Ska ta och njuta av dagen i massor, köpa ett par badshorts till Gabriel och packa ner det sista inför resan. Ikväll blir det middag och bio med tjejerna - "Baksmällan 2". Om den är lika rolig som den första så kommer vi nog ligga dubbla av skratt allihopa!

Danskarna äter föresten ganska ofta banan på sina knäckebröd. Då vi har brist på pålägg här hemma så har jag faktiskt provat det idag, och tro det eller ej .. det ÄR faktiskt gott!! Fast iof, finns det folk som kan äta banan i tacos så kan man äta banan på knäckebröd :)

Torsdag natt..

Mina ben är FULLKOMLIGT döda efter 9½ timmes jobb. Värker och är dåliga. BU! Synd om mig!
Jakob och Niklas var dessutom jävligt elaka och åt upp nästan allt "feriegodis" (det är obligatoriskt att ta med sig godis/kakor/snacks när man ska gå på semester) och vad som var ännu värre var att dem åt upp det godaste som fanns dvs, alla lakrtisbalkar! Fan ta dem!!

Men - efter en hemresa på nästan två timmar pga tågförseningar 20 min hit och dit och en promenad hem i ösregn så är jag äntligen hemma med bultande knän, dyngsur jacka och illaluktande fötter! Ett tips är ju att INTE ha ballerinaskor när det är detta vädert iaf!
Ska slänga mig framför soffan lite nu och njuta utav att jag har SEMESTER!! :D

Torsdag 26 maj

Hej!
Ska bege mig till mitt arbete om en halvtimme, ska bara dricka upp mitt kaffe och sätta in damsugaren i städskåpet igen. Knäna är tyvärr fortfarande ingen förbättring så får väl leva på lite alvedon idag!

Tror även vi har en hustomte då jag plötsligt blivit av med lite saker. Konstigt!
Vi hörs! :)

Onsdag 25 maj

Jag provade baka kakor innan med detta receptet (http://smam.blogg.se/2011/may/kakor-med-krossad-choklad.html). Mina blev visserligen inte alls lika fina, jämna eller runda utan de blev mest osymetriska "runda" bollar. Dock är det inte utseendet som räknas utan smaken .. och vet ni vad. DEM BLEV SÅ JÄVLA GODA!!

Mamma och pappa var i Tysklad idag och handlade alkohol till Emmas examensfest, beställde även lite till mig själv och dem var här för en liten stund sen och lämnade av beställningen. Tur attm an inte behöver springa på systemet på ett bra tag nu (ca 2 veckor om Gabriel ser spriten höhö ;D).

Kollade precis på Jerry Springer - hur roande det än kan vara så är faktiskt människorna oerhört tragiska som både är med som "deltagare" och som publik. Ibland är nästan publiken värre än dem som är med i sjävla programet. Det enda det handlar om är otrohet, otrohet, lite mer otrohet med någons syskon/kusin/bästa vän, ej betalt barnbidrag och lite otrohet igen! Vad som är ÄNNU mer tragiskt är att det bara är en massa trailerparktrash som är med där, den ena värre än den andra och dem ska bara stå och visa brösten hela tiden inför en tjoande publik! Det mesta måste ju vara bestämt i förväg tror iaf jag, för man kan inte bete sig så om man inte har något grovt allvarligt fel i hjärnan.
Men vad som är MEST tragiskt är att jag har suttit och analyserat och sedan skrivit en text om detta. High five to me!

Onsdag 25 maj

Har börjat småpacka i brist på annat - behöver ju inte ha med mig så mycket egentligen. Gabriel pratade med sina föräldrar innan, det är visst 30 grader varmt och 22 grader i vattnet. Jag vet iaf en som ska bada som fan! Det enda jag behöver nu är en solkräm och ett par nya flipflop .. mina från förra året är ganska så rejält jätteanvända!

Fika..


Vilken najs latte jag precis har tillverkat! Lite kanel på toppen så blir det genast mycket godare..

Onsdag 25 maj

Pax för att aldrig mer ha lösnaglar, mina egna är SÅ fördärvade nu. Är förfan bara skinn kvar och ingen nagel! :(
Måste ta tag i mig själv och i dagen nu .. hitta på något. Jag blir så rastlös när jag har varit hemma förlänge.



Jag har fått dille på tygväskor, varför?!?! Hittade iaf dessa fem tjusiga, är sugen på en av dem iaf :)
Den rosa väskan och den blåa jackan får jag nog ta och beställa hem idag .. har kollat på det SÅ länge nu ju!

New York, New York

Har all tid i världen och sitta och planera lite New York saker! Snart är det september och vi sitter snart på ett flyg till mitt älskade New York!!
Kommer bli en galet rolig resa med Gabriel, Petter, Marcus & Emma! Killarna har redan bestämt att de verkligen MÅSTE kasta amerikans fotboll i Central Park så vi ser ut att höra hemma där lixom, och jag har redan planerat att shoppa upp hela Forever 21!! :D

Vi har äntligen bokat boende nu, och vi ska bo i en lägenhet på Rivington Street, en lägenhet på 64 kvadrat med två sovrum och en bäddsoffa. Inte så stor kanske, men vi ska heller inte sitta inomhus.

Lite planering änsålänge:
- Brooklyn Bridge
- Titta på frihetsgudinnan igen? (Mest för Emmas skull kanske!)
- Käka en Sloopy Joes (måste prova det en gång i livet!)
- Shoppa loss inne på Forever 21!
- Times Square och äta på Texas BBQ! (DÖR för deras revbensspjäll!)
- Hitta ett Mclearens och dricka en appeltini!
- Shoppa loss inne på "Primadonna" (finns det en bättre affär med BARA väskor och smycken??)
- Vara lite kulturella och titta på fina saker såsom kyrkor mm
- Kasta boll i Central Park
- Ha picknick i Central Park

- Kanske gå över till Brooklyn och se vad den delen har att erbjuda! Jag vill även åka till New Jersey och spana efter Pauly D, Mike the Situation och resten av gänget från Jersey Shore! ;D




Wooooo ... JERSEY SHORE HOTTIES!! ;D Äta lationos! hahaha

Har förövrigt hittat två bra bloggar med tips om New York:
Sofielundberg.blogg.se
ettannatnewyork.blogspot.com


Onsdag 25 maj

Så .. inget förändrat vad det gäller knäna än. Fortfarande jävligt ont och irriterad, men har börjat använda "Ibumetin" kräm och smörjer på så det känns lite bättre iaf.
Inget nytt på askfronten iheller, mer än att fler flyg från Sverige blir inställda (tur vi ska flyga från Köpenhamn!;D) höhö.
Hoppas bara vi kommer iväg!

Idag händer inte så mycket, ska fortsätta ta hand om mina kära knän och handla lite mat tills ikväll. Det blir spagetti och köttfärssås till gourmemiddag ikväll!
Funderar på om jag ska fördriva tiden lite och kanske baka, humm .. kanelsnäckor?!


Tisdag 24 maj

Tänk vad skönt att man äntligen kan se ut igenom våra fönster igen.
2 år utan puttsning är kanske inte helt ok?!

Tisdag 24 maj

Skönt att det har slutat regna nu, solen är äntligen framme igen .. nu ska det bara sluta blåsa!
Läste på aftonbladet att de förmodligen ställer in flyg idag, jag håller mina tummar allt vad jag kan att vi kan komma iväg på söndag!!

Har varit måttligt uttråkad idag, har inte gjort annat än suttit med benen raklånga, stretchat och masserat återigen. Fick ett rastlöshets-ryck innan och städade lite här hemma. Har äntligen tag tag i och slängt våra döda blommor, så nu luktar det inte döden här mer :)

Ska ta och hasa mig fram till ICA nu och handla lite igredienser till kvällens middag, det blir kycklingfileé toppat med bacontärningar och en god och freesh sallad till det! Mums!!

Beyonce EGO - Remix med Kanye West har spelats flitigt här hemma!!
Så bra, så bra!!


Tisdag 24 maj

Hemma idag, har tagit ut två semesterdagar idag och imorgon. Anledning? Jag har två grapefrukter till knäskålar förtillfället, har väl varit för mycket träning i för dåliga skor vilket har resluterat i överansträning och irritation/inflamation. Då jag även har ett jobb som kräver att jag går, står och springer hela dagarna så gör det inte det bättre direkt. Så jag sitter hemma, som en 80årig tant och tar hand om mina stackars knän. Massage, stretchning mm =P. Hej och välkomen sjukstuga!

Är även ganska (eller nja, JÄVLIGT!) orolig över att vi inte kommer kunna flyga iväg på söndag. Kan inte Island chilla och sluta spruta aska hela tiden?!
Nåja, jag hoppas på att vi kan flyga iväg .. har ju väntat och längtat på denna nu så länge!! :(

Måndag 23 maj

Jävlar vad jag är effektiv på morgonen alltså, helt sjukt!
Ville bara berätta det ..

Måndag 23 maj

Humm .. läste precis att världen skulle gått under för två dagar sen. Nåja, jag lever fortfarande så det har ju tydligen inte hänt något sådär jättedramatiskt iaf!
Har precis använt min morgon till att äta frukost och suttit framför datorn lite. Ska snart dricka en kopp kaffe till, diska undan min disk och förhoppningsvis hinna dra lite lätt med damsugaren innan jag ska gå hemifrån. Det blir så när man spelar beach, då drar man med sig 7 ton sand innanför dörren varje gång och jag orkade inte damsuga igår!

Skönt att solen kommit fram igen, nu får det gärna sluta vara orkan också så har vi nog kommit på rätt väg till såkallat "sommar" igen :)

Ha en fantastisk måndag mina vänner :)

Söndag 22 maj - godnatt

Ah, 3D-premiären gick förvånansvärt bra! Mådde inte illa en enda gång, det ni ;)! Tyvärr var filmen inte alls lika bra som jag hade förväntat mig, faktiskt den sämsta filmen av alla 4. Handlingen hade kunnat bli SÅ mycket bättre om man kanske hade gjort den på ett annat sätt, fattar inte riktigt varför spanjorerna skulle vara med när ingenting handlade om dem?! Nä, den får bara 2 utav 5 poäng av mig.

Skönt att Gurkan åkte ur BB, han har varit riktigt dryg de senaste veckorna.
Fastnade på den danska kanalen nu där dem visa Band of Brothers - finns det seriöst någon bättre serie än den? SHIT vad jag har bölat, bölat och böööölat varje gång jag såg något avsnitt. Jag och Gabriel hade mega-maraton där vi såg ALLA avsnitt på en och samma kväll, men det var det fanimej värt! Så underbart bra, och om ni inte har sett den - så SE den!

Nu ska jag borsta klart mina tänder och sen gå och lägga mig, imorgon är det ett kvällspass på jobb och sen bara 3 dagar kvar till semestern börjar och 6 dagar till Frankrike!! :D

Söndag 22 maj

Ahnä, nu blev det mörkt på himmlen igen - givetvis när vi ska ta och bege oss till bion snart. Jag hoppas innerligt att vi klarar oss undan regnet. Gabriel är i duschen nu, man måste ju va fin på bio ;), och när han är klar så ska vi ta och bege oss till SF för att se Pirates of the Carribian 4 i 3D. Detta är första gången jag ska se en hel film i 3D (har bara sett det i ca 5 min på Disneyland när jag var liten..). Dock är jag lite orolig om jag kommer börja må illa eller något, de som känner mig vet att jag är så jävla känslig (läs: MESIG!) när det kommer till saker som snurrar, jag mår tillochmed illa av dataspel (allvarligt fel på mig!!), undrar då hur jag reagerar när det är 3D?
Kommer säkerligen va den enda som sitter och skriker i sallongen när saker börjar närma sig en :(!

Nåja, hursom helst så ska det bli riktigt spännande att se den 4e filmen, tycker att de andra 3 har varit riktigt bra så hoppas på att denna också är det! Sen tackar man ju aldrig ner till en fet Bustermeny iheller! Biopopcorn är nog bland det bästa som finns!

Nu får jag skynda på Gabriel här, vi ses! :)
Trevlig söndag på er alla!


Söndag 22 maj

Gårdagen var mysigt och rolig. Det grillades lite här hemma hos oss (världens godaste revben!!) och sen efter grillningen begav vi oss hem till Petter där vi spelade "Geni" och drack mojitos! Geni är ett spel från 12 år och tar "ca 60 min" - vi satt med det i 3½ timme innan Marcus kunde kamma hem vinsten! haha :)

Har spelat beach sedan kl 10 imorse, och nu har jag och Gabriel precis ätit tacos. Tänkte ta mig en dusch nu och sen en powernap? Kanske blir det Pirates of the Carribian 4 ikväll, annars bara en mysig kväll hemma!
Hoppas att det slutar regna och blåsa snart, jag vill ha mer sommar!

Lördag 21 maj - shopping

Ah, jag hittade inte bilder på allting .. här är två saker iaf.


Linne, 49,50:- och Klänning 99:-, bägge två från H&M.

Förutom det så har jag inhandlat ett par sandaler, ett par solglasögon, ett linne, en bikiniöverdel och en top ifrån Gina Tricot. Dock har det varit budgett shopping till max - det bor allt en liten snål smålänning i mig ;)!

Lördag 21 maj

Åh vilken härlig dag det har varit! Gick en långrunda imorse, najs frukost på Systrar&Bröder och sen en sväng på stan tillsammans med Gabriel! :)
Ska visa i ett nytt inlägg vad jag har shoppat igår och idag!

Nu sitter jag bara och dricker en kopp kaffe och har på mig mina nya sandaler. Måste ju gå in dem :)
Ska snart börja koka potatis så jag kan göra mina berömda knyten (Fizzy haha ;)) och om två timmar kommer våra kära vänner över på grill! Ska bli trevligt, kanske borde hinna med en powernap också .. börjar bli lite seg!

Lördag 21 maj

Hade en oerhört trevlig gårdag igår - cyklade runt halva malmö, gick med Emma i stan en stund och fyndade fina OCH färgglada plagg. Trött på mig själv för att bara ha svarta kläder i min garderob!
Sen blev det beachspelande i västrahamnen och kvällen avslutades med underbara Tacos, vin, lite snacks och trevligt sällskap!
Däckade klockan elva igår, helt slagen efter en intensiv arbetsvecka på jobb!

Nu har jag precis diskat unden det sista ifrån igår, och ska bege mig ut på en promenad med Emelie för att sedan käka frukost på Systrar&Bröder! Dem har helt fantastiskt frukost där!! In på H&M sen för att byta en sak från igår, och ikväll ska det grillas tillsammans med Petter, Marcus och Emma!

Ha en trevlig lördag! :)

Fredag 20 maj

Puh, snart färdig med tvätten. Ska gå ner och hämta det sista nu snart och sen bege mig på en oändlig cykeltur (först till kulladal, sen till Erikslust, sen till stan, sen till möllan och sen till västra hamnen!) Tur jag har så starka benmuskler! :)

Ikväll blir det fredagsmys med min man, det behöver man ibland! Ska även passa på att börja pyssla med Emmas examenspresent, nu är det bara 2 vecko kvar till hon tar examen och 3 veckor kvar till en fet examensfest. Undrar vem som blir mest berusad där ;)! (inte jag då. höhö).


Har föresten börjat gilla Lady Gagas nya låt - Judas - ganska mycket. Var jävligt anti den i början men efter att ha lyssnat på den ett x antal gånger så tja .. helt ok iaf! :)

Nej .. måste springa ner för trapporna igen. Tvätten ropar!


Hur god ser inte denna tårtan ut då? Får nog prova på att baka en sån endag!

Fredag 20 maj

Varför är det alltid lättare att springa ner för en trappa än upp? Mina ben börjar bli spagetti - vår hiss fungerar inte. Dagens i-lands problem!

Fredag 20 maj

Oh, ledig idag! Skönt - men idag arbetar jag som hemmafru istället. Började kl 7 imorse med tvättandet och går väl av mitt arbetspass om ca två timmar! ;) Man tjänar dock inget vidare på att va hemmafru!

Min mamma var förbiom innan med två kassar fulla med gamla foton (skall användas till en present!) och tur är det väl att jag har kollat igenom alla. Där ligger nämligen foton från min och mina älskade vänners (Fizzy&Emilia) Turkietresa som var allt annat än bra för 3 16/17åriga brudar ;) Detta var en resa där smaskiga detaljer endast stannar mellan oss, och den som anslöjar något måste tyvärr avlivas! ;D
Där fanns även foton från vår första midsommar tillsammans (2005) och jag LOVAR att vi är STENCOOLA!! Hahahah! Åh, det är så härligt med gamla foton alltså!!

Nej, nu var min kaffepaus slut - måste återgå till mina sysslor!

Torsdag 19 maj

Gud vad svårt det är att veta vad man ska ha för kläder på sig när det är sånt här väder! Och jag som inte ens äger en regnjacka .. får väl bli en investering snarast kan jag tro!
Tur jag äger ett paraply iaf, även om det är minilitet så är det alltid något!

Nu ska jag bege mig till ICA för att handla tvättmedel och sen bege mig till mitt älskade öresundståg! :)
Trevlig torsdag!




Lite kläder jag hade kunnat tänka att fylla ut min garderob med ..

Torsdag 19 maj

Gud vad tiden går fort. Dagarna bara flyter ihopa och har mestadels bestått av jobb och träning, som vanligt! Regnet hänger i luften nu, det är bar grått, blåsigt och kallt! Är mör i kroppen sedan igår, 40 plantvagnar ensam är inget som varken är speciellt roligt eller bra för ens kropp - så min kropp protesterar idag! Ingen jätteaktivitet från min sida idag inte. Ska bege mig till jobb om en timme, blir sent idag men det gör inget - för imorgon är jag LEDIG och är ledig HELA helgen!!
Det ska bli riktigt underbart!

Imorgon ska jag tvätta, ta mig en runda på stan och fixa lite saker inför Frankrike (åker nästa söndag!!) och sen ska jag börja pyssla med min systers examenspaket. Kommer bli riktigt bra ;)

Vill även passa på att säga grattis till älskade Eme som får ännu en pojke! :) Iih, så mysigt!!

Måndag 16 maj

Godmorgon!
Dagen inleds med ett blogginlägg och en stor kopp kaffe! Blir till att jobba kväll idag, så då får jag ju passa på att blogga innan jag åker iväg! Ska ta och sätta igång med morgonen nu, fixa till mig, plocka undan lite. Är ledig på fredag, skönt att ha ledigt i tre dagar! Vad ska jag göra med all denna tid!? ;)

Oh, om TVÅ veckor vaknar jag upp i ett soligt frankrike! Gud, ska bli så skönt att komma iväg till värmen eftersom den tycks ha försvunnit härifrån! Jag har tillochmed köpt en ny bikini som jag ska flasha runt med där nere!



Sådär ser den ut, 49,50:- / del från H&M! Billigt och bra om ni frågar mig :)

Oh, jag fick precis ett sådant shoppingsug. Men nej - inte nu! Måste spara pengar till New York + att det är något fel på vår biljävel IGEN! Fan, vi kan likväl sälja den bilen så är vi fria från en massa meck med den! Vi använder ju inte den iallfall! :(

Nej, nu måste jag ta och sätta fart, trevlig måndag allihopa!

Söndag 15 maj

Tur man inte är pollenallergiker, efter en runda i pildammarna där alla småblad och skit verkligen blåste i ansiktet på mig så börjar jag undra om jag inte blev snabb-pollen-smittad. Har nyst 4 gånger sen jag kom hem!

Söndag 15 maj

Godmorgon!
En fin söndag vi har att vänta, soligt på den ena sidan av huset och knallmörkt på den andra. Jag hoppas innerligt på att det mörka är påväg här ifrån så vi får sol och värme!
Jag har precis ätit frukost, man behöver ju kaffe för att vakna till! Kanske går ut och springer en runda nu snart också innan jag ska bege mig till Svedala. Hade varit skönt, har inte haft tid att rör på mig på hela veckan!
Sitter och letar efter en låt jag hörde på NRJ igår - och jag kan fan inte hitta den! Riktigt störigt, nu måste jag lyssna på NRJ hela dagen!

Sålänge tycker jag ni ska lyssna på;
Bruno Mars - The lazy song
Jay Z ft Alicia Keys - Emire state of mind
Diddy - Coming home


Lördag 14 maj

Sen blogguppdatering. Så blir det när man har fullspäckat schema en hel dag! Har spenderat första delen av dagen på jobbet, ända till klockan 5.
Sedan bar det direkt av hem till mamma och pappa för en god middag och trevlig kväll. Strongt gjort av min far som stod ute och trottsade regnet och grillade! Bra jobbat!
Kom precis hem, efter att ha släppt av Gabriel på en inflyttningsfest och parkerat bilen på den sista parkeringen på möllan för denna kvällen. Känner mig sliten av veckan, har varit en ganska tung, stressig vecka faktiskt. Tur jag är ledig imorgon, ska njuta av min lediga dag förfullo!

Morgondagen ska bla spenderas i Svedala med min älskade vänner och deras ännu mer älskade små knoddar - fast ja, så små är dem inte längre. Den ena är nu 4 år, tänk vad tiden går! Den yngsta är knappt 3 månader och sen har vi ännu en liten knodd i magen på min vän som ännu inte har kommit till världen. Tänk, snart 3 barnsmamma - shit vad jag ligger efter! ;)

Måste ju även skriva en hälsning till mitt största fan - MORTEN THOMAS KRISTENSEN på IKEA Tåstrup - han har ju tillochmed lagt in min blogg på hans iphone så han kan följa mig när som helst, var som helst!
Thank you for your suport, without you my blog wouldn't be what it is today! With all my love, Im gonna give you a plate with alot of strawberries on monday at work! ;D
Peace out!

Fredag 13 maj

Uh, fredag den 13 idag. Än sålänge så har allting gått bra, förutom att busschaffisen skällde på mig innan och sa att jag inte fick lov att ta med min clementin in på bussen så är allt lungt!

Har precis varit ute och ätit middag med man, efter en planka i magen så befinner sig matkoma hos mig förtillfället. Ska ta en dusch och sen mysa ner mig i soffan med en kopp kaffe, min nya skvallertidning och ett avsnitt av BB.

Imorgon är det jobb och sen middag hos mamma och pappa!
Trevlig helg! :)

Torsdag 12 maj

Hipp Hipp Hurra för Emelie idag! Med blommor och blad, vi firar din dag, ja vi grattulerar lilla Emme idag! Ska ta och ringa och sjunga ut i skönsång snart!

Annars har det varit en lugn morgon, lyssnad massor på Lars Winnerbäck (har återfått lite kärlek för honom) och druckit en ganska stor mängd kaffe. Ska ta och klä på mig nu för att snart bege mig till jobb!
Blir inte så mycket mer än det idag - hoppas ni alla får en bra torsdag!



3 år och 4 mån.
Jag älskar dig!

Onsdag 11 maj

Har vikt klart all tvätt, varit och inhandlat kvällens middag, sminkat mig, lockat mitt hår och är nu väl egentligen redo för vad kvällen har att erbjuda.
Lyssnar på Lars Winnerbäck dagen till ära - längesen man lyssnad på honom. Han är ju faktiskt ganska bra endå!
" Kom ihåg mig då .. " tralalal.

Imorgon fyller Emelie 23 år, gamal! ;) På söndag ska vi grilla och ha mys, ska bli trevligt. Längesen man träffade tjajorna och alla deras barn nu!

Ha en trevlig kväll!

Onsdag 11 maj

Tvättandet pågår förfullt och jag har varit ute och sprungit en runda i pildammarna. Mina ben är som två stora gravid-betong-block nu. Kan inte lyfta dem.

Lady Gagas nya låt - Judas - är verkligen RIKTIGT dålig!
Men däremot har Jennifer Lopez låt satt sig på huvudet.

Onsdag 11 maj

Uppe tidigt idag trotts att jag är ledig. Måste ta hand om all 80 kg tvätt vi har. Solen försvann, hoppas att den kommer tillbaka så jag kan sätta mig utomhus sen och få lite färg i ansiktet. Den lilla färgen jag hade har försvunnit! Trotts att det inte är jättesoligt är det endå varmt, skönt!

Tror även att jag har hittat en klänning som jag ska ha på mig på dopet. Får se, måste prova den också och se hur den ser på ju!

Iih, väntar ivrigt på ett svar. Snart får vi veta om det är en liten flicka eller ytterligare en pojke som ligger i Emelies mage. Mysigt!

Tisdag 10 maj

Godkväll! Skönt att vara hemma tidigt idag. Har hunnit äta middag med min kära man och ska ta mig ut på en promenad idag igen med Emelie. Vi gick en riktigt lång runda igår, och tanken är väl en lika lång idag igen. Att gå vid ribban nu på kvällen när solen är påväg ner är riktigt underbart! Så jäkla fint det är i Malmö på sommaren alltså! :)

Jag är ledig imorgon, skönt! Ska ta tag i mitt liv och tvätta all 76 kg tvätt som vi har liggandes här hemma. På kvällen blir det lite afterwork och det kommer avslutas med stand up. Kommer bli en trevlig kväll!

Tyvärr kom Gabriel aldrig vidare till fystersterna till polishögskolan. Det är inte så lätt att slåss om 400 platser när det är 7000 sökandet. Det är slumpen som avgör. Han vet iaf att han klarar svenskprovet, nu ska han bara bli lite äldre och ha lite mer livserfarenhet. Som tur är, så är han inte sådär jätteledsen. Skönt, för då behöver jag inte heller va ledsen för hans skull. Man måste tyvärr även få nej någon gång i livet, men jag vet om att nästa gång är det hans tur att komma in! Vi vet iaf att vi är kvar i Malmö ett år till!

Måndag 9 maj

Så var jag äntligen hemma efter en riktigt rolig helg i Göteborg. Det blev matcher i lördags, sedan grillning vid stugan där vi bodde och det avslutades med en utekväll på "Valen" (??) i Göteborg. Eftersom det inte var så "långt" tillbaka till stugan så bestämde jag och tre andra oss för att gå tillbaka. Det skulle vi inte gjort, jag har fått monster blåsor på min lilltå, enorm träningsverk i ballen och tryckskador invärtes efter att ha burit Hannis på ryggen. Att någon klämer så ivrigt med benen för att hålla sig fast har jag aldrig varit med om innan! :)
Efter stäning av stugan igårmorse (tacka gud för jag drack en resorb innan jag gick till sängs!!) så var det återigen dags för match. Gick bra, vi vann den första men åkte tyvärr ur efter att ha förlorat den sista matchen med 25-23 i sista set. Nåja, man kan inte alltid vara bäst och vinna - men vi hade en enormt rolig helg iaf!! :D

Idag är jag dock mör i hela kroppen, det var ju ett x antal år sedan jag låg på en luftmadrass och spelade så många matcher på en och samma helg. Jag är inte riktigt van!

Jag har dock fått lära mig att man inte kan säga "mitt huvud" och syfta på ansiktet utan man måste säga "mitt ansikte".
Att man i skåne säger "jag ska till jobb" medans man i resten av sverige säger "jag ska till jobbET".
Och att när man vill ha en "Bulle" i Stockholm menar man KANELBULLE!

Efter grillad kyckling och potatissallad nu ikväll så ska jag bege mig ut på en promenad. MÅSTE se Big Brother sen. Lyckades tyvärr somna igår, men fick hör att Katerina fick lämna!! THANK YOU LORD!!

Ny frilla



Nyklippt och korthårig..

Fredag 6 maj

Oj, klockan är redan halv tre. Om 3 och en halv timme är det dags att bege sig av. Dagen har gått fort tycker jag, har hunnit med att göra vad jag skulle + lite till. Mormor&Morfar var här och fikade innan, trevligt att träffa dem .. inte varje dag man gör det. Har även hämtat bilen, tankat den och tänkte nu färga håret. Klippningen gick bra, nu är håret bara jättekort!! Speciellt i nacken, kommer nog ta ett par dagar innan man vänjer sig!
Om det finns någon som känner för att byta frisör så gå till MinoMin på Entre, skitduktig frisör och inte överdrivet dyra iheller! :)

Tänkte ta en powernap också innan så jag orkar köra hela vägen!
Om inte annat så hörs vi på söndag :)

Trevlig helg!

Fredag 6 maj

Sååå .. städning klar och packning nästan färdig. (sa ju att jag jobbar effektivt!!)
Måste komma ihåg att köpa shampoo och tvål. Annars kommer jag lukta illa hela helgen!

Lite frukost i magen nu och snart ska jag cykla till entre!

Fredag 6 maj

Godmorgon!
Är uppe tidigt idag igen, mamma var precis förbi en sväng innan jobbet och lämnade lite saker som in mormor&morfar skulle ha sen när dem kommer på besök idag.
Jag har precis tagit mig en dusch, druckit en kopp kaffe och ska snart sätta igång med dagen. Är ledig ifrån jobb idag, skönt - men ska endå hinna med en massa saker!
Om två timmar ska jag va hos frisören och klippa av mig håret, överväger starkt att raka av allt eftersom det är så jävla fult, men Gabriel har sagt att han gör slut om jag gör det. Taskigt sagt!

To do lista:
- Städa
- Packa det sista
- Frisören
- Handla en skjorta till Gabriel
- Systemet
- Besök av mormor&morfar
- Hämta bilen/Handla lite färdkost
- Samling Betaniaplan kl 18.00
Eftersom jag är så jävla effektiv med min tid så är jag väl färdig innan klockan ens är ett :)

Lyssnade precis på Swingfly - me and my drum.
Haha, jag kommer ihåg att jag var lite småförälskad i Christoffer Hiding när han var med i Idol. Tur idol-kärlek går över någongång!

Kolla in youtube; http://www.youtube.com/watch?v=v1467ZyTBIM

Torsdag 5 maj



Någon som känner för att donera den rosa kavajen och den knallblå väskan från Zara till mig!?

Torsdag 5 maj

JAG LEVER!!
Har varit extremt dålig på att blogga de sista par dagarna, men så är jag också en upptagen kvinna! ;)

I Tisdags tränade vi i en ny hall, Limhamns sporthall. Trodde det skulle ta en evighet att cykla dit, men det tog ju bara 20 min. Synd bara att man i Limhamn inte kan skillnaden på volleybollinjer och badmintonlinjer, så vi fick spela med ett 4 meters nät (när det egentligen är 9 ;)) men det gick bra endå. Spelade mini-turnering i mixlag med herrarna hela kvällen så det var roligt.

Igår träffade jag min kära vän Emilia och vi tog oss en liten minishoppingrunda på entre. Tyvärr blev den inte så mini utan både hon och jag shoppade en del. Tillslut fick vi gå där ifrån så vi inte skulle shoppa mer haha!

Nu ska jag snart ta och bege mig till jobb, sista jobbedagen innan jag sen är ledig i tre dagar! Imorgon blir det klippning, packning, besök av min mormor&morfar och sen åker vi till Göteborg för att spela årets Kal&Ada. Blir roligt som fanken! :)
Bara min påbörjade förkylning försvinner likafort som den kom. Har inte tid med detta!

Måste kila. Ha en fortsatt bra torsdag mina vänner!

Måndag 2 maj

Typiskt. Skulle egentligen träffa min kära Emilia ikväll - men det började regna så vi avbokade. Men givetvis, så fort det blev avbokat så kom solen fram. Nåja, vi ska ses en annan dag i veckan iallafall!

Har egentligen inte så mycket att skriva idag. Åker till Göteborg till helgen för att spela turnering, ska bli väldigt roligt. Har inte varit iväg och spela på flera år - så det ska faktiskt bli roligt att göra det igen. Är ledig på fredag, ska ta och klippa mig på morgonen och sen kommer min mormor&morfar på kaffe innan det är dags för oss att åka på eftermiddagen.

Måste även börja leta efter en finklänning, det vankas ju snart dop! Ja, om 2 månader iof - men det gäller ju att vara ute i god tid! :)

(Gabriel börjar få ångest nu att jag har haft datorn så lång tid - dags att sluta!)

Söndag 1 maj

Ouuusch, vilken lång dag!
Precis hemkommen, gick väl sådär att köra på bron i regnet. Inte så lätt att se alla gånger! Hoppas bara på att det blir solsken snart igen och att den utlovade regnveckan inte kommer!

Nu blir det middag!

Söndag 1 maj

1 maj. Demostranternas dag. Jag själv ska iväg till jobbet om 25 min. Yey.
Har förövrigt inte sovit en blund inatt. Magknip blandat med att det finns några "speciella" möllanmänniskor (läs: rövhåls-idiot-jävlar!!) som firade in valborg på deras egna speciella sätt. Att gå nerför gatan med REJVmusik högt som fan (trodde seriöst att mina rutor skulle sprängas) först kl 12 pånatten, för att sedan låta konstant i två timmar, gå förbi igen på deras lilla demonstrationståg kl 2 på natten för att sen fortsätta deras lilla festeri i "jesus parken". Jag visste inte vad jag skulle ta vägen. Arg, trött, irriterad - jag hatar att bo på möllan! Som en liten fin avslutning kommer en full pojkvän hem, lägger sig i sängen och snarkar så näsan skulle gå av. Jag har "sovit" på soffan sen kl halv fem imorse. OMG - hur ska jag klara av en hel arbetsdag?!

Givetvis fattade väl även jag när vi skulle flytta hit att det var mycket liv och rörelse på kvällar/helger, MEN - att vara så inihelvetes respektlös mot andra människor som de var igår finns inte. Jag önskar jag visste var alla bodde så jag hade kunnat gå in och bara stå och skrika dem i örat i ungefär 16 min var. Shit, det finns så jävla många idioter här i världen - och man slutar aldrig förvånas.

HANNA

Wilcomen til meine blogen. Sjukt inspirerande - eller hur? Nåja, stanna om du vill och läs mina DJUPASTE tankar, mina läckraste outfits och mina sjukt roliga ideer - eller klicka vidare! :)

RSS 2.0